Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

--->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 21.02.2008, 19:21   #1
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: SERBEST KÜRSÜ

Hamit Altıntop, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda yarın Almanya'da Bayer Leverkusen ile 0-0'ın rövanşında yapacağı maçla ilgili olarak, "Ben ilk maçı izleyemedim, ama Galatasaray'ın üstün olduğunu duydum. İyi pozisyonları varmış, ama golü bulamamışlar. İnşallah, bunun acısını ikinci maçta görmezler. Bayer Leverkusen kendi sahasında çok iyi futbol oynuyor. Ancak Galatasaray da kaliteli bir takım, iyi futbolcuları var. Bence başarabilirler, maçın 1-1 biteceğine inanıyorum ve Galatasaray tur atlayacak" şeklinde konuştu.

manyak tahmin !!!!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 18:12   #2
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

Buzul kafe Sivas'ta faliyette ...
Soğuğa sormuşlar 'Nerelisin?' diye. O da demiş ki 'Erzurum'da doğdum, Sivas'ta da yaşıyorum' İşte Sivas'ta etkili olan kar yağışı sonrası esnaf bakın ne yaptı..

21.02.2008 23:17

Sivas'ta cumartesi gününden itibaren aralıklarla devam eden kar, hayatı olumsuz etkilerken bir grup esnaf da dükkanlarının önünde biriken karı eğlenceye dönüştürdü.
Soğuk nedeniyle vatandaşların alışverişe çıkamadığını belirten Subaşı Hanı esnafı, boş vakitlerini kardan ev yaparak değerlendirdi. Esnaflar, "Buzul Cafe" ismini verdikleri tek odalı kardan evin içinde çay içip sohbet ederek vakit geçiriyor.

Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı, ulaşım ve eğitim başta olmak üzere sosyal hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sivas'ta ise Subaşı Hanı esnafı Eskimo evi yaparak olumsuzluğu eğlenceye çevirdi.

Temizlik amacıyla dükkan önü ve çatılarda biriken karları hanın ortasına biriktiren esnaflar, boş vakitlerini bu iş için harcadı.

Soğuk nedeniyle vatandaşların alışverişe çıkamaması nedeniyle boş kaldıklarını ifade eden Hüseyin Derviş kardan ev içinde arkadaşlarıyla oturup çay içtiklerini söyledi.

Derviş, işyerlerine gelen arkadaşlarını da mağara evde ağırladıklarını ifade etti. Kardan evi görenler ise şaşkınlığını gizleyemiyor. Bazı meraklı vatandaşlar, içeri girip kardan ev hakkında bilgi aldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektiriyor
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 18:13   #3
nuri_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 976 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

Spor
Hedefler büyük, azim son vites
UEFA Kupası'na katılmak istediklerini ifade eden Yerlikaya, Sivas spor’un UEFA Kupası'nda mücadele etmesinin, bir Avrupa kulübünün kente gelmesinin şehrin çehresini değiştireceğini belirtti.

22.02.2008 07:38

''UEFA Kupası'na katılmayı çok istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda en iyi şekilde maçlarımıza hazırlanıyoruz'' dedi.

Kalan maçlardan en iyi sonuçlarla ayrılarak UEFA Kupası'na gitmeyi hedeflediklerini belirten Yerlikaya, ''Kötü bir fikstürümüz var. Bu haftalarda küme düşme potasındaki, çıkış arayan takımlarla deplasmanda oynuyoruz. Son haftalarda ise şampiyonluk mücadelesi veren, ligin güçlü ekipleri ile oynayacağız. Bu maçlardan başarılı sonuçlar alarak hedefimize ulaşmaya çalışacağız'' dedi.
Alt 22.02.2008, 18:15   #4
nuri_58
Usta Yiğido

yeni haberler bekliyoruz......
Alt 22.02.2008, 21:49   #5
mor
Acemi Yiğido

mor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mor ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ŞAMPİYON SİVASSPOR İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM
mor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 22:21   #6
biyolog4
Yiğido

biyolog4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 biyolog4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ellerine sağlık........................ ............
biyolog4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 23:05   #7
mor
Acemi Yiğido

mor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mor ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Forumda teşekkür butonu vardı bir süre önce, teşekkür sayılarıda yazıyordu. Bir baktım gitmiş hepsi. o kadar emek ne oldu? Niye kaldırıldı, bu konuda açıklama yaparsanız sevinirim yönetici arkadaşlarım.

mor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 22.02.2008, 23:31   #8
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: SERBEST KÜRSÜ

Bu gün Kuzey Irak'a karadan girdik. Allah mehmetçiğimize güç versin. o pkk piçlerine de en büyük acıyı versin. Çanağımızdan dün yal yiyen Celal Talabani'nin de canını alsın. Aslan Mehmed'im TÜRK ulusunun duası seninle.
Alt 22.02.2008, 23:41   #9
kurtay58
Yiğido

kurtay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 kurtay58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu karda kışta, hayatlarını hiçe sayarcasına, vatanın birliği ve bütünlüğü için, Kuzey Irakta bulunan Mehmetçiklere ve komutanlarına saygılarımı yolluyorum. ALLAH onları korusun, zaferle ülkemize dönmelerini nasip etsin. Şehit olanlara ALLAH'tan rahmet diliyorum. Herkesin başı sağolsun. Dualarımız sizinle.
kurtay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SERBEST KÜRSÜ
Alt 24.02.2008, 00:36   #10
Rallim58
Gast

Standart SERBEST KÜRSÜ

Az önce Kümbet tarafından akraba ziyaretinden geldim. Olay giderken gerçekleşti. Aracımı, Sivas caddelerimizin buz olması nedeniyle otoparktan çıkarmadım ve ziyarete halk otobüsüyle gittik. Saat 19.00 gibi durakta Şirinevler,Tuzlugöl,Yumurtatep e halk otobüsünü bekliyoruz.Saat 19.25 gibi aynı zamanda plaka numarası olan 104 sayılı halk otobüsü geldi. Otobüse her binen yolcu tepkisini "Bu bölgenin otobüsü kaç dakikada bir geliyor" şeklinde gösterdi. Yarım saati geçen süredir bekliyoruz şeklindeki tepkiye ise, Genç şoför (25-30 yaşlarında) asabi şekilde beklemek istemiyorsanız taksiye binersiniz gibi tavırlarını şiddetle kınıyorum ve Belediye Başkanı Sami Aydın beye sesleniyorum;
1- Ben bu bölgeye ilk kez halk otobüsüyle gittim ancak tüm yolcular bu bölgede devamlı bu problemi yaşadıklarını söylüyor.
2- Kentkart düzeni halk otobüscülerini keyfiyete soktu. Herkes nizami servis saatlerine çıkmadığı bu olayla netlik kazandı. Ayrıca bir önceki servis nizami seferine gitmeyip iki sefere tek otobüs gibi olunca otobüs tıklım tıklımdı (yaklaşık 60-70 kişi).
Yani 23.02.2008 de saat 19.15 gibi meydan camii yakınındaki durakta hangi otobüs gelmesi lazımsa, o otobüse varsa uygulamanızda ceza verilmeli. Genel bir şikayet olarak algılanılıp vatandaşı rahatlatmanızı diliyorum

104 sayılı halk otobüsü şoförünün yolcuya tavrı çok çirkindi inanın ben eşim ve çocuklarımın yanında utandım. Bir daha halk otobüsüne binmemeye gayret gösterecem

Etiketler
abdülkadir, adac, ahlaklı, anorthosis, aŞik, chelseade, famagusta, gazİyİ, gezelim, görelimde, halk, israil, kahrolsun, kaybettİk, kazası7, kul, kÜrsÜ, protesto, serbest, sivas, sivasta, sporcu, sİvasli, trafik, trt1de, Ölü, Şaİrİmİz