Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

Seçenekler Arama Stil

--->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Alt 01.02.2007, 16:00   #61
sadece_58
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sadece_58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: DERNEĞİMİZE ÜYE KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Alıntı:
HaMZa_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu ne yav
Burda bir dernek kurulmuş sivasspora hizmet etmek için güzel bir ekip kurulmuş ve bu ekip yola çıkmış kime ne zararı var kardeşim. tam aksine herkese faydalı olmak için gayret sarfeden iyi niyetli bir başkan ve ekibi var. Destek olmak varken laf ebeliği yapılıyor. 67 li kardeşlerim size ne oluyor anlamıyorum. Mustafa Sönmez başkan sizin için laf söyletmezken siz neyi hazmedemiyorsunuz anlamış değilim. Eğer Sönmez başkan engel olmasa size öyle çok cevap verecek kişi varki ama sönmez başkanın hatırı var. Adam size toz kondurmazken siz maşallahınız var. Baştan beri takip ediyorum ve sizin içinizdede tanıdığım kişiler var ve istanbulda bu dernek kuruldu kurulalı bir rahatsızlığınız var. kardeşim amaç aynı, o da sivasspor. yok 30 kişi gelmişmiş, yok alkışlanmak için yol katetmemişmişiz, yok birilerine şirin görünmekmişmiş yok mış yok miş bir kerede bahsedilen projeleri okuyun ve değerlendirin kardeşim. Hangi taraftar derneği bu tür sosyal projeler geliştirmiş ve uygulamış. Açın gözlerinizi kardeşim. sivastaki 1 kişiye bile bir kitap gönderseler ve o kitapta ona 1 kelime öğretse ne güzel olur. 1 fakir öğrencinin ayakkabısını gönderse, 1 üniversiteye hazırlanan öğrencinin kitaplarını karşılasa ve o öğrenci üniversiteyi kazansa kötümü kardeşim. bunları hiç gören değerlendiren yorum yapan yok. Beni okumaya teşvik eden, üniversiteye gitmemde büyük rol oynayan sivas sevdalısı Mustafa Sönmezden ALLAH razı olsun. Onun kıymetini bilmemiz lazım. Sönmez başkanım bilmiyorum belki bana kızabilirsiniz, ama kusurum olduysa özür dilerim

ALLAH rızası için polemik yapmayalım ve birbirimizi kırmayalım.İyi olan herşeyi destekleyelim destek olamıyorsak bile köstek olmayalım
GARDAŞ 67 BİŞİ OLDU YOK ASIL SAN NOLUYOR LÜTFEN BİRAZ YAZDIKLARINA DİKAT ETSEN ÇOK SEVİNİRİM BEN İSTANBUL TARF TARLAR DERNEGİNİ SONUNA KADAR DESTEKLERİM AYRICA SÖNMEZ BAŞKANIMIZDA BİLİRKİ BİZİM ODERNEGE LAF SÖLETMİYECEMİZDEN EMİN DİR ONUN İÇİN BÖLEPOLEMİGE HEÇ GİRMEYELİM

Konu SONMEZ tarafından (04.02.2007 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir..
sadece_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2007, 17:26   #62
HaMZa_58
Acemi Yiğido

HaMZa_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 690 HaMZa_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sadece_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
GARDAŞ 67 BİŞİ OLDU YOK ASIL SAN NOLUYOR LÜTFEN BİRAZ YAZDIKLARINA DİKAT ETSEN ÇOK SEVİNİRİM BEN İSTANBUL TARF TARLAR DERNEGİNİ SONUNA KADAR DESTEKLERİM AYRICA SÖNMEZ BAŞKANIMIZDA BİLİRKİ BİZİM ODERNEGE LAF SÖLETMİYECEMİZDEN EMİN DİR ONUN İÇİN BÖLEPOLEMİGE HEÇ GİRMEYELİM
Evet abi bende onu dedim zaten polemiğe girmeyelim. Birazda arkadaşlarınız yazdıklarına dikkat ederlerse iiyi olur. Siz İstanbul taraftarlar derneğine laf söyletmeyin bizde 1967 taraftarlar derneğine laf söyletmeyelim. SAYGILARIMLA
HaMZa_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2007, 17:52   #63
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
İSTdernekMERMER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tamam kardeşim daha kimse bu konuları uzatmasın.

derneğin tanıtım ve üye çağrısı yaptığı konuya derneğin gittiği 30 kişilik bir maç organizasyonuna yönelik burda bir laf söylendi.67'li arkadaşlarda bunun farkındalar.bir kişi değil bakın 3 kişi hemen cevap verdi.birde biz bişey diyorsak aynı fikirde olan kişiler çıkıyor.buyrun sizlere örnek.yukardadır

BU SON YAZIM.HERKEZE BAŞARILAR DİLİYORUM.1967 DE İST DERNEKTE SİVASSPORA TAM DESTEK VERSİN.merak etmeyin siteye daha hiç bir yazı yazmayacağım.takip edersem sessizce ederim.

.

adresim:hekimbaşı mahallesi ümraniyespor tesisleri içersi,taraftar mekanı.

yolu düşen arkadaşları her zaman beklerim.13 saatim orda geçiyor.saygılar
tamam kardeş sor müsade versin söyleyeceklerini söyle bakıyım sen kimsen gezin bittimi çocuk oldumu doğum oldumu hala aranıyormusun
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2007, 17:55   #64
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Bu ne yav
Burda bir dernek kurulmuş sivasspora hizmet etmek için güzel bir ekip kurulmuş ve bu ekip yola çıkmış kime ne zararı var kardeşim. tam aksine herkese faydalı olmak için gayret sarfeden iyi niyetli bir başkan ve ekibi var. Destek olmak varken laf ebeliği yapılıyor. 67 li kardeşlerim size ne oluyor anlamıyorum. Mustafa Sönmez başkan sizin için laf söyletmezken siz neyi hazmedemiyorsunuz anlamış değilim. Eğer Sönmez başkan engel olmasa size öyle çok cevap verecek kişi varki ama sönmez başkanın hatırı var. Adam size toz kondurmazken siz maşallahınız var. Baştan beri takip ediyorum ve sizin içinizdede tanıdığım kişiler var ve istanbulda bu dernek kuruldu kurulalı bir rahatsızlığınız var. kardeşim amaç aynı, o da sivasspor. yok 30 kişi gelmişmiş, yok alkışlanmak için yol katetmemişmişiz, yok birilerine şirin görünmekmişmiş yok mış yok miş bir kerede bahsedilen projeleri okuyun ve değerlendirin kardeşim. Hangi taraftar derneği bu tür sosyal projeler geliştirmiş ve uygulamış. Açın gözlerinizi kardeşim. sivastaki 1 kişiye bile bir kitap gönderseler ve o kitapta ona 1 kelime öğretse ne güzel olur. 1 fakir öğrencinin ayakkabısını gönderse, 1 üniversiteye hazırlanan öğrencinin kitaplarını karşılasa ve o öğrenci üniversiteyi kazansa kötümü kardeşim. bunları hiç gören değerlendiren yorum yapan yok. Beni okumaya teşvik eden, üniversiteye gitmemde büyük rol oynayan sivas sevdalısı Mustafa Sönmezden ALLAH razı olsun. Onun kıymetini bilmemiz lazım. Sönmez başkanım bilmiyorum belki bana kızabilirsiniz, ama kusurum olduysa özür dilerim

ALLAH rızası için polemik yapmayalım ve birbirimizi kırmayalım.İyi olan herşeyi destekleyelim destek olamıyorsak bile köstek olmayalım
hamza kimsen müsade al bakıyım verilecek cevabın varsa bana ver sorulacak sorulacak sorun varsa bendede verilecek cevap çok yanlız kılavyeden olmasın 05433737699 burdan olsun ara veya çaldır arayayım canım benim

