Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

-->: İşte Size Maraton Tribünün Üzeri Kapatılacağı inşaat Resimleri
Alt 12.07.2007, 20:38   #71
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1328 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: İşte Size Maraton Tribünün Üzeri Kapatılacağı inşaat Resimleri

ben gorunce inanamadim sahsen................
Alt 12.07.2007, 21:03   #72
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1328 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: 4 EYLÜL STADI HAKKINDA BILGILER VE RESIMLER

ben yeni topic acmistim neden buraya kondu anlamiyorum
Alt 12.07.2007, 21:04   #73
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: 4 EYLÜL STADI HAKKINDA BILGILER VE RESIMLER

ewt bendede bole benmde yukledim bu yamayi
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: 4 EYLÜL STADI HAKKINDA BILGILER VE RESIMLER
Alt 12.07.2007, 21:05   #74
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yeni resimler yokmu arkadaslar bizi merakta birakmayin
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.07.2007, 22:15   #75
samet yıldız
Usta Yiğido

samet yıldız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

320 Mesajına 553 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 samet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblicksamet yıldız ist ein wunderbarer Anblick

çok güzel olacağa benziyor neyse hayırlsı
samet yıldız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2007, 21:14   #76
ahmetcelik
Acemi Yiğido

ahmetcelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 ahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOKahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivas 4 Eylül Stadinin kesinlikle tüm Trübünleri ayni Yükseklikte olmasi lagzim Stadin bir Estetik görüntüye kavusmasi icin ve her Tarafi Kapali olmali (Havuz tarafindaki köse sorunu cözülmeli bunun yanisira Sivasspor TV kurulmali ayni zamanda Internet araciligi ile Sivasdan ve Sivas 4 Eylül Stadi, Hava alani , Gar, Oto Gar , AKSU, Pasabahce , Kale, Istasiyon Caddesi, Atatürk Caddesi, Sirer Caddesi, Mevlana Caddesi, Hikmet Isik Caddesi ve Cibirlar Parkindan Canli Yayin Yapilmali ayni Istanbul Büyüksehir Belediyesinin Sitesindeki Trafik Merkezinden Canli Yayin Oldugu gibi ve Baskanimiz Mecnun Beyin Sivasspor icin SMS araciligi ila Yardim Kampanyasinin bir an gerceklesmesini bekliyoruz. Yerel Tv Kanallarimiz Örnegin Kanal 58 Sivasspor Özel Program gerceklestirmeli.

TÜM SIVASLILARA SELAM, YIGIDOLARA DESTEGE DEVAM...
ahmetcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2007, 21:35   #77
mustafa yiğit
Yeni Yiğido

mustafa yiğit - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 mustafa yiğit Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

çok güzel oluyor resimleri çeken gardaş elerine saglık iyi yapmışsın ama bence sivasa yeni bir sıtat lazı şöyle 30 40 bin kişilik iyi olur ama deyilmi gardaşlar
mustafa yiğit isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.07.2007, 22:22   #78
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick

INSALLAH GUZEL OLUR SIVASIMIZ HERSEYIN EN GUZELINE LAYIK GERCEKTEN GUZEL OLACAGA BENZIYOR....

SeN sigaramin dumani ucunda yana yana En sonunda KüL OLDUN.BeNSe
kibritin Hic yanmayan ucunda O vicdansiz yureginde ates oldum..Sen Seni Sevmis olan insanin hayatindan basitce cikmis oldunnn...

UTKUCAN KILIC
avuturya/viyana
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2007, 10:05   #79
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yöneticilerimiz ne düşünür yaparlar bilemem ama benden bir öneri:

Ali Sami Yen stadının yanında GS Store var, bilenler bilir. Bizim stadın da İstasyon caddesine bakan kısmına, belediyeyle görüşüp anlaşarak ve imara uygun bir şekilde, güzel ve görkemli bir Sivasspor mağazası inşa edilse nasıl olur? Bu konuda bilgi sahibi diğer arkadaşlarımın da yorumlarını bekliyorum.

Kongre müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinin çok küçük, yetersiz ve çokta antipatik olduğunu hepimiz biliyoruz. Ordan olsa olsa sadece bilet satış gişesi olur. Ayrıca yeteri kadar çeşitte ürün bulunamadığı da yerel basında şikayet konusu olmuştu. Sivas dışından gelen ve hediyelik Sivasspor ürünü almak isteyen bir çok gurbetçi ürün çeşidinin azlığından yakınıyordu.

Ayrıca insanlar alışveriş yaparken mekanın içerisine girmek ve gezip dolaşıp ürün beğenmek isterler. Ve o mekanın da gayet güzel bir dekorasyona ve iyi bir ürün teşhirine ihtiyacı vardır. Bu açıdan esnaf gözüyle olaya bakarsak Kongre müzesi bahçesindeki büfenin işlememesi gayet normaldir.

Stadın İstasyon caddesine bakan tarafına güzel bir Sivasspor mağazası açılması teklifimi lütfen yönetim ciddiye alsın ve bu konuda eminim belediyemiz de gerken yardım ve anlayışı gösterecektir.

Herşey Sivasspor için!...

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.07.2007, 23:31   #80
ahmetcelik
Acemi Yiğido

ahmetcelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 ahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOKahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yöneticilerimiz ne düşünür yaparlar bilemem ama benden bir öneri:

Ali Sami Yen stadının yanında GS Store var, bilenler bilir. Bizim stadın da İstasyon caddesine bakan kısmına, belediyeyle görüşüp anlaşarak ve imara uygun bir şekilde, güzel ve görkemli bir Sivasspor mağazası inşa edilse nasıl olur? Bu konuda bilgi sahibi diğer arkadaşlarımın da yorumlarını bekliyorum.

Kongre müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinin çok küçük, yetersiz ve çokta antipatik olduğunu hepimiz biliyoruz. Ordan olsa olsa sadece bilet satış gişesi olur. Ayrıca yeteri kadar çeşitte ürün bulunamadığı da yerel basında şikayet konusu olmuştu. Sivas dışından gelen ve hediyelik Sivasspor ürünü almak isteyen bir çok gurbetçi ürün çeşidinin azlığından yakınıyordu.

Ayrıca insanlar alışveriş yaparken mekanın içerisine girmek ve gezip dolaşıp ürün beğenmek isterler. Ve o mekanın da gayet güzel bir dekorasyona ve iyi bir ürün teşhirine ihtiyacı vardır. Bu açıdan esnaf gözüyle olaya bakarsak Kongre müzesi bahçesindeki büfenin işlememesi gayet normaldir.

Stadın İstasyon caddesine bakan tarafına güzel bir Sivasspor mağazası açılması teklifimi lütfen yönetim ciddiye alsın ve bu konuda eminim belediyemiz de gerken yardım ve anlayışı gösterecektir.

Herşey Sivasspor için!...

Tamamen Katiliyorum sadece Sivas a degil Türkiyenin en Önemli Havaalnlarinda, Gümrük kapilarin´da ve Dinlenme Tesislerinde Sivassporun Taraftar Aksesuarlari Satilmali bunu cok profisyonel yapmak lagzim bunun icin bir Marketing Subesi acilmasi lagzim.
Magzanin Adi YIGIDO olmali
ahmetcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bilgiler, eylül, hakkinda, resimler, stadi