Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 13.04.2013, 11:12   #61
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1557 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yanlışın var hocam grosicki o hareketi taraftara yapmadı,sadece gol sevinciydi.hareketin sonrasında taraftarı alkışladı.coşkulu bir sevinç gösterdi sadece.hareket taraftara değildi
Her maçı tribünden izleyen biriyim bu maçta tribün çok dolu olduğundan en altta izledim hareket taraftaraydı susun susun dedi resmen sadece vip tribünden birine öpücük gönderdi maratonu baştan sona susun hareketi ile geçti tribünde izleyen kimse bunun aksini söyleyemez gözlerimizle gördük grosicki yi ilk defa gol atarken görmüyoruz.

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2013, 11:17   #62
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1136 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bu macin degerlendirmesini yapmaktan ziyade iki takim arasindaki oyunculari kiyaslamaya kalksak Doga´nin disinda,iki takim arasindaki kalite farki cok büyük.Neden büyük cünki Genclerbirligi son vuruslari cok iyi olan oyunculara sahip kaliteli bir takim.Dün tesadüf eseri beraberligi kurtardik.
Attigimiz tesadüfi ,daha dogrusu gole kadar iyi olan Genclerbirligi kalecisinin kendi kalesine attigi golle beraberligi yakalarken cogumuz gibi bende bu beraberlige sevindim.
Bir dahaki sezon bu takimda cok büyük temizlik sart,yoksa bu ligde bu kadronun basarili olacagini sanmak hayal olur.Koskoca bir sezon bitmek üzere bir kac macin disinda malesef futbol oynayamadik.
Bunun disinda kücük bir hatirlatma Ziya gördügü sari kartdan ötürü cezali duruma düstü ,sipiker Kayseri macinda cezali duruma düstü dedi ama o cezayi Trabzon´a karsi kupa macinda görmesi lazim.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2013, 11:28   #63
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

bence bu baskılı oyunda sercan iş yapardı eneroma çok beceriksiz, ama hiç yoktan puan iyidir, inşallah diğer maçlar lehimize olur
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2013, 14:40   #64
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 507 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Abdullah DuMaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Her maçı tribünden izleyen biriyim bu maçta tribün çok dolu olduğundan en altta izledim hareket taraftaraydı susun susun dedi resmen sadece vip tribünden birine öpücük gönderdi maratonu baştan sona susun hareketi ile geçti tribünde izleyen kimse bunun aksini söyleyemez gözlerimizle gördük grosicki yi ilk defa gol atarken görmüyoruz.
hocam ben de 5 senedir aynı kombineyle maratondan izliyorum maçları benim görmediğim bir hareketi olduysa bilmem.ama ben senin hareket diye kastettiğinin kolunu taraftara doğru sallaması olduğunu sandım.sus işareti yaptığını ben görmedim.ama durduk yere yalan söyleyecek değilsin tabiki.öyle diyorsan doğrudur.ben göremedim.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alboran'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.04.2013, 17:12   #65
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1557 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Maca hem gec hemde 10 kişi geldık maratonda en alt kısımda golü attıgı yere cok yakındık bır anda gol dıye ayaga kalkıp sevgı gosterısı yapıyordukkı sus ısaretı ve elinin tersi ile tribün önünden gecerek vipte futbolcu yakınlarının bulundugu tribüne öpücük gönderdi bu ordu macından dolayı yaptıgı bırsey olduğunu düşünüyorum.

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.04.2013, 18:17   #66
ccey
Yiğido

137 Mesajına 204 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 ccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISIccey COK SEVILEN BIR KISI

Sürekli küfür edenler k. Bük maçını seyredin adamlar puan olarak daha kötü ama tribünler dolu ve sürekli takımın yanında destek veriyor. Bizim küfürden başka tezahüratımız yok adam gibi destek versek eminim takım coşar
ccey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2013, 20:39   #67
58fatihcan
Usta Yiğido

481 Mesajına 740 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 640 58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK58fatihcan FAZLA SÖZE GEREK YOK

Taraftar nasıldı maçta ondan bahseder misiniz. Kaç kişi geldi ve destek nasıldı? İzleyemedim de bilgi sahibi değilim. Teşekkürker
58fatihcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.04.2013, 22:31   #68
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
58fatihcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Taraftar nasıldı maçta ondan bahseder misiniz. Kaç kişi geldi ve destek nasıldı? İzleyemedim de bilgi sahibi değilim. Teşekkürker
Kardesim Izle.......

TIKLA

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.04.2013, 09:39   #69
hüso58
Yiğido

hüso58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 523 hüso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

akhisarla orduya dua edelim
hüso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.04.2013, 10:05   #70
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takımımız kayışı koparmak üzere,contalar iyice gevşemiş,Allah'a emanet son virajlara giriyoruz. Sarsıla sarsıla,dualar ederek,'Bindik bir alamete,gidiyoz gıyamete' tarzı sıkıntılar içindeyiz. Şişirme toplarla şans arıyoruz.,organize atak yok. Rakipler oyunumuzu ezberlemiş,bizimle adeta dalga geçiyorlar.
Kadir,ki takımın belkemiğidir, nedendir bilinmez sakat olmamasına rağmen kesik yemiş,onun yerine görev verilen Adem Koçak oyun kuruculuğu kaldıramamış,pasları ya rakibe ya da yana olmuş,dikine gidememiş,Erman sakatlığından dolayı verimsiz,Uğur arkasına atılan toplarda gene tehlike yaşatıyor,Hakan Arslan koşmaktan başka bir iş yapmıyor,Eneramo nasıl gol atılacağını neredeyse bize soruyor,Piech sorumluluk almıyor,Kamil yaptığı kötü ortayı kaleci içeri alınca gol attım sanıp seviniyor,bu sevinci küstahça taraftara sus işaretine çeviriyor,ben de sorun çözmeye değil problem olmaya çabalıyorum diyor,bunlar kötü görünenler. İyiler de var. Kalede Borjan,solda Ziya,kanatta Atıf çalışıyorlar ama 3-4 kişinin iyi olması,ötekilerin durumu idare etmesiyle galibiyet gelmiyor işte.
Taraftarı birkaç maçtır şikayet ediyorum.Yönetimin şöyle bir düz mantığı var. Bilet fiyatlarını indirirsem daha çok taraftar gelir zannediyor. Öyle olmuyor. Olan şu. Normalde kale arkasına gelen seyirci,biletin ucuzlamasıyla maratona, maratona gelen seyircinin bir kısmı Vip'e geçiyor. Toplamda bir artış veya azalış yok. Sadece daha az tribün hasılatı alınmış oluyor.
Yönetim olumlu bir iş yapmak istiyorsa Sivasspor'un 'kemik' denilen 7-8 binlik taraftarının neden önemli bir kısmının küsüp gelmediğini araştırsın. Sezon başından beri giderek kötüleşen ve üstüne bir gram bile konmayan seyir zevki vermeyen kötü oyun olabilir mi? Ya da futbolcuların umursamazlığı ve kötü performansları? Hakem hatalarına rağmen ses çıkmaması ve sahipsizlik mi? Ya da hedefsizlik mi?
Maratonda maçı seyrettim. Genç taraftar grubu hariç,çoğunluk aslında GBirliği taraftarıymış da mahsus Sivas tribününe oturmuş gibiydi. Birkaç kişinin amigoluk yapıp ateşlemeye çalışmasına bile tepki vermediler. Biz buraya seyretmeye geldik,oynasınlar da şenlenelim havasındaydılar. Ayağa biraz kalkacak oldum,emmim gene arkadan omzuma bastı,'otur yeğenim goremiyom' diye çekirdeğini çıtlayarakdan... . Eskiden olsa tepki koyardım ama çıkacak arbede onların tam istediği olacaktı,çünkü o tipler zaten birşeyler olsa da gülsek diye gelmişlerdi. Taraftarlıkla bir ilgileri yoktu. O nedenle sessizce gençlerin yanına geçtim ve onlarla tezahürat yaptım. Sesim kısılana kadar vazifemi yaptım.
Süleyman Abay için maçtan önce yazdığım iyimser sözler boğazımda kaldı tabii.
Gene de 1 puan bu kadar felaketin içinde güzel duruyor.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı