Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bir iç saha maçına yıllar sonra gidemedim. TS maçında küfredip bizi boynu bükük bırakanlara yazıklar olsun.
-TVden takip ettiğim kadarıyla çok fırsat harcadık. Batuhan biraz daha formda olsa ilk haftanın Flaş Takımı olmuştuk. Eneramo da hazır değil. Hücumda zorlanacağız bir süre.
- Yeni transferimiz Yekta hayırlı olsun. Yiğit İncedemirle İzmirspor altyapısından beraber çıkmışlar. Birbirlerini tamamlayabilirler. Yekta, şu an Mehdinin pozisyonunda görev alabilir, onunla rekabet eder diye düşünüyorum.
- Manuel Da Costa karakterli bir oyuncuydu ama Takımımıza yeterince fayda veremedi. Fenerbahçe sezonbaşı hazırlık maçında yediğimiz gollerden ikisinde doğrudan hatalıydı. Hatta ben o maçı değerlendirirken satılması gerektiğini söylemiştim. Bir oyuncuyu ne kadar severseniz sevin, takıma faydasına bakmak zorundayız. Giderse yerine bir stoper alınmalı. Hiçkimse yoksa, Servet Çetin Mersin'den ayrıldı, Boşta ise 1 yıllığına gelebilir.
- Ndiaye resmen Sivassporlu olunca Hakan, Yiğit ve Adem ile forma rekabetine girer.
- Maçta Orta sahamızın (Hakan, Adem) Podolski ve Sneider'e pres yapıp top kapmaları ve hızlı hücuma çıkmamıza bayıldım.
-Setkus'a destek olunur, Güvenilir ve sabredilirse kazanabiliriz. Bir maç Setkus, bir maç Korcan olmaz.
-Erkan Kaş'ın oyunun iki yönüne de katkısı ve kademeye girişleri güzeldi, top ayağına yakışıyor.
-En önemlisi de Sergen Yalçın'ın istediği oyunu Kısmen de olsa sahada yavaş yavaş gerçekleştirebilmesi. Güçlü bir orta saha anlayışı üzerine kurulu olan bu sisteme 6-7 hafta sabredersek iyi bir takım oyunu görürüz gibime geliyor.
|