Digitürk'te maçtan önce şu yorumu aymıştım Sivasapor'un kazanacağı auşukar ezici bir üstünlük topa sahip olma %60-40 üstünlük ve pas yüzdesi 250 üstünde oynarız demiştim aynen öyle oldu inşallah darısı Bursa'nın basına
İlk yarıda çok iyi oynadığımız söylenemez ama ikinci yarı üstün olan taraf ve galibiyeti hakeden bizdik Utaka çok pozisyon harcıyor inşallah oda düzelir ve daha fazla gol atarız defansımız ve kalecimiz çok iyi son haftalarda
__________________ Hedef belli değilse yolun önemi yoktur
Bu Konuda u2sivasspor'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
3. Sıraya yükseldik şükürler olsun.Ama ne ilginçtir ki lig tv deki maratonda maçımızı en son verdiler ve başarımızın üstüne konuşmadılar bile.Çok acıttığımız bundan bile belli oluyo.Yolun açık olsun Yiğidom.Kıskandırmaya ve can acıtmaya devam.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı baru'a Teşekkür Ediyor...
Vallahi ne yazacağımı şaşırdım...Tek kelimeyle süper ve helal olsun...R Carlosu ilk geldiğinden bu yana istemeyenlerdenim...Bu gidişle beni yanıltacak..Varsın Sivasspor uçsun biz yanılalım..Bu sene şampiyon yine Anadoludan diye haykırasım geliyor..
Ne olur bozmayın bu periyodu..
Taraftarlara sesleniyorum bu versiyona bu takıma stadı ful çekmek yaraşır...
Valla Sivasspor Brezilya futbolu oynuyor pas ve oyun hızı harika. Bir tane bitirici forvetle Sivassporumuz keşinlikle şampiyonluğa oynar. Utaka yetersiz kalıyor. Bu arada Aatif tek kelime ile mükemmel. Tebrikler Sivasspor...
Bu maçta sivasspor sahanın her tarafındaydı..Rakip ilk yarı bir süre mücadele etti; 1-0 dan sonra rakibin ofsayt dolayısıyla saymadığı gol maalesef goldü...Çünkü golü atan oyuncu Muhammet ofsayt değildi...Maç 0-0 iken Utaka ya defans oyuncusunun yaptığı hareket fauldü;bu pozisyonda son adam bariz gol şansından atılmalıydı diyor Bünyamin Hoca...Sivasspor 2. yarı Hkan ın attığı gollerle rakibi adeta dağıttı...Kanatlarda kanatlanan Ziya ve Cicinho rakibi darmadağın etti...Aydın için kilolu diyenler var ama bu haliyle bile yaptığı klas hareketlerle herkesi kendine hayran bırakıyor...Bu yıl sivassporda Atıf resitali yaşanıyor;umarım sezon sonuna kadar hep böyle oynar...Kaleci Korcan takımın ihtiyacı anında gerekli kurtarışları yapıyor.....Hakan bu maçta nasıl bir oyuncu olduğunu herkese gösterdi...Utaka sakatlanmasa 2. yarı ancak son dak. larda oyuna girer di herhalde...Navratil uzun süradir oynamamasına rağmen elinden geleni yapıyor;ama herkesin gözü de bir yandan Da Costa yı arıyor...Haftaya Daum un Bursa sı ile oynaycağız..Umarım bu maçı da kayıpsız atlatırız...Sivasspor aynadığı futbolla herkese zevk veriyor...
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...