Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 16.08.2015, 12:54   #61
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 860 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Fanatik yazarı Mehmet Demirkol' un değerlendirmesi aşağıdadır, Santrafor ihtiyacımızı vurgulamış.

''Dün ilk yarıda Adem ve Hakan Özmert’in ağırlıklı olarak Aatıf’ın arkasını doldurup, onunla Mehdi’nin hücuma katkılarını Burhan’la birlikte harika destekleyişleri eğer bir hezimete yol açmadıysa Sivas’ın gerçek bir santrfor oynatmak yerine Batuhan’a görev verişinden ve Chedjou’nun kesiciliğindendi''
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 35gürün58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2015, 13:05   #62
sawyer5892
Tecrübeli Yiğido

301 Mesajına 609 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 sawyer5892 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kaleciye laf söyleyenleri de anlayamıyorum ikinci gol için hatalı diyorlar oysaki ikinci golde giç hatası yok ümitin o boyla podolski'ye vurdurmaması lazımdı. İlk golde kurtarabilirdi yakın mesafeden sert geldiği için sektirdi
sawyer5892 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sawyer5892'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2015, 13:12   #63
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Değerli Arkadaşlar

Öncelikle Sergen Yalçın'ın kıyafeti ile başlamak istiyorum. Sivasspor'un teknik direktörü bırakın resmi bir maça, özel bir maça bile evde istirahat ederken giyilecek bir kıyafetle çıkmamalı. Ya kırmızı beyaz forma ile ya da eşofmanla çıkmalı, o da olmazsa gömlek pantolon giymeli...

Oyuna gelince. Televizyondan seyrettiğim özetlere göre ilk yarı biraz iyi, ikinci yarı vasat bir oyun ortaya koyabilmişiz. Sivasspor'un daha iyi olacağını düşünüyorum. Lakin ikinci yarılarda düşen performansımız beni korkutuyor. Bence bu durum büyük ölçüde kondüsyon yetersizliğinden kaynaklanıyor. Teknik ekibin gerekli önlemleri alması gerekir. Teknik ekibin alması gereken bir önlem de Atıf'ın bencilliği olacak. İki gol atmasına, iyi bir oyun ortaya koymasına karşın Atıf kendi çalıp kendi söyleme huyundan vaz geçmediği için rakip için tehlike oluşturabilecek pozisyonların ortaya çıkmasını engelliyor. Bu durumun hücüm hattındaki arkadaşlarını küsmesine veya oyundan düşmesine neden olduğunu görmeli Atıf ve tabii ki teknik heyet...
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ahmet Ateş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2015, 13:42   #64
Nihat5858
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 430 Nihat5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ahmet Ateş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli Arkadaşlar

Öncelikle Sergen Yalçın'ın kıyafeti ile başlamak istiyorum. Sivasspor'un teknik direktörü bırakın resmi bir maça, özel bir maça bile evde istirahat ederken giyilecek bir kıyafetle çıkmamalı. Ya kırmızı beyaz forma ile ya da eşofmanla çıkmalı, o da olmazsa gömlek pantolon giymeli...

Oyuna gelince. Televizyondan seyrettiğim özetlere göre ilk yarı biraz iyi, ikinci yarı vasat bir oyun ortaya koyabilmişiz. Sivasspor'un daha iyi olacağını düşünüyorum. Lakin ikinci yarılarda düşen performansımız beni korkutuyor. Bence bu durum büyük ölçüde kondüsyon yetersizliğinden kaynaklanıyor. Teknik ekibin gerekli önlemleri alması gerekir. Teknik ekibin alması gereken bir önlem de Atıf'ın bencilliği olacak. İki gol atmasına, iyi bir oyun ortaya koymasına karşın Atıf kendi çalıp kendi söyleme huyundan vaz geçmediği için rakip için tehlike oluşturabilecek pozisyonların ortaya çıkmasını engelliyor. Bu durumun hücüm hattındaki arkadaşlarını küsmesine veya oyundan düşmesine neden olduğunu görmeli Atıf ve tabii ki teknik heyet...
MODA edıtorlerı de burada once duzgun taraftar olun sen ne kılıkta gezıyosn acaba
Nihat5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Nihat5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.08.2015, 13:43   #65
Nihat5858
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 430 Nihat5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
fark58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçta 2. gole her şey iyi gidiyordu, son 5 yılda gördüğüm en iyi pas yapan Sivasspor'u izledik diyebilirim bu gole kadar, ne yazık ki golden sonra geriye yaslanmamız, oyuncu değişikliğini yerinde yapmamız Galatasaray'a beraberliği getirdi, Sergen hoca yorgun Burhan'ı ve sahada göğsüyle top indirmeye çalışmaktan başka bir şey yapmayan Batuhan'ı değiştirmesi gerekirken 90 dk sahada tuttu, bu da galibiyeti elimizden kaçırmamıza neden oldu. Hakem hatalarına alıştık artık ondan bahsetmeye bile gerek yok.
Yorgun burhan mı gözünüzle ızleyın
Nihat5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2015, 22:06   #66
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sevgili nihat5858 nickli guzel kardesim, bir sey dikkatimi cekti: gecen sezondan beri yaptigin yorumlarda dikkatimi ceken birsey var, futbolcumuz burhan ile ilgilu bur elestiri geldiginde dava vekili gibi konuya mudahale wdiyorsun..burhani elestiren karsinda seni buluyor, yine gecen sezon burhanin formsuz oldugu donemlerde yaptigim burhan yorumunda seni karsimda bylmustum ve kendi görusumden suphe duymustum olur demstm ama sonraki burhan yergilerinde yine seni gördum yine olur dedim bu sene ilk mactan seni gorunce bu kadar olmaz dedim..burhan kardeşimizin yakini degil istersen ta kendisi ol,burda mecnun baskani dahi elestiriyorsak kusura bakma...kalbini kirmak istemem sadece dikkatimi cekti..burhan yine form tutsun tek kavga edelim ))herkes sivasspor icin burda..ins eski gunlerine doner burhan ama dun ben begendim gecen sezonun son donemine gore gayet iyiydi ins daha iyi olcaktir..tartisma konusu yapmam bunu sana ilk ve son msjimdir..
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etlidöktürek'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2015, 23:55   #67
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bir iç saha maçına yıllar sonra gidemedim. TS maçında küfredip bizi boynu bükük bırakanlara yazıklar olsun.
-TVden takip ettiğim kadarıyla çok fırsat harcadık. Batuhan biraz daha formda olsa ilk haftanın Flaş Takımı olmuştuk. Eneramo da hazır değil. Hücumda zorlanacağız bir süre.
- Yeni transferimiz Yekta hayırlı olsun. Yiğit İncedemirle İzmirspor altyapısından beraber çıkmışlar. Birbirlerini tamamlayabilirler. Yekta, şu an Mehdinin pozisyonunda görev alabilir, onunla rekabet eder diye düşünüyorum.
- Manuel Da Costa karakterli bir oyuncuydu ama Takımımıza yeterince fayda veremedi. Fenerbahçe sezonbaşı hazırlık maçında yediğimiz gollerden ikisinde doğrudan hatalıydı. Hatta ben o maçı değerlendirirken satılması gerektiğini söylemiştim. Bir oyuncuyu ne kadar severseniz sevin, takıma faydasına bakmak zorundayız. Giderse yerine bir stoper alınmalı. Hiçkimse yoksa, Servet Çetin Mersin'den ayrıldı, Boşta ise 1 yıllığına gelebilir.
- Ndiaye resmen Sivassporlu olunca Hakan, Yiğit ve Adem ile forma rekabetine girer.
- Maçta Orta sahamızın (Hakan, Adem) Podolski ve Sneider'e pres yapıp top kapmaları ve hızlı hücuma çıkmamıza bayıldım.
-Setkus'a destek olunur, Güvenilir ve sabredilirse kazanabiliriz. Bir maç Setkus, bir maç Korcan olmaz.
-Erkan Kaş'ın oyunun iki yönüne de katkısı ve kademeye girişleri güzeldi, top ayağına yakışıyor.
-En önemlisi de Sergen Yalçın'ın istediği oyunu Kısmen de olsa sahada yavaş yavaş gerçekleştirebilmesi. Güçlü bir orta saha anlayışı üzerine kurulu olan bu sisteme 6-7 hafta sabredersek iyi bir takım oyunu görürüz gibime geliyor.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.08.2015, 00:09   #68
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein

cicinho sakatlandi cikti yerine giren oyuncu daha yerine gecmeden gol yedik sag kanattan tellesin ortasiyla burhan resmen seyretti Boyle orta yatirirsan atarlar
sol bekte erkani cok begendim mehdi de iyi oynadi
hakemde ofsayiti verseydi geyet iyi yonetti
iki degisiklik yaptik batuhanin yerine abola girebilirdi
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2015, 00:47   #69
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Nihat5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardes neoldu ıspanyol futbolcunun menejerımısın atıfı yer burhanı yer yazmışsın ıkısıde macın yıldızıydı ıspanyol kım ya kadro bozulmamalı yoksa sınerjı gıder
..Yaşını bilmiyorum ama beni tam tanımıyorsun herhalde..Burhan ın sivasspor için ne derecece önemli olduğunu biliyorum ama sana geçen yıl Burhan ın bilhassa Carlos gitmeden önce neler yaptığını;kaç gol attığını,Atıf la neler yaşadığını da hatırlatmak isterim...Burhan kardeşim i doğru canlı izlemedim ama maç içerisinde yine bir kaç pozisyonda topu arkadaşlarına vermek yerine kendisi kullanarak yaptığı bencillikleri de çok iyi gördüm..Sen gardaş Abolu yu iyi izlememişsin galiba;bi zahmet geçen yılki karnesine ve Şampiyonlar liginde neler yaptığına bir zahmet bakar mısın?..Burhan benim beğendiğim bir oyuncu ama sivassporun kadro derinliğine ihtiyacı var;onun için de İspanyol oyuncu bu takıma alındı..İlerleyen haftalarda neler olacağını hep beraber göreceğiz...Sergen geçen yıl bazı oyuncuları sürekli oynattı;çünkü alternatifi yoktu;bu yıl ise bence kimsenin gözünün yaşına bakmaz;çünkü her oyuncunun alternatifi bu yıl var gibi..Bir tek Batuhan ın alternatifi yok;Enaramo ve yeni forvet gelirse o da olacak...Defansa da iyi bir takviye yaparlarsa ve istenen ön libero da alınırsa artık eksiğimiz de kalmayacak...Tekrar söylüyorum sivassporda ister yabancı ister yerli olsun kimin oynadığının önemi yok;önemli olan sivasspordur ve sivassporun başarısıdır...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.08.2015, 12:52   #70
Travis Bickle
Yiğido

Travis Bickle - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 442 Travis Bickle FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sergen hocanın a lisansı oldugu ıcın eşorfman dısında bır sey gıymesıne ızın verılmıyormus ne kadar doğru bılmıyorum

pro lısans kursuna katılabılmesı ıcın 5 sene teknık dırektorluk yapması gerekırmıs
Travis Bickle isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı