Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar maçı işimden dolayı seyredemedim ama maraton programında seyrettim Emrahın ziyanın dizine vurduğu taban için merkus direk kırmızı kart dedi yine verilen penaltıdan evvel Emrah topu barız birşekilde eli ile düzeltip önüne alıyor bu pozisyon içinde merkus direk kırmızı kart dedi bu pozisyonun devamındada kırrmızı kart ve penaltı geldi.Marataon program yorumcuları Şansal hakem Firat Aydınus ayıp oluyor Sivasın alın terine yazık oluyor niçin bu pozisyonları görmüyorsun yazıklar olsun diye hiç beklemedigim bir çıkış yaptı ve Sivas spordan bu pozisyonlar için hiçbir tenkit gelmedi diyede serzenişde bulundu Hakan da sivas sporun bariz hakkının yendiğini en çok kırmızı kart gösteren Fırat Aydınus un neden bu pozısyonları görmediğine bir anlam veremediğini söyledi yorumları okudum hiç bir arkadaş bu konulara değinmemiş Sivas sporumuz yine hakem hatasından dolayı üç puanı alınden alındı.Biz 1-0 önde iken emrahın Ziyanın dizine vurdugu pozisyonda kırmızı kart gösterse rakip 10 kişi kalacaktı işte maçın kırılma anı Artık yonetim sessizliğini bozup basın toplantısı ile bize yapılan bu haksızlıkları kamu oyuna duyurması ve hakemlerin bize karşı daha dikkatli olmasının sağlanması lazım yoksa daha çok böyle hakkımız elimizden gözgöre çalınır .
Yiğido kardeşlerim umutsuzluğa kapılmayın takımımıza sahip çıkalım ama tenkitlerimizide açık yüreklilikle seviyeli bir şekilde dile getirelim
|
Sansal son olaylardan sonra kendini affettirmek istiyordur
Benim macta gördügüm hakemle ilgili bölümler
1) Ziyaya yapilan faul. Bu pozisyona sari veren, kirmizi veren hakemler garanti olur. Iyi niyetli hakem ikiside topa gidiyor zamanlama hatasi var o yüzden sari diyebilir.
2) Ziya'nin kirmizi gördügü pozisyon ve penalti: eger elle düzeltme olmasaydi kararin hepsi dogru idi elle düzeltme odlugu icin hic birisi dogru degil. Aydinus'un o pozisyonu görmesi imkansiz ama yardimcisinin önü acik cok net görmesi gerekirdi
3) Navratil ceza alani icinde Gekas'a sariliyor. Hakem penalti verse kimse birsey diyebilir mi? gecmiste calindi böyle penaltilar cok agir karar olur ama yinede kimse penalti degil diyemez.
4) Pedriel'in Cagdas'a dirsegi. Hakem sari ya da kirmizi kart verse kimse bir sey diyebilir mi?
Benim macla ilgili tartisilabilir olarak gördügüm pozsiyonlar bunlar..