Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: SÜPER HALK FIKRALARI
Alt 13.07.2006, 23:35   #61
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

RaP_BoY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RaP_BoY isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: SÜPER HALK FIKRALARI

Alıntı:
mermerbey58 Nickli Üyeden Alıntı
mererbey58,ÇEÇENİBO ve RaP_BoY

ayıptır söylemesi üçümüz benim uçakla gezerken bir kaza sonucu bir adaya düştük.uçak parçalanmıştı.adada kayalardan başka hiç birşey yoktu.ne yiğecek nede kalacak bir yer.onu bırakın hayvan bile yoktu.burdan kurtulmak için bişeyler yapmalıydık.ada yakınlarından gemide geçmiyordu.kendimize denizin üzerinde bizi gödürecek(taşıyacak)bişeyde bulamıyoduk.bayağı uğraşmıştık.tam 8 ay olmuştu adada geçirdiğimiz günler.ben inanıyordum burdan kurtulcağımiza ama yanımdakileR burda kaldık öleceğiz bizi kimseler bulamayacak düşüncelerine çoktan kapılmışlardı.zaten ÇEÇENİBO eriyip akmıştı.çocuğa bişey olacak diye çok korkuyodum.RaP_BoY ise üzüntüden kaplumbağaya benzemişti.ben ilk geldiğim gibiydim.yani kuvvetli bir şekilde ayakta duruyordum.sonra RaP_BoY deniz kenarında gezerken bir şişe bulmuş.sonra bize arkadaşlar şu enterasan şişeye bakın.ne güzel bir şişe derken şişenin içinden cin çıkmazmı.çıkar çıkmaz dileyin benden ne dilerseniz.beni bu şişenin içine koydular.uzun yıllar bu şişenin içinde kaldım.insan eli beni kurtara bilirdi.bunuda sizler başardınız.herkesin bir isteğini yerine getirmeye hazırım dedi.ÇEÇENİBO beni istanbula gönderde neresi olursa olsun dedi.cin iboyu hemen gönderdi.sonrasında sıra bana gelmişti.ben de(mermerbey58)beni sivas hafiğe gönder çok özledim orayı dedim.cin benide yollamıştı.hakkatende hafiğe ayak bastım.çok seviniyordum.yürüyüp eve giderken bi anda kendimi adada buldum.ÇEÇENİBOda ardımdan geldi.RaP_BoY kaplumbağasıda ordaydı.sorduk cin nerde...RaP_BoY gitti yanıtını verdi.sen cine isteğini söylemedinmi dedik.oda söyledim dedi.sizleri özlemiştim arkadaşlarımı geri getirirmisin dedim cine.oda isteğimi yerine getirdi sağolsun demezmi bizim RaP_BoY kaplumbağası.bi güzel dövdük tabi ÇEÇENİBOyla bizim RaP_BoYu.bir daha bizim adımızı tekrarlamasın diye.ama iş işten geçti tekrar başa gelmiştik.

açıklama:bu olaydan sonrada bizi kimsenin kurtaramayacağını anladığımız için şans eseri gördüğümüz bir gemiyi yakalamak için yüzerek geminin peşine takıldık.sağolsunlar bizi farkettiler gemiye aldılar.böylece kurtulmuş olduk.sonrasında;
mermerbey58:bu olayı çabuk atlattı.evlendi ve çok mutlu.16 tane çocuğu var.şuanda hayatından çok memnun.
ÇEÇENİBO:adadaki bitkin hali devam ediyor.kendini toparlıyamadı.şuan çalışamadığı için devlet ona bakıyor.
RaP_BoY:olaydan sonra delirdi.duyumlara göre evinde babası ona kaplumba almış.onunla zaman geçiriyormuş.

HE YA SORMAYIN KESİN ÖLE OLMUŞTUR....MERMERBEYİN ADA DİYE BAHSETTİGİ YER KADIKÖY SAHİLİYDİ DENİZE GİREK DEMİŞTİK...MERMERBEY DEDİ AHA KAYBOLDUK ISSIZ ADAYA DÜŞTÜK...SONRA Bİ ANLADIK Kİ KADIKÖY SAHİLİNDEN HİÇ ÇIKMAMIŞIZ VE BİNDİGİMİZ GEMİ DE EMİNÖNÜNE GİDEN GEMİYMİŞ

Soludugum Nefesmiydi Yaşadıgımı Anlatan ... RaP_BoY
http://img238.imageshack.us/img238/2...yrakey9de8.gif
RaP_BoY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.07.2006, 23:38   #62
Ertugrul
Gast

Alıntı:

ayıptır söylemesi üçümüz benim uçakla gezerken bir kaza sonucu bir adaya düştük.uçak parçalanmıştı.adada kayalardan başka hiç birşey yoktu.ne yiğecek nede kalacak bir yer.onu bırakın hayvan bile yoktu.burdan kurtulmak için bişeyler yapmalıydık.ada yakınlarından gemide geçmiyordu.kendimize denizin üzerinde bizi gödürecek(taşıyacak)bişeyde bulamıyoduk.bayağı uğraşmıştık.tam 8 ay olmuştu adada geçirdiğimiz günler.ben inanıyordum burdan kurtulcağımiza ama yanımdakileR burda kaldık öleceğiz bizi kimseler bulamayacak düşüncelerine çoktan kapılmışlardı.zaten ÇEÇENİBO eriyip akmıştı.çocuğa bişey olacak diye çok korkuyodum.RaP_BoY ise üzüntüden kaplumbağaya benzemişti.ben ilk geldiğim gibiydim.yani kuvvetli bir şekilde ayakta duruyordum.sonra RaP_BoY deniz kenarında gezerken bir şişe bulmuş.sonra bize arkadaşlar şu enterasan şişeye bakın.ne güzel bir şişe derken şişenin içinden cin çıkmazmı.çıkar çıkmaz dileyin benden ne dilerseniz.beni bu şişenin içine koydular.uzun yıllar bu şişenin içinde kaldım.insan eli beni kurtara bilirdi.bunuda sizler başardınız.herkesin bir isteğini yerine getirmeye hazırım dedi.ÇEÇENİBO beni istanbula gönderde neresi olursa olsun dedi.cin iboyu hemen gönderdi.sonrasında sıra bana gelmişti.ben de(mermerbey58)beni sivas hafiğe gönder çok özledim orayı dedim.cin benide yollamıştı.hakkatende hafiğe ayak bastım.çok seviniyordum.yürüyüp eve giderken bi anda kendimi adada buldum.ÇEÇENİBOda ardımdan geldi.RaP_BoY kaplumbağasıda ordaydı.sorduk cin nerde...RaP_BoY gitti yanıtını verdi.sen cine isteğini söylemedinmi dedik.oda söyledim dedi.sizleri özlemiştim arkadaşlarımı geri getirirmisin dedim cine.oda isteğimi yerine getirdi sağolsun demezmi bizim RaP_BoY kaplumbağası.bi güzel dövdük tabi ÇEÇENİBOyla bizim RaP_BoYu.bir daha bizim adımızı tekrarlamasın diye.ama iş işten geçti tekrar başa gelmiştik.

açıklama:bu olaydan sonrada bizi kimsenin kurtaramayacağını anladığımız için şans eseri gördüğümüz bir gemiyi yakalamak için yüzerek geminin peşine takıldık.sağolsunlar bizi farkettiler gemiye aldılar.böylece kurtulmuş olduk.sonrasında;
mermerbey58:bu olayı çabuk atlattı.evlendi ve çok mutlu.16 tane çocuğu var.şuanda hayatından çok memnun.
ÇEÇENİBO:adadaki bitkin hali devam ediyor.kendini toparlıyamadı.şuan çalışamadığı için devlet ona bakıyor.
RaP_BoY:olaydan sonra delirdi.duyumlara göre evinde babası ona kaplumba almış.onunla zaman geçiriyormuş.
Bu bilindik fıkrayı çok güzel adapte etmiş tebrik ederim üstad,fıkradaki kahramanım RaP_BoY

Alt 13.07.2006, 23:51   #63
ylnzkrt58
Acemi Yiğido

ylnzkrt58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 ylnzkrt58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Reden -->: SÜPER HALK FIKRALARI

Alıntı:

demekki böle bisey basiniza gelse vay anam vay
ylnzkrt58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.07.2006, 23:55   #64
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
cahar Nickli Üyeden Alıntı
Bu bilindik fıkrayı çok güzel adapte etmiş tebrik ederim üstad,fıkradaki kahramanım RaP_BoY

HERZAMAN HERYERDE HER ŞEKİLDE KAHRAMAN BELLİ RAP_BOY

Alt 14.07.2006, 01:24   #65
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
benim sayemde film teklifleri aldı.