Konu SONMEZ tarafından (04.02.2007 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir..
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2007, 18:01   #65
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 933 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

Lütfen konu uzamasın rica ediyorum.
Derneğimize üye kayıtlarımız devam etmektedir,
Duyarlı arkadaşlarımıza, hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz...
.
.
.
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2007, 18:09   #66
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

öncelikle bu dernegı kurma girişiminde bulunanlara tebrikler.
gerçekten öncelikli bir işe kalkıştılar Allah yardımcı olsun.
potansıyelı olan ancak bu potansıyelın ucları başkalaşmış bir topluluga hitap edecekler ve bunu sıvas lehıne cevirmeye ugrasacaklar.işleri çok zor.ama çabalarında kolaylıklar
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2007, 21:51   #67
SivasLady
Gast

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli hemşerilerimiz derneğimizin üye kayıtları devam etmektedir.
58. üyemize orjinal sivasspor forması orjinal atkı ve şapka hediye edilecektir.
Ve bu uygulama 158, 258, ... gibi üyelerimizede aynı uygulama yapılacaktır.
Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Topigimizin konusu buydu
üyelikler devam ediyor
58 kim 158 kim 258 kim .....
sansli arkadaslarida ögreniriz insallah

Alt 01.02.2007, 22:09   #68
HaMZa_58
Acemi Yiğido

HaMZa_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 690 HaMZa_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

hamza kimsen müsade al bakıyım verilecek cevabın varsa bana ver sorulacak sorulacak sorun varsa bendede verilecek cevap çok yanlız kılavyeden olmasın 05433737699 burdan olsun ara veya çaldır arayayım canım benim
şu yazıları okuyunca ve bu numarayı verince kendi şeklini ortaya koymuşsun ve eksilere düşmüşsün. ne demek çaldır beni ararım canım cicim filan. ben bu numarayı aramamı gerektirecek bir durum göremiyorum, gerekli gördüğümde ben çaldırmam ve ararım. babam sağolsun kontürüm çok. İstersen sanada kontür gönderebilirim.

benim kim olduğumu soruyorsun, ismim hamza, üniversitede okuyorum, sönmez başkanında yeğeniyim. şimdi ben size sorayım size ne oluyor ?
HaMZa_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.02.2007, 22:19   #69
GuNaY
Gast

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli hemşerilerimiz derneğimizin üye kayıtları devam etmektedir.
58. üyemize orjinal sivasspor forması orjinal atkı ve şapka hediye edilecektir.
Ve bu uygulama 158, 258, ... gibi üyelerimizede aynı uygulama yapılacaktır.
Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Bir kerede İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneği Alt Forumuna açtığımız yeni bir konuda tartışma olmasın,
Topu topu açtığımız birkaç konu var, ama nedense konuların ilk msjlarıyla son msjları arasında dağlar kadar fark oluyor...

Lütfen Konu İlk Mesajdaki Gibi Devam Etsin....

Alt 01.02.2007, 23:36   #70
sadece_58
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 sadece_58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit

Alıntı:
şu yazıları okuyunca ve bu numarayı verince kendi şeklini ortaya koymuşsun ve eksilere düşmüşsün. ne demek çaldır beni ararım canım cicim filan. ben bu numarayı aramamı gerektirecek bir durum göremiyorum, gerekli gördüğümde ben çaldırmam ve ararım. babam sağolsun kontürüm çok. İstersen sanada kontür gönderebilirim.

benim kim olduğumu soruyorsun, ismim hamza, üniversitede okuyorum, sönmez başkanında yeğeniyim. şimdi ben size sorayım size ne oluyor ?
hamza gardaş senin yazdıkların inan olmuyor sen madem başkanın yegeniymişin sen bizi ona sor neşekilde nekalek der de oldumuzu sönmez başkan san söler ayrıca kimin eksi kimin artı oludgu yazdıklarınla çok beli
sadece_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
derneĞİmİze, devam, edİyor, kayitlarimiz, Üye