biz diyoruz sivasspor güzel futbol oynuyor ama ben katilmiyorum oyun stili ayni yunanistan milli takimin oyun stili mac kazanbiliriz hatta sampiyon bile olunabilinir ama sonu cook kötü olabilir diye düsünüyorum,bence sadece kati defans yerine, iyi defans ve acik futbbol oynasak daha iyi olur izleyenlerde zevk alir
SELAM GARDASLARIM,ZOR BİR DEPLASMAN OLACAK.GENÇLER SADECE BİZE DEGİL TÜM TAKIMLARIN KORKTUGU BİR DEPLASMAN OLMUSTUR HERZAMAN.
ANKARALI YİĞİDOLARLA ELELE BU MAÇI ASACAGIMIZA İNANIYORUM.
SİVASIMIZ:1
gençler:0
lig başladığından beri...manisa,samsun,trabzon.k ayseri ve denizli maçlarının hepsini stadyumdan izledim ...sırada ankara çıkarması var yine tribünd sivasspor'u destekleyecez..golleri sayacaz...
gençlerbirliği toparlanmaya basladı...zor maç olacak..iki takımda garantili oynuyor...ilk gölü sivas erken bulursa bu maçı farklı kazanacağını düşünüyorum...cünkü gençlerbirliği gölü yediği zaman oyun düzeni bozuluyor..
bana görede zor bir maç olacak ama inşallah bunuda anlımızın akı ile kazanıp yolumuza devam edeceğiz ben sivassporuma çok güveniyorum bu konuda tahmini skorum ise gençlerbirliği 0 sivasspor 1
bu sefer duvara toslayacaksiniz, gencler size haddinizi bildirecek ve rüya görmekten vazgececeksiniz, ligi cirkinlestirdiniz kötü futboluzla, ne bu 0-0 1-0
lan birde bol gollü bir mac izlettirinde disimi kirim
haticeye degıl netıceye bak dıye güzel bir söz vardır bılır mısın ????????? kıskananlar cok olacaktır tabı ama bız hosgörulu taraftarlar olarak catlamanıza dayanamayız..
bu sefer duvara toslayacaksiniz, gencler size haddinizi bildirecek ve rüya görmekten vazgececeksiniz, ligi cirkinlestirdiniz kötü futboluzla, ne bu 0-0 1-0
lan birde bol gollü bir mac izlettirinde disimi kirim