Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mağlubiyeti Hakettik
Alt 17.03.2013, 23:24   #61
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Mağlubiyeti Hakettik

Rıza hoca Sivasspor değil yenilgiyi sen hak ettin sen... Bunu kafana sok! İnan hoca şu anda taraftarın yüzde 90'ı seni istemiyor,tabi hayretinide
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.03.2013, 23:27   #62
favori58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 702 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Basın toplantısına gerek yoktu hoca.Zaten biz biliyorduk bunu diyeceğini.

Harika bir yorum başka ne denebilir ki...
Alt 17.03.2013, 23:30   #63
favori58
Usta Yiğido

Alıntı:
Gizemli58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nerde bu taraftarlar yigido gençlik 1967 liler bedava biletciler siz taraftar deyilsainiz beleşçi futbol izleyicilerisiniz stadyuma gelip maç izlemekle bitmiyor bu işler cıkın orgaanize olun bir araya gelin bizde destek olalım yürüyüş yapalım istasyonda buluşalım tesislere yürüyelim protesto edelim hukuk cervevsinde bu hakkımız bireşyler duyuralım birilerine
Kardeşim sen bilmiyormusun bizim Sivaslılar sadece lafta vardır,bunu yapacak babyiğit nerde. Herkes asar keser ama kılını kıpırtatmaz,seninde dediğin gibi bunlar sadece maçtan maça gelir ama destek olmayıda beceremezler
Alt 17.03.2013, 23:36   #64
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hazır milli maç arası verilmişken Rıza Hoca istifa etse ne kadar iyi olur!
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Mete209'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.03.2013, 23:40   #65
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1115 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Köy takımı karşısında yine REZİLLERİ oynayan bir Sivasspor vardı..Utanç duyuyorum artık şu rezaletten..Çalımbay'ın bir de hiçbirşey olmamış gibi çıkıp pişkin pişkin konuşmasından..Eeeee o kadar söyledik,uyardık; konuşunca da bazıları Rıza efendiye toz kondurmuyordu..Olay öyle bir boyuta geldi ki sırf SiVASLI diye Çalımbay dokunulmaz oldu ve malesef Sivassporun önüne geçti..Burnundan,kapris ve inatlarından vazgeçmeyen Rıza efendi geldin geleli başarı anlamında ne yaptın? Kupada yarı finaldeyiz zaten sırf bundan dolayı susalım ligi ortalarda tamamlarız dedik ama senin oynattığın çağ dışı futbol ve uzaylı futbolcuların hayrettin ve uğur yüzünden ptt'ye doğru yol alıyoruz..Allah'tan bu taraftar zamanında senin göz bebeğin Doğayı şutlattı da bu takımdan yoksa mersinin yerinde biz olurduk...Bu takımı resmen bozuk bir asansöre istikrarsız bir trene çevirdn..Haaa pardon gayet istikrarlısın ilk geldiğinde bu takım düşüyordu ve şimdi büyük ihitmal gideceksin ve bu takım yine düşme potasında..Helal olsun sana ve çağ dışı futbol anlayışına!!!
ayrıca şunu da söyleyeyim Rıza efendi sana ve senin çağdışı futboluna rağmen belli bir kalitesi olan bu takım ligde kalacaktır...mağlubiyeti bu takım asla haketmedi senin saçmalıkların ve inatlarınla sen bir an önce burdan ayrılmayı gerekirse kovulmayı çoktan hakettin!!!
Alt 18.03.2013, 00:51   #66
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 875 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Arkadaşlar maçı işimden dolayı seyredemedim ama maraton programında seyrettim Emrahın ziyanın dizine vurduğu taban için merkus direk kırmızı kart dedi yine verilen penaltıdan evvel Emrah topu barız birşekilde eli ile düzeltip önüne alıyor bu pozisyon içinde merkus direk kırmızı kart dedi bu pozisyonun devamındada kırrmızı kart ve penaltı geldi.Marataon program yorumcuları Şansal hakem Firat Aydınus ayıp oluyor Sivasın alın terine yazık oluyor niçin bu pozisyonları görmüyorsun yazıklar olsun diye hiç beklemedigim bir çıkış yaptı ve Sivas spordan bu pozisyonlar için hiçbir tenkit gelmedi diyede serzenişde bulundu Hakan da sivas sporun bariz hakkının yendiğini en çok kırmızı kart gösteren Fırat Aydınus un neden bu pozısyonları görmediğine bir anlam veremediğini söyledi yorumları okudum hiç bir arkadaş bu konulara değinmemiş Sivas sporumuz yine hakem hatasından dolayı üç puanı alınden alındı.Biz 1-0 önde iken emrahın Ziyanın dizine vurdugu pozisyonda kırmızı kart gösterse rakip 10 kişi kalacaktı işte maçın kırılma anı Artık yonetim sessizliğini bozup basın toplantısı ile bize yapılan bu haksızlıkları kamu oyuna duyurması ve hakemlerin bize karşı daha dikkatli olmasının sağlanması lazım yoksa daha çok böyle hakkımız elimizden gözgöre çalınır .
Yiğido kardeşlerim umutsuzluğa kapılmayın takımımıza sahip çıkalım ama tenkitlerimizide açık yüreklilikle seviyeli bir şekilde dile getirelim
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.03.2013, 01:10   #67
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar maçı işimden dolayı seyredemedim ama maraton programında seyrettim Emrahın ziyanın dizine vurduğu taban için merkus direk kırmızı kart dedi yine verilen penaltıdan evvel Emrah topu barız birşekilde eli ile düzeltip önüne alıyor bu pozisyon içinde merkus direk kırmızı kart dedi bu pozisyonun devamındada kırrmızı kart ve penaltı geldi.Marataon program yorumcuları Şansal hakem Firat Aydınus ayıp oluyor Sivasın alın terine yazık oluyor niçin bu pozisyonları görmüyorsun yazıklar olsun diye hiç beklemedigim bir çıkış yaptı ve Sivas spordan bu pozisyonlar için hiçbir tenkit gelmedi diyede serzenişde bulundu Hakan da sivas sporun bariz hakkının yendiğini en çok kırmızı kart gösteren Fırat Aydınus un neden bu pozısyonları görmediğine bir anlam veremediğini söyledi yorumları okudum hiç bir arkadaş bu konulara değinmemiş Sivas sporumuz yine hakem hatasından dolayı üç puanı alınden alındı.Biz 1-0 önde iken emrahın Ziyanın dizine vurdugu pozisyonda kırmızı kart gösterse rakip 10 kişi kalacaktı işte maçın kırılma anı Artık yonetim sessizliğini bozup basın toplantısı ile bize yapılan bu haksızlıkları kamu oyuna duyurması ve hakemlerin bize karşı daha dikkatli olmasının sağlanması lazım yoksa daha çok böyle hakkımız elimizden gözgöre çalınır .
Yiğido kardeşlerim umutsuzluğa kapılmayın takımımıza sahip çıkalım ama tenkitlerimizide açık yüreklilikle seviyeli bir şekilde dile getirelim
Sansal son olaylardan sonra kendini affettirmek istiyordur

Benim macta gördügüm hakemle ilgili bölümler

1) Ziyaya yapilan faul. Bu pozisyona sari veren, kirmizi veren hakemler garanti olur. Iyi niyetli hakem ikiside topa gidiyor zamanlama hatasi var o yüzden sari diyebilir.

2) Ziya'nin kirmizi gördügü pozisyon ve penalti: eger elle düzeltme olmasaydi kararin hepsi dogru idi elle düzeltme odlugu icin hic birisi dogru degil. Aydinus'un o pozisyonu görmesi imkansiz ama yardimcisinin önü acik cok net görmesi gerekirdi

3) Navratil ceza alani icinde Gekas'a sariliyor. Hakem penalti verse kimse birsey diyebilir mi? gecmiste calindi böyle penaltilar cok agir karar olur ama yinede kimse penalti degil diyemez.

4) Pedriel'in Cagdas'a dirsegi. Hakem sari ya da kirmizi kart verse kimse bir sey diyebilir mi?

Benim macla ilgili tartisilabilir olarak gördügüm pozsiyonlar bunlar..
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Çılgın Türk'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.03.2013, 02:31   #68
sivistar
Acemi Yiğido

61 Mesajına 119 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 sivistar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Böse Cevap: Mağlubiyeti Hakettik

Sıvasspor asıgı bırı olarak butun yorumları okudum lıgın basından bugune yazıyorum rıza hoca degıl.ve bırcok arkadas kızıyordu bana devre arası sonrası rızayla devam edersek duserız demıstım hocalıgıda gecın takımda ıkılık yyarattı hep cernı oyundan cıkardı kamıl tesellı ederdı bugunde sesu oyundan cıkarken ısyan ettı adeta mehmet nas gıbı orasahan var almadı yıne mal rıza oo cocugu adam gıbı bır spor medyamız yok olsa bu adam coktan gıtmıstı sıvas kanalındakı yorumcular borcana palyaco dıyorlardı gorduk bugun kım palyaco rıza ve yonetım ve spor kanalı yorumcularımızdır.hıc unutmuyorum önceden sıvaskanalının mesaj atmıstım gobeklı cıhanı oynatan rıza dıye spıkerde okudu galıba rızada seyredıyordu dahada takıma almadı gerısını sız dusunun rızanın hocalıgı bukadar ıste.
sivistar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivistar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.03.2013, 06:24   #69
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Rıza Çalımbay hemşerimizsin,zor zamanda takımımızın başına geçtin,Sivasspor a katkı sağladın,teşekkürler.
Ama sen de hep diyorsun ya kupada iyi bir yere geldik,ama önce ligde rahatlamalıyız diye,doğru söylüyorsun.Bizler için kupada finale kalmak çok önemli,hem de senelerdir bizimle her türlü pisliği yaparak uğraşan Trabzonspor'u eleyerek finale çıkmak daha da önemli.Ama sen ligde rahatlamamak için elinden gelen her şeyi yapıyorsun.Bursaspor maçını da senin hataların yüzünden kaybettik.Akhisar Belediyespor maçının işlk yarısını 1-0 önde kapatmışız.Devre arası konuşacaksın hoca futbolcularla ,oynayacağımız 45 dakika en önemli 45 dakikamız diye.Yenersek rahatlayacağız,1 hafta ara var dinlenip,sakatlarımızı iyileştiriceğiz.Devre arası Sercan ı oyuna alsan ,Eneramo ve Sercan a desen ki ileride çok iyi pres istiyorum,rakip üstüne böyle rahatça gelemese.Ligin dibindeki Akhisar Belediyespor son şansını oynuyor,saldırıyor,biz seyrediyoruz.Bu kadar korkak,kişiliksiz futbol oynanmaz.Gözünün önünde Ziya ya kırmızı kartlık hareketlik yapılıyor,tepkini göstersene hakeme,gerekirse seni tribüne göndersin,takım da hırslansın,hakem de ikinci yarıda olmayan penaltıyı çalamasın.Hafta sonları sırf senin saçmalıkların yüzünden maç kaybedip üzülmeyeyim diye Sivassporumun maçını izlemiyorum.Yeter artık...
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2013, 07:34   #70
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Akhisar Belediyespor'a 2-1 yenilen Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hak ettikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Rıza hoca demek ki sahaya mağlubiyet almak için çıktık.!!!!!!!!!!!

Etiketler
hakettik, mağlubiyeti