--->: -->: --->: Kayserispor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumları
Alıntı:
koyu58 Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş işte o centilmenliği göremezsin çünkü bunların kendi takımlarına saygı ve sevgisi yokki.Hersene sivasspor için anlamlı sözler konuşuyorlar sahada ağızlarına geleni söylüyorlar ben yaklaşık 8 senedir kayserideyim hiç centilmen olduklarını görmedim ama inşallah yanılırım
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS
Üzülerek kadtılıorum sana koyu58 gardaşım.Daha kendi oyuncularını ıslıklayan taraftardan ne bekleyebilirsiniz ki
--->: -->: --->: Kayserispor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumları
Alıntı:
baha38 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım sana önce şunu hatırlatırım,bunlar dedigin şehir,seninden benimde ekmegini yedigimiz şehir.her maçda olan olagan olaylar bu maçdada olabilir bunlar çok normaldir.gecen sezonda sivasın bize karşı gösterdigi centilmenligin,daha azını gösterecegimize inanmıyorum.bütün sivaslı hemşerilerimize,kayseriden sevgilerimi bildiririm
kardeşim geçen sene erciyes maçında gördük sizin centilmenliginizi
-->: Kayserispor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumları
Aslında önceden Sivas Kayseri maçlarında yorum yapılırdı ama bu önümüzde ki maçla ilgili olarak herhangi bir tahminde bulunmak çok zor. Sivasımız Deplasman fatihi inişili çıkışlı oynuyor. Kayseri ise son haftalarda maçlarını yenilgi ile kapatıyor.. Maçın sonucu belli değil ama gönlümüz Sivassporumuz dan yana... 1-0 olsun bizim olsn..
Tüm Yiğidoların Mübarek Ramazan-ı Şerifi Hayırlı Olsun...
--->: Kayserispor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumları
Bu maçın, kaliteli ve dostça olacağına inanıyorum.
Takımımız, daha sakin ve dikkatli olursa, Kayseri
deplasmanından puan yada puanlarla döneceğimizi
düşünüyorum...
Bu maç, özellikle, Balili' nin maçı olacak...!
(Tabii ki, en çok sakin ve dikkatli olması gereken de Balili..!)