Bir Haber sitesinde transferle alakalı yorumlar..!!!
mustafa tutar 30 Ağustos 2006 Çarşamba 12:52
gitsiN AMA
gitsin AMA YERE TÜKÜRMESİN , SÜMKÜRMESİN ''!! HER MAÇTA KAMERA ONA HER DÖNDÜĞÜNDE SÜMKÜRÜRKEN GÖRÜYOR VE İĞRENİYORDUK.. ÖÖÖÖÖÖGGĞĞGH '!!
-------------------------------------------------------------------------
davut gümüş 30 Ağustos 2006 Çarşamba 13:02
Fenerbahçe ve Servet
Fenerbahçe takımı hangi futbolcuyu transfer etti oynattı da sonra adam gibi bi takıma gönderdi sivassporu küçümsediğimden değil denizli de oynasaydı şimdi paşalar gibiydi o takımda. ama fenerbahçe nin para rahabatine kapılan servet 5 yıl geriledi futbol yaşamında örnek verelin ortega,anelka, daha daha kimler var. bu fener adam olmaz.
--------------------------------------------------------------------------
dadaloglu 30 Ağustos 2006 Çarşamba 13:09
Iyi
Iyi iyide Servet 2 mac arka arkaya oynayamaz ya kirmizi karttan yada kötü performanstan.Adamda hic futbolcu fizigi varmi ? Kalas mübarek...Ama Sivasa basarilar dilerim.
--------------------------------------------------------------------------
umut ulas 30 Ağustos 2006 Çarşamba 14:09
Serve'tin konumu
Servet fenerbahçe'den ayrılmış olabilir zaten hiç sevmezdim defansdaki hataları çok yüksek idi.Fenerbahçe'Lİlik ona yakışmıyordu denebilir.Ama yinede gitmesine üzüldüm.Yinede onun yerini dolduracak birçok dış transerfeler yaptık.Bu bize yeter.Zaten sanıyorumki artık fenerbahçe defansını hep yabancı oyuncular koruyacak.Luciano da kınıyorum aslında takımana söleyip gitmek istiyorum deseydi belki gönderilmesine izin verilirdi.Ama o kaça iş çecirince (TUFAYA) DÜŞTÜ.
Ümit Besen 30 Ağustos 2006 Çarşamba 15:12
Hayırlı Olsun
Vala ne diyim çok üzüldüm servet bu takımda rakibe çok yardımcı oluyodu ha bi de deniz barış vardı yardım eden.zaten milli takımda da çok faydalıydı bu ikili
Sivas açısından üzüldüm keşke almasalardı.
Kemal IRMAK 30 Ağustos 2006 Çarşamba 16:00
Güler misin ağlar mısın
iyi olsa fenerbahçe sivas neden satsın kötü ise sivasta ne işi var. Futbol bile torpille oluyor.
------------------------------------------------------------------------
Mehmet Samsunoglu 30 Ağustos 2006 Çarşamba 16:30
IYI TRANSFER
Sivasspor a 2.Ligde başarılar diliyorum.
erdal subaşı 30 Ağustos 2006 Çarşamba 16:38
Fenerbahçe her zaman sivasa sahip cıkar
Fenerbahçe her zaman Sivas Spora sahip cikar. kesinlikle Aziz Başkan hibe etmiştir Sivas Spoara...Allah razı olsun başkandan....
ABDURREZAK UZUNATLAR 30 Ağustos 2006 Çarşamba 20:17
ŞİMDİ SİVAS HAPI YUTTU
WALLA ŞİMDİ GARİBİM YİĞİDOLAR HAPI YUTTU.İNŞALLAH YENİ KULUBUNDE BAŞARILI OLUR SELAMLAR --------------------------------------------------------------------------