Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ESKİŞEHİRSPOR
Alt 12.05.2012, 15:10   #1
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt
Standart Cevap: ESKİŞEHİRSPOR

Valla Eskişehir tamam Sivastan daha gelişmiş ekonomik açıdan daha iyi ama emin ol Türkiye'de bulunan en medeni insan topluluğu Sivas'ta yaşar...Gerektiğinde diğer takımın taraftarlarına şampiyonluk kutlamaları için izin verir,gerektiğinde Sivas aleyhinde konuşanlara gerekli cevabı her ne olursa olsun verir...
burak58as553 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı burak58as553'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.05.2012, 17:37   #2
EsEs2626
Acemi Yiğido

EsEs2626 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 209 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 EsEs2626 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı..Koskoca sezonda bütün tv kanallarında saatlerce bu takımların golsüz, zevksiz maçlarının yorumlarını dinleyip, 4-5 gollü maçlarımızın 2 dk lık özetlerini kaçırmamak için mecburen saatlerce o takımları izleyen ilkokul ve lise çağındaki kardeşlerimizin beyinleri yıkanıp hepsi üç istanbul takımlarında birini tutmaya mecbur bırakılırken bugün bize sallayan kendini bi bok zanneden üniversiteli gençlik herhangi bir tepki vermiş midir? TT arena stadında 10 yaşında bir çocuğun kafasına şişe atarak ölümden dönmesine sebep olup, üstüne bu suçu da bizim üzerimize yıkmaya çalışanlarda bu kendilerini medeni sanan arkadaşların ta kendileri değil miydi? O zaman gs taraftarına hayvan, şerefsiz barbar gibi kelimeler kullanmışlar mıdır? Eğer biz 3. liglere kadar düştüğümüzde bu şehirde şampiyonluk kutlamasına izin verilseydi şu an benim yaşıtlarım ben de dahil olmak üzere İstanbul takımlarından birinin yalakası olmuştuk. Kimse bana eşitlikden, özgürlükten , medeniyetten bahsetmesin. Bu ülkede Eskişehirspor taraftarları hiçbir zaman eşit, adil bir tavır kimseden görmedi ki, kimseye göstersin.Saraçoğlunda 2 koltuk kırıldı diye ne hayvanlığımız kaldı ne barbarlığımız. Bugün o medeni şerefsizler polisle çatışarak teröristlerden bi farkı olmadığını göstermiştir. Bize dün haksız yere defalarca şiddet uygulanmasına rağmen devletimizin polisine en ufaak bir küfür bile olmamıştır. Son olarak burada hiçbir zaman bizden başka kimsenin şampiyonluğu kutlanmayacak. Normal günlerde bile formayla gezdirmeyiz. Denk gelirsek kötü olur. Uyarılarımızı dikkate almayanlar kendileri bilirler. İnşallah Allah bize Eskişehir'de şampiyonluk kutlandığı günleri gösterir(amin)...
Alt 14.05.2012, 18:40   #3
Burak Çimen
Yiğido

Burak Çimen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 562 Burak Çimen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ESKİŞEHİR ZATEN SUPER LIGDE DEGILMI ARKADASLAR?
Burak Çimen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.2012, 19:07   #4
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sorun eskişehir taraftarı, bursa taraftarı, sivas taraftarı, trabzon fener vs taraftarı değil...bir taraftar gurubunun topluca suçlanması adil olmadığı kadar gerçekçi de değil...sevgili esesli arkadaşım, bizim millet olarak futbolu algılayışımızda bir sorun var...kadıköyde yaşananları gördük, tam tersini düşünelim, fener arenada kupa alsaydı gs taraftarı da aynı şeyi yapardı...peki kadıköy yakıldı yıkıldı, bir hafta önce trabzon yakıldı yıkıldı, kime ne faydası oldu bu görüntülerin?? elbette doğuştan beri sivassporlu olan benim gibi taraftarlar için, sivasın göbeğinde, üstelik de sivaslı geçinenlerin gs nin şampiyonluğunu kutlaması utanç verici...ama bunu önlemek için cinayet mi işlenmeli??? ben centilmenlik kavramına inanan bir insanım...yok dost takımmış, yok kardeş takımmış ben bu kavramlara inanmam...zaten futbol literatüründe yeri de yoktur bu kavramların, bize özgü ucubeliklerden birisidir...biz birbirimize karşı centilmen olalım yeter...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.05.2012, 19:22   #5
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Barbarlaşan futbol kültürümüzün meyvesi bunlar..Bir Glatasaray taraftarı medenice Eskişehir'de şampiyonluk kutlayamayacak mı? Bu,futbol değildir.Bu,holiganizmdir,terö rizmdir, bireyin en doğal hakkına engel koyma suçudur.
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.06.2012, 20:34   #6
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Es es'e İskoç rakip,avrupa ligi 2.ön eleme turunda İskoçya'nın St.johnstone takımıyla eşleşti,ilk maçlar 19 Temmuz da rövanş ise 26 Temmuz da oynanacak.es-es'in Avrupa kupalarına katılmasının (CAS) kararına bağlı olduğu ifadesi yer alıyor.KAYNAK;FOTOMAÇ
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.06.2012, 21:36   #7
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Hiç kimseyi hedef alarak yazmıyorum..Sakın kimse beni yanlış anlamasın...Kendi taraftarım Türkiyede şiddetin en tavan yapmış grubuyken ben doğma büyüme Bursaspor sevdalısı olarak şiddete karşıyım ..Eskişehirsporla bizim yıllar öncesine dayanan husumetimiz vardır..Son yıllardaki kardeşlik dostluk laflarıda tamamiyle laftır..Bu husumeti bilmeyen bilmez ama olan olaylarda ölümlerle sonuçlanmış derelere otobüsler atılmıştır...Eskişehirspordan ve taraftarından her ne kadar hoşlanmasakta bir husus vardırki hakları yenmez...Türkiyede Bursasporla beraber ilk deplasman yapan gruptur..Ve taraftarı oturmuş köklü bir gruptur..Aynı Bursadadaki gibi stad önlerinde rakip takım atkı beresi sattırmazlar...Burada bir kardeşimle başka bir takımın şampiyonluğunu benim şehrimde kutlamalarına izin vermeyiz anlamında konuyu tartışmıştık ..Ben ısrarla bundan gurur duyduğumu dile getirmiştim...Bakınız bu olay şehrine veya şehir takımına sahip çıkma anlamındadır..Eğer Eskişehirli arkadaş bunu anlatmaya çalışıyorsa ben bu konuda bu arkadaşla aynı fikirdeyim..Tabiki bunu yaparken şiddetle değil tatlı sert ve esprili yöntemlerle yapmak daha uygundur..Ama maalesef her ne kadar istemesekte futbolun içinde mutlaka bir parçada şiddet görülüyor..Burada Sivas tribünlerinde ist takım formalı taraftarların olduğu söylendi ve gözlendi..Fb Sivasa geldiğinde muhteşem bir karşılama yapıldı..Sivasta Sivasspor sevdalıları elbette var ama maalesef olmayanlarda var...Benim burada en çok konuşmak istediğim konu hep tribün ve taraftar konuları olmustur..Sivas meydanında Sivasa laf söylenildiği zaman elbette söyleyene tepki verilir bu sadece Sivasta değil Anadolunun hemen hemen her yerinde böyledir zaten..Ama şehrine sahip çıkmak bana göre bir yerde bunu yaparken rakip takım özelliklede ist takımlarının hegomonyasını yaşadığımız şehirden tamamen ortadan kaldırabilmektir..fb gs b .jimnastik kimki benim şehrime gelince ben karşılayayım veya karşılanmasına izin vereyim..Bunlar değilmidir yıllardır Anadoluyu sömüren bunlar değilmidir futboldaki büyük rantları kendi ceplerine atan...Bakınız bu konun alt başıklarına indikçe Sivasa 25 000 kişilik stadın dayatılmasına kadar inersiniz..Neden final maçı olunca bile orda deilde kendi şehirlerinde kendi takım taraftarlarına izlettirebilmek için...Belki düşüncelerimize faşist düşünce şiddet içerikli düşünceler diyen kardeşlerimiz olabilir ama inanın şehrine sahip çıkmak en başta şehrinizin takımına sahip çıkmaktan başlıyor...Tekrar söylüyorum ..Eskişehirspor taraftarından rekabet anlamında hoşlanmam destek falanda çıkmıyorum..Hoşlanılmayan bir gruba elbette destek çıkılmaz..Ama şehrine sahip çıkma anlamında Eskişehirspor taraftarının yaptıkları geldikleri konumuda tartışmam...Bence doğrusunu yapan bir kaç şehirden biridir...saygılar..
Alt 19.07.2012, 12:16   #8
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Eskişehirspor bugün UEFA Avrupa Ligi 2.Eleme Turu ilk maçında St. Johnstone ile kendi evine karşı karşıya geliyor.

Eskişehirspor'a Avrupa Liginde yürekten başarılar.Allah utandırmasın.Vurdukları gol olsun inşallah.
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Respect58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.07.2012, 12:40   #9
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

37-38 yıl sonra avrupaya gidiyorlar o da yıldırım demirören in ve yönetiminin bjk yi batırması sayesinde gerçek bu fakat Türk takımıdır başarılar ama Türk kimliği olan bir takım avrupa ve başarı terimlerinin yan yana gelmesi çok zordur
Alt 19.07.2012, 12:51   #10
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

Mac yayını varnı programda göremedim
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
efsanesi, eskişehir, eskişehirspor, eskİŞehİrspor, resimler