BU HİKAYEM İLERKİ GÜNLERDE...

ALLAH ALLAH O NE ZAMAN OLDU LAA GECE RÜYANDA GÖRDÜKLERİNİ UYANIKKEN YAŞADIM MI SANIYOSUN SEN

Alt 14.07.2006, 03:04   #66
zarek_58
Yeni Yiğido

zarek_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zarek_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bir gün din kültürü hocası sınıfa girmiş. Sıradan başlamış çocuklara;
-Evladım senin adın ne?
-Kevser hocam..
-sen o zaman kevser suresini oku demiş.
Başka bi çocuğa sormuş adın ne diye
-rahman benim adım hocam demiş.
-o zaman sende fatiha suresini oku demiş.
Bakmış arkada oturan çocuk terlemeye başlamış.Ezilip büzülüyormuş.ona sormuş senin adın ne diye.
çocuk:
- Benim adım yasin ama hocam arkadaşlar bana kısaca ihlas derler
demiş..
zarek_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.07.2006, 01:31   #67
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Rotes Gesicht -->: SÜPER HALK FIKRALARI

Bir Taksinin içerisinde geçen bir konuşma !

- Küpe mi takıyosun sen ? (dikiz aynasından zorlukla görüyor.)
- Ha evet.
- Baban kızmıyor mu ?
- yok kızmıyor.
- Benim oğlan yapıcak kulagini keserim ve o küpeyi yediririm
- Hmm ben sağda iniyim.
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.07.2006, 01:43   #68
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden -->: SÜPER HALK FIKRALARI

İki sarışın yolda yürürken yerde bir makyaj aynası gözlerine ilişir. ilk sarışın kapağını açar ve bakar :
- Resimdeki yüz bana çok tanıdık geldi şekerim... der. Sıra ikinci sarışındadır, aynayı arkadaşının elinden çekistirir ve şöyle der :
- Tabii ki tanıdık gelecek aptal, bu benim...
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.07.2006, 06:21   #69
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

VAKTİYLE ECDEBİ BİR PRENS YAN YAN'A GELİR VALİ, VİLAYET MENSUPLARI,MEMLEKETİN İELELRİ GELENLERİKENDİSİNİ KARŞILAYMAYA ÇIKARLAR.YANYA'NIN MEŞHURMEŞHUR MECZUPLARINDAN DELİ NURİ DE İKİ GAZ TEKNESİNİ EŞEĞİN KUYRUĞUNA BAĞLA***** ''YAŞASIN PRENS'' DİYE BAHAYKIRARAK DOLAŞMAYA BAŞLAR.
-BU KİMDİR? DİYE SORUNCA
''YANYAN'NIN DİYOJENİ'DİR DERLER
NURİ BUNU DUYNCA PRENSE SESLENİR
-YOOO. DER..BEN YANYAN'IN DELİ NURİSİYİM...
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 15.07.2006, 06:23   #70
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 785 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

VAKTİYLE ECDEBİ BİR PRENS YAN YAN'A GELİR VALİ, VİLAYET MENSUPLARI,MEMLEKETİN İLERİ GELENLERİ KENDİSİNİ KARŞILAYMAYA ÇIKARLAR.YANYA'NIN MEŞHUR MECZUPLARINDAN DELİ NURİ DE İKİ GAZ TEKNESİNİ EŞEĞİN KUYRUĞUNA BAĞLA***** ''YAŞASIN PRENS'' DİYE HAYKIRARAK DOLAŞMAYA BAŞLAR.PRENS
-BU KİMDİR? DİYE SORUNCA
''YANYAN'NIN DİYOJENİ'DİR DERLER
NURİ BUNU DUYUNCA PRENSE SESLENİR
-YOOO. DER..BEN YANYAN'IN DELİ NURİSİYİM...
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır