Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 21.12.2005, 11:06   #61
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Lütfen olaylara objektif bakın at gözlüğüyle değil...
Alt 21.12.2005, 11:12   #62
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 899 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart CAVCAV'A TEHDİT YAĞIYOR!..

CAVCAV'A TEHDİT YAĞIYOR!..

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın Fenerbahçe hakkında dün söylediği ve büyük tepkiye neden olan PKK benzetmesi yaptığı açıklamasının ardından kulübe tehdit telefonları yağıyor. İşte Detaylar..
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın Fenerbahçe hakkında PKK benzetmesi yapmasının ardından kulübe tehdit telefonları yağıyor.
Gençlerbirliği'nin durumu Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bildirmesi üzerine, ekipler kulüp binası önünde nöbet tutmaya başladı.
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav'ın Fenerbahçe hakkında PKK benzetmesi yapması nedeniyle dün akşam saatlerinden itibaren kulübe tehdit telefonları ve faksları geldiği belirtildi.

Cavcav ne demişti?
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Kulüpler Birliği'nden ayrılma düşüncesinde olan Fenerbahçe'yi bölücü terör örgütü PKK'ya benzetti. Ancak daha sonra yanlış anlaşıldığını ifade eden Cavcav, özür diledi.
Cavcav, özür açıklamasında, "Fenerbahçe'ye ve diğer büyük kulüplerimize bu tür sözler söylemek ne benim, ne de başkasının haddine düşer. Yaptığım açıklamalar saptırıldı. Ben aslında, 'Terör nasıl Türkiye'yi ikiye bölmeye çalışıyorsa, Fenerbahçe de Türk futbolunu ikiye bölmeye çalışıyor' demek istedim. Bu yanlış anlaşılma nedeniyle Fenerbahçe camiasından özür diliyorum" ifadesini kullandı.
Cavcav'ın bu açıklamalarına Fenerbahçe'den de yanıt gecikmedi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nun Olağanüstü Toplantısı'ndan sonra açıklama yapan Başkan Aziz Yıldırım, "özrü kabahatinden büyük" dedi.
Yıldırım, "hukukçularımızla beraber konuştuk. Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda, İstanbul, Ankara valiliklerene ,şiddet yasasına, İçişleri, Adalet Bakanlıkları hatta Başbakanlığa kadar yarından itibaren suç duyurusunda bulunacağız. Yaşlılığına veriyoruz. Özrü kabahatinden beter. Türk sporundan elini çeksin" şeklinde konuştu.

kaynak:http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=11761
Alt 21.12.2005, 11:14   #63
eren1
Gast

Alıntı:
erdalguler Nickli Üyeden Alıntı
Lütfen olaylara objektif bakın at gözlüğüyle değil...

ENTERESAN BİR YORUM...

Alt 21.12.2005, 11:15   #64
shadow3458
Acemi Yiğido

shadow3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 757 shadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISI

FENERBAHÇEYİ PKK YA BENZETEN İLHAN CAVCAVI KINIYORUM.DÜN AKŞAM FENERBAHCE TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLEYEN CAVCAV BİLSİNKİ FENERBAHÇE TARAFTARI DA O KULÜBÜN SAHİPLERİ.BU VATAN İÇİN KURTULUŞ SAVAŞINDA FENERBAHÇE KULÜBÜNÜN O GÜNKÜ SPORCULARININ NELER YAPTIĞINI TARİH ÇOK İYİ ANLATIYOR.KİŞİLERLE OLAN PROBLEMLER KİŞİLERLE ÇÖZÜLMELİ ÇIKIP BASININ KARŞISINDA KONUŞILMAMALI. ŞİMDİ DİĞER TAKIM TARAFTARLARINA SORUYORUZ BU AÇIKLMAYI FENERBAHÇEYE DEĞİLDE DİĞER TAKIMLAR İÇİN YAPSAYDI CAVCAV SİZLER NE DÜŞÜNÜRDÜNÜZ?İLHAN CAVCAV STADINIZA GELDİĞİNDE ONU AYAKTAMI ALKIŞLARDINIZ? BÖYLE BÜYÜK BİR KULÜBÜN BAŞKANININ TEK EMELİ SPORDA FANATİZMİ KÖRÜKLEMKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.ADALETE GÜVENİYORUZ GEREKLİ CEZANIN VERİLECEĞİNDEN ŞÜPHEMİZ YOKTUR.TARFTARDAN DİLEDİĞİ ÖZÜR KABUL EDİLMEMİŞTİR.BEN KENDİ ADIMA ŞUNU DEMEK İSTİYORUM FENERBAHÇE VE DİĞER TAKINLAR BENİM GÖZÜMDE AYNIDIR SPOR KARDEŞLİK VE CENTİLMENLİKSE EN BÜYÜK CENTİLMENDE BENİM.2.YARIDA TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM.HER TARAFTAR KENDİ TAKIMINI YARGILASIN VE CENTİLMENLİK İÇİNDE ALKIŞLASIN KÖTÜ GİDEN HİÇ BİR TAKIMIN SORUMLUSU FENERBAHÇE DEĞİLDİR.OLAMAZDA. VE BU ARADA BURDADA ORTAMI GERMEK ADINA YAZILANLARI SAÇMA BULUYORUM.HEPİNİZİN AİLESİNDE BİR FENERBAHÇELİ VARDIR ONLARDAMI PKK?

NE DESTAN YAZDIK NE EFSANE YARATTIK
SADECE TARİHİ VAZİFEMİZİ YAPTIK............
shadow3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.12.2005, 11:24   #65
Ozancan
Acemi Yiğido

Ozancan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ozancan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı
ENTERESAN BİR YORUM...
Neresi enterasan? Arkadaş daha objektif olunmasını istemiş sadece....Sen hangi üst ve alt kimlikle bakıyorsun,bu cavcav olayına anlamış degilim..
Ozancan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.12.2005, 11:26   #66
Ozancan
Acemi Yiğido

Alıntı:
shadow3458 Nickli Üyeden Alıntı
FENERBAHÇEYİ PKK YA BENZETEN İLHAN CAVCAVI KINIYORUM.DÜN AKŞAM FENERBAHCE TARAFTARINDAN ÖZÜR DİLEYEN CAVCAV BİLSİNKİ FENERBAHÇE TARAFTARI DA O KULÜBÜN SAHİPLERİ.BU VATAN İÇİN KURTULUŞ SAVAŞINDA FENERBAHÇE KULÜBÜNÜN O GÜNKÜ SPORCULARININ NELER YAPTIĞINI TARİH ÇOK İYİ ANLATIYOR.KİŞİLERLE OLAN PROBLEMLER KİŞİLERLE ÇÖZÜLMELİ ÇIKIP BASININ KARŞISINDA KONUŞILMAMALI. ŞİMDİ DİĞER TAKIM TARAFTARLARINA SORUYORUZ BU AÇIKLMAYI FENERBAHÇEYE DEĞİLDE DİĞER TAKIMLAR İÇİN YAPSAYDI CAVCAV SİZLER NE DÜŞÜNÜRDÜNÜZ?İLHAN CAVCAV STADINIZA GELDİĞİNDE ONU AYAKTAMI ALKIŞLARDINIZ? BÖYLE BÜYÜK BİR KULÜBÜN BAŞKANININ TEK EMELİ SPORDA FANATİZMİ KÖRÜKLEMKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.ADALETE GÜVENİYORUZ GEREKLİ CEZANIN VERİLECEĞİNDEN ŞÜPHEMİZ YOKTUR.TARFTARDAN DİLEDİĞİ ÖZÜR KABUL EDİLMEMİŞTİR.BEN KENDİ ADIMA ŞUNU DEMEK İSTİYORUM FENERBAHÇE VE DİĞER TAKINLAR BENİM GÖZÜMDE AYNIDIR SPOR KARDEŞLİK VE CENTİLMENLİKSE EN BÜYÜK CENTİLMENDE BENİM.2.YARIDA TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM.HER TARAFTAR KENDİ TAKIMINI YARGILASIN VE CENTİLMENLİK İÇİNDE ALKIŞLASIN KÖTÜ GİDEN HİÇ BİR TAKIMIN SORUMLUSU FENERBAHÇE DEĞİLDİR.OLAMAZDA. VE BU ARADA BURDADA ORTAMI GERMEK ADINA YAZILANLARI SAÇMA BULUYORUM.HEPİNİZİN AİLESİNDE BİR FENERBAHÇELİ VARDIR ONLARDAMI PKK?
Müsadenle yazının altına imzamı atıyorum...
Alt 21.12.2005, 11:38   #67
eren1
Gast

HÜSNÜ ÇİL TAMDA HERSEYİ AÇIKLAMAYA BAŞLAMIŞTI AZİZ YILDIRIMIN GAZETE MÜDÜRLERİNE DAĞITTIĞI WOLKSVAGEN PASSATLARI ACIKLAYIP İSPAT ETMİŞTİ .. NE HİKMETSE TAM BU SIRADA HÜSNÜ ÇİL ÖLDÜ...

BU BASKANIN BABASI 70 YASINDA 30 YAŞINDA OLAN EŞİNİ ÖLDÜRDÜ DELİ RAPORU ALIP HAPISEDEN ÇIKARINCA BABASINI BÜTÜN RESMİ KURUMLAR BU KONUYU ARASTIRMAYA BAŞLADIGI ANDA BİR ANDA OLAN OLDU VE SORUN YİNE ORTADAN KALKTI BABASI ÖLDÜ...

BUNLAR BİZİM BİLDİĞİMİZ ORTADAN KALKAN SORUNLAR BELKİ GİZLİCE NİCE SORUNLAR BÖYLE ORTADAN KALKMIŞTIR....

BABA KATİLİ DEĞİLDİR BELKİ AMA YİNEDE İNSANIN AKLININ BİR KÖŞESİNDE ACABA OLABİLİRMİ DİYE BİR ŞÜPHE KALIYORDUR KONU AZİZ YILDIRIM OLUNCA..

ÇÜNKÜ BU İNSAN İDEALLERİ UĞRUNA KİMLERİ HARCAMADI Kİ..

SADETTİN SARAN GİBİ BASKANLIĞININ İLK YILINDA ONA BÜYÜK MADDİ DESTEK VEREN BİRİNİ..

HAKAN BİLAL KUTLUALP GİBİ İMKANSIZ TRANSFERLERE İMZA ATAN BİRİNİ ATİLLA KIYAT PASA GİBİ ÇOK SAYGI DEGER BİR FENERBAHCELİYİ

KLÜP ÜYELİKLERİNİ ELİNDEN ALMAK PAHASINA FENERBAHCEDEN KOPARDI..

DİKDATÖR RUHLU OLAN BU KİŞİ HENTBOL ŞUBESİ OLMAMASINA RAGMEN ORANIN FEDERASYON BASKANLIK SECIMLERINE BİLE ŞAİBE KARISTIRDI .....

AZİZ YILDIRIMIN FENERBAHÇELİLER İÇİN ŞİMDİLİK BÜYÜK BASKAN OLARAK GÖRÜNDÜĞÜNÜ HEPİMİZ BİLİYORUZ AMA FİLM BİTTİĞİNDE YİNE BUNDAN EN ÇOK FENERBAHÇE ZARAR GÖRECEK .....

Konu eren1 tarafından (21.12.2005 Saat 11:40 ) değiştirilmiştir..

Alt 21.12.2005, 11:40   #68
eren1
Gast

Alıntı:
Ozancan Nickli Üyeden Alıntı
Neresi enterasan? Arkadaş daha objektif olunmasını istemiş sadece....Sen hangi üst ve alt kimlikle bakıyorsun,bu cavcav olayına anlamış degilim..

ÜST VE ALT KİMLİK SİYASİ BİR DEYİMDİR.....

BEN HÜR İRADEMLE BAKIYORUM OLAYLARA SANADA ÖYLE YAPMANI ÖNERİRİM..

Alt 21.12.2005, 11:41   #69
shadow3458
Acemi Yiğido

shadow3458 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 757 shadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISIshadow3458 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Ozancan Nickli Üyeden Alıntı
Müsadenle yazının altına imzamı atıyorum...
MÜSADE SENİN HEMŞERİM

NE DESTAN YAZDIK NE EFSANE YARATTIK
SADECE TARİHİ VAZİFEMİZİ YAPTIK............
shadow3458 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.12.2005, 11:42   #70
Ozancan
Acemi Yiğido

Alıntı:
eren1 Nickli Üyeden Alıntı
HÜSNÜ ÇİL TAMDA HERSEYİ AÇIKLAMAYA BAŞLAMIŞTI AZİZ YILDIRIMIN GAZETE MÜDÜRLERİNE DAĞITTIĞI WOLKSVAGEN PASSATLARI ACIKLAYIP İSPAT ETMİŞTİ .. NE HİKMETSE TAM BU SIRADA HÜSNÜ ÇİL ÖLDÜ...

BU BASKANIN BABASI 70 YASINDA 30 OLAN EŞİNİ ÖLDÜRDÜ DELİ RAPORU ALIP HAPISEDEN ÇIKARINCA BABASINI BÜTÜN RESMİ KURUMLAR BU KONUYU ARASTIRMAYA BAŞLADIGI ANDA BİR ANDA OLAN OLDU VE SORUN YİNE ORTADAN KALKTI BABASI ÖLDÜ...

BUNLAR BİZİM BİLDİĞİMİZ ORTADAN KALKAN SORUNLAR BELKİ GİZLİCE NİCE SORUNLAR BÖYLE ORTADAN KALKMIŞTIR....

BABA KATİLİ DEĞİLDİR BELKİ AMA YİNEDE İNSANIN AKLININ BİR KÖŞESİNDE ACABA OLABİLİRMİ DİYE BİR ŞÜPHE KALIYORDUR KONU AZİZ YILDIRIM OLUNCA..

ÇÜNKÜ BU İNSAN İDEALLERİ UĞRUNA KİMLERİ HARCAMADI Kİ..

SADETTİN SARAN GİBİ BASKANLIĞININ İLK YILINDA ONA BÜYÜK MADDİ DESTEK VEREN BİRİNİ..

HAKAN BİLAL KUTLUALP GİBİ İMKANSIZ TRANSFERLERE İMZA ATAN BİRİNİ ATİLLA KIYAT PASA GİBİ ÇOK SAYGI DEGER BİR FENERBAHCELİYİ

KLÜP ÜYELİKLERİNİ ELİNDEN ALMAK PAHASINA FENERBAHCEDEN KOPARDI..

DİKDATÖR RUHLU OLAN BU KİŞİ HENTBOL ŞUBESİ OLMAMASINA RAGMEN ORANIN FEDERASYON BASKANLIK SECIMLERINE BİLE ŞAİBE KARISTIRDI .....

AZİZ YILDIRIMIN FENERBAHÇELİLER İÇİN ŞİMDİLİK BÜYÜK BASKAN OLARAK GÖRÜNDÜĞÜNÜ HEPİMİZ BİLİYORUZ AMA FİLM BİTTİĞİNDE YİNE BUNDAN EN ÇOK FENERBAHÇE ZARAR GÖRECEK .....
Senin sorunun anlaşıldı.Kişisel Aziz Yıldırım düşmanlıgı kisvesi altında Fenerbahçe antipatisi :-) Fenerbahçeli değilim ama dediğim gibi Turk sporunda öyle çok geçmişe gidersen dürüst kulup bulamassın,en profosyenilinden en amatörüne kadar...(Mesela küçük bir örnek; Ergun Gürsoy'un Malatyalı futbolculara verdigi arabalar) Konuyuda saptırmaya hiç gerek yok...Harbiden seninki çok interesting olmuş
Konu Kapatılmıştır