Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 27.05.2005, 16:05   #61
Hüseyin_58
Yiğido

Hüseyin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Hüseyin_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
Sariyerli_Fethi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
sarıyerli baban noter galiba geleni geçeni tasdikleyip fitne fesata devam ediyosun, mutlak kuyruk acın var hem sarıyer düştü, hemde ya cimbomlusun yada bjkli falan, tam bir dinamit gibi daha doğrusu srseri mayın gibi, provakatör ajan gibi dolanıp duruyorsun ortalıkta, canım kendine başka hobiler edin be güzel kardeşim bu yoldan çıkış yok ayrıca sana hiç faydasıda yok. iyice seviye düşürmeye yarıyosun, gardaşlarımda tuzağına düşüyor,

ben burda kimseye fetva vermiyom anami babami bura karistirma.
sen sadece sivassporu tut sanada hak veriyim ama nafile halaa FB nin kilicin cekiyon...ve Avkatligini yapiyon ! sonra benim kuyruk acim falanda yok. evet küme düstük ama serefimzle.nefesimizin sonuna kadar mücadele verdik ama olmadi .,sariyerli olarak bizler 3 büyükleri tutmayiz .benim arkadaslarin hepsi sivasli onlara olan sevgimden ben buraya takiliyom daha dogrusu sivasspora ve anadolu takimlarina sempatim var ... yoksa bu sitede ne isim olur...sariyerli olarak veya istanbullu olarak ben FB yi BJK yi GS yi tutmuyorumda sen sivastan gelen istanbulda ikamet eden bir sivasli olarak FB yi nasil tutyon annamadim.....
Sariyerli gardas,
sana gercekten helal olsun, burada halen istanbul takimlarini tutanlara iyi bir ders vermissin.
Yigidi öldür, ama hakkini yeme!!!
Hüseyin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.05.2005, 18:54   #62
kappa58
Yeni Yiğido

kappa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 kappa58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bende fanatik bir Galatasaray'lıydım....Galatasa ray'ın arkasından deplasman deplasman gezdim (Avrupa dahil).......Ama ortada bir Sivasspor gerçeği varken Sivasspor'un dışında herhangi bir takıma sempatim olması bile kabul edilemez.........Bu insanın kanına,canına ihanet etmesi gibi birşey....
1.5 senedir Sivasspor'un arkasından deplasman deplasman geziyorum.....
Sivasspor dışında başka bir takıma sempatisi olan arkadaşlara soruyorum,
'Sivasspor'un sempati duyduğunuz diğer takımla maçı olduğunda hangi tribünde oturacaksınız' ?
Yanımızdamı olacaksınız yoksa karşımızdamı ?
Herkes bu soruyu cevaplarsa ortada sorun kalmaz..........
kappa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.05.2005, 19:10   #63
yasin_58
Yiğido

yasin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yasin_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı

[size=6] Cumartesi Günü SIVASSPOR un Sampiyona Kutlamasina
az bir istirak varken Pazar günü
Fenerbahce / Galatasaray
Macindan sonra Binlerce Sivaslilarin Cadde ve sokaklarini
Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu
Simdi Soruyorum !!! Bizler ne Kadar Sivassporluyuz ?
ne Zaman bitecek Istanbul Takimlarina olan Sevdamiz?
[/size]
evet gardaş bende gördüm çok iğrencti yaaa sivasspor un şampiyonluğuna gelmiyorlar gelip fenerbahce şampiyon diye bağırıyorlar yeter artık istanbul takımlarına düşkünlüğümüz biz sivaslı doğduk sivaslı ölmesinide bilmeliyiz
Alt 27.05.2005, 19:13   #64
cengaver
Yiğido

cengaver - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 cengaver FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Sivas5858 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
sarıyerli baban noter galiba geleni geçeni tasdikleyip fitne fesata devam ediyosun, mutlak kuyruk acın var hem sarıyer düştü, hemde ya cimbomlusun yada bjkli falan, tam bir dinamit gibi daha doğrusu srseri mayın gibi, provakatör ajan gibi dolanıp duruyorsun ortalıkta, canım kendine başka hobiler edin be güzel kardeşim bu yoldan çıkış yok ayrıca sana hiç faydasıda yok. iyice seviye düşürmeye yarıyosun, gardaşlarımda tuzağına düşüyor,

ben burda kimseye fetva vermiyom anami babami bura karistirma.
sen sadece sivassporu tut sanada hak veriyim ama nafile halaa FB nin kilicin cekiyon...ve Avkatligini yapiyon ! sonra benim kuyruk acim falanda yok. evet küme düstük ama serefimzle.nefesimizin sonuna kadar mücadele verdik ama olmadi .,sariyerli olarak bizler 3 büyükleri tutmayiz .benim arkadaslarin hepsi sivasli onlara olan sevgimden ben buraya takiliyom daha dogrusu sivasspora ve anadolu takimlarina sempatim var ... yoksa bu sitede ne isim olur...sariyerli olarak veya istanbullu olarak ben FB yi BJK yi GS yi tutmuyorumda sen sivastan gelen istanbulda ikamet eden bir sivasli olarak FB yi nasil tutyon annamadim.....
Sariyerli gardas,
sana gercekten helal olsun, burada halen istanbul takimlarini tutanlara iyi bir ders vermissin.
Yigidi öldür, ama hakkini yeme!!!

+1967
HEP DESTEK TAM DESTEK
cengaver isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.05.2005, 21:04   #65
cengaver
Yiğido

cengaver - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 cengaver FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Vali HasanCanpolat, Sivasspor’un Süper Lig’de çok daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, Sivaslılara’da anlamlı bir mesaj gönderdi.

Vali Hasan Canpolat, Sivassporlu taraftarların sadece Sivasspor’u desteklemesi

gerektiğini belirterek, “Artık Süper Lig’e çıktık. Bir gönülde iki takım yatmaz. Tüm Sivaslıların gönlünde Sivassspor olmalı”

Canpolat, “Sivaslılar için üç büyük defteri kapanmalı. Tek büyük Sivasspor olmalıdır”şeklinde mesaj gönderdi.

Süper Lig’de Sivasspor’un kalıcı olması için İkinci Lig’de gösterilen maddi ve manevi desteğin çok daha fazlasına ihtiyaç olduğunu belirten Canpolat, “Süper Lig çok daha fazla para gerektiren bir Lig. Sivasspor’un da burada en az iki kat daha fazla masrafı olacaktır. Bunun için de Başbakan Yardımcımız Abdüllatif Şener ve Sivasspor Yönetim Kurulunun başlattığı Üye kampanyasına destek vermeliyiz. En az bin kişinin bu kampanyaya katılması gerekiyor. Çünkü bütün futbol takımları için üyeler çok önemlidir. Artık uzaktan yardım ve destek dönemi bitti. Bitmesi de gerekli. Süper Lig’de uzaktan destek diye bir şey söz konusu olamaz. Eğer böyle olursa Sivasspor’da Süper Lig’de kalıcı olamaz. Sürekli destek olunmalı. Bununla birlikte tüm Sivaslıların sadece Sivasspor’u tutmaları gerekir. Üç büyük defterini kapatmaları gerekiyor. Bir gönülde iki takım yatmaz. Sivaslılarında gönlünde sadece Sivasspor yatmalı. Sivas’ta başka bir takımın bayrağı asılmamalı ve desteklenmemeli. Sivasspor’un şampiyonluk kutlamalarına Sivaslılar hiç ilgi göstermedi. Hatta bununla birlikte ilimizde bile Fenerbahçe’nin şampiyonluk kutlamaları Sivasspor’un kutlamalarından daha etkili geçti. Sivasspor’un kutlamaları sönük geçti. Bu durum bizi çok üzdü. Sivasspor’un Süper Lig’de kalıcı olmasını istiyorsak, Sivaslılar olarak bilinçlenmesi gerekiyor ve sadece Sivasspor’u desteklemesi gerekiyor. Büyük takım ancak taraftarın çokluğu ile olunur. Bizde büyük bir takım olmak istiyorsak Sivaslılığımızı göstermeliyiz.”dedi.

bravo sevgili Valimize
cengaver isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.05.2005, 21:25   #66
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1324 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:

Fenerbahce / Galatasaray
Fenerbahce Sampiyon nidalariyla Inleterek Cirkin bir görüntü sergilediler!! Cok Üzüldüm dogrusu
[/size]
[size=7]Abi senin söylediklerine katılmamak elde değil ama bu sevda eninde sonunda bitecek bitmezsede yazıklar olsun ...Bazı Sivaslı kardeşlerimiz diyorlarki ben Hem SİVASSPORLUYUM hemde fenerbahçeliyim diyorlar...Ben bu söze katılmıyorum Bir kalpte 2 sevda olmaz eger var diyorlarsada içlerinden biri yalandır...Abi bu son sevinmeleri idi artık bundan sonra hangi delikanlı gelip Sivas sokaklarında şampiyonluk nidası atacak göreceğiz....Bundan sonra bu sevinmelerin biz önünde olacagız gerekirse kavga edeceğiz artık o devirler bitti 3 büyük diye bişey yok artık hersey Sivasspor için...

NASIL DOĞDUYSAK BİRGÜN ÖLECEĞİZ SİVASSPORLU DOGDUK SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ....
[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 12:44   #67
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1313 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Fenerbahce / Galatasaray
[/size]
[size=7]Abi senin söylediklerine katılmamak elde değil ama bu sevda eninde sonunda bitecek bitmezsede yazıklar olsun ...Bazı Sivaslı kardeşlerimiz diyorlarki ben Hem SİVASSPORLUYUM hemde fenerbahçeliyim diyorlar...Ben bu söze katılmıyorum Bir kalpte 2 sevda olmaz eger var diyorlarsada içlerinden biri yalandır...Abi bu son sevinmeleri idi artık bundan sonra hangi delikanlı gelip Sivas sokaklarında şampiyonluk nidası atacak göreceğiz....Bundan sonra bu sevinmelerin biz önünde olacagız gerekirse kavga edeceğiz artık o devirler bitti 3 büyük diye bişey yok artık hersey Sivasspor için...

NASIL DOĞDUYSAK BİRGÜN ÖLECEĞİZ SİVASSPORLU DOGDUK SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ....
[/size]
NE KADAR MI SİVASSPORLUYUZ ...İŞTE BU SORUYU YANITLAMASI GEREKENLER BURDA ONLARI GÖRELİM
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 12:51   #68
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1313 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
antibizans Nickli Üyeden Alıntı
BEN BURDA (GERÇEK SİVAS SPORLULAR HARİÇ) KİMSENİN SİVAS SPORLU OLDUGUNA İNANMIYORUM.....SİVASLI OLABİLİRLER AMA SİVAS SPORLU DEĞİLLER.....BELKİ BU DOĞAL OLABİLİR...AMA BURAYA AHKAM KESENLERİN ÇOĞUNUN MESSENGERİ BENDE KAYITLI HEPSİ BİR İSTANBUL TAKIMININ LOGOSUNU KOYMUŞ.....DÜNYADA EN GÜZEL ŞEY NEDİR BİLYOMUSUNUZ DOSTLAR ANADOLUDUR............KİMSE MASAL ANLATMASIN GERİSİ HİKAYE...........YILANDAN KORKMAM YALANDAN KORKTUĞUM KADAR.........EN BÜYÜK BİZİZ ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIYIZ......

oh nihayet annayan bir cikti ya
SANA HAK VERDIK FETHİ EFENDİ...
ULAN BİR SARIYERLİ KADAR OLAMADIK..YAZIKLAR OLSUN...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 13:23   #69
YiGiDo_SaLiH
Yeni Yiğido

YiGiDo_SaLiH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 YiGiDo_SaLiH ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

abiler bn FB liyim ama tabi sivassporluyumda burdaki konu sivas fener maçında hangi tarafta oturacagım tabiki gölümün söyledigi sivas türübünü o yüzden kimse yi baskı altında bırakmayalım
YiGiDo_SaLiH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.05.2005, 13:25   #70
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1324 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
antibizans Nickli Üyeden Alıntı
BEN BURDA (GERÇEK SİVAS SPORLULAR HARİÇ) KİMSENİN SİVAS SPORLU OLDUGUNA İNANMIYORUM.....SİVASLI OLABİLİRLER AMA SİVAS SPORLU DEĞİLLER.....BELKİ BU DOĞAL OLABİLİR...AMA BURAYA AHKAM KESENLERİN ÇOĞUNUN MESSENGERİ BENDE KAYITLI HEPSİ BİR İSTANBUL TAKIMININ LOGOSUNU KOYMUŞ.....DÜNYADA EN GÜZEL ŞEY NEDİR BİLYOMUSUNUZ DOSTLAR ANADOLUDUR............KİMSE MASAL ANLATMASIN GERİSİ HİKAYE...........YILANDAN KORKMAM YALANDAN KORKTUĞUM KADAR.........EN BÜYÜK BİZİZ ÇÜNKÜ BİZ SİVASLIYIZ......

oh nihayet annayan bir cikti ya
SANA HAK VERDIK FETHİ EFENDİ...
ULAN BİR SARIYERLİ KADAR OLAMADIK..YAZIKLAR OLSUN...
[size=7]Biz iyi Sivasporluyuz ama Sivasta gelipde başka takım formasıyla gezenleri gelecek sene gezdirmeyeceğiz gerekirse kavga bundan sonra böyle 3 büyük devri bitti artık tek büyük var oda SİVASSPOR...

..........ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK........
[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır