Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > 1967 Genç Taraftarlar Derneği

1967 Genç Taraftarlar Derneği 1967 Genç Taraftarlar Derneği

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: PROTESTO
Alt 29.08.2007, 12:28   #1
izmirliyigido
Gast

Standart --->: PROTESTO

ZATEN BELLİYDİ !

Federasyonun yanlı tutum içinde olacağı zaten aşikardı. Yıllardır 3 büyüklerden 2'sinin ve Trabzon'un yanındaydı herzaman. Bu olaylada doğrulamış ve kanıtlamış oldu. Koltuğun artık sallanıyor HALUK, dikkat et.

HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL

Bizim için önemli değil. Adamlar zaten denk dursalardı maçı kazanmışlardı, biz tekrar maçında kaybetsek bile değişen birşey olmayacak. Ama acı olan tarafı, hem futbolcularımız ceza aldı, hemde 250.0000 YTL gibi çok ağır bir ceza geldi. Ve tüm kamuoyunda biz suçlu muamelesi ve bakışı görüyoruz. Yazık çok yazık.

Ama ilahi adalet varsa (ki inanıyorum var ve tecelli edecek) bu sefer maçı kaybetmeyeceğiz. Gerçi masa başında kazanmaktansa, sahada kaybetmeyi tercih ederim.

Alt 29.08.2007, 12:50   #2
sairfilmenam
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sairfilmenam Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Merhaba arkadaşlar,

Foruma üye olalı epey oldu, lakin bugüne kadar ne doğru dürüst takip ettim ne de bir şey yazdım. Federasyonun kararı bu durumu değiştirdi, ben de kişisel olarak bir protesto çekmeyi uygun gördüm.

Bir Sivasspor taraftarı olarak Futbol Federasyonu'nun bu yanlı, buram buram hemşehricilik kokan kararını kınıyorum. Bu en hafif tabirle 'taşları bağlayıp itleri salmak'tır; bu, bundan sonra maçın gidişâtından memnun olmayan her fanatiğin sahaya atlarken kendini daha rahat hissetmesine sebep olacak vahim bir hatâdır; bu adalet değildir, bu ahlâka ve insâfa sığacak bir karar değildir.

Sayın başkanın özür metnini ise -eğer ironi içermiyorsa- hayli tuhaf bulduğumu söylemeliyim. Bu söylediklerinde ciddi olamaz diye düşünüyorum. ''Futbolcularımız kendilerini tokatlattıkları için herkesten özür diliyoruz'' da ne demek Allah aşkına sayın başkan? Her sene seyircisinin en az bir vukuatı olan bir Trabzonspor'dan bahsediyoruz burada. Kaldı ki burada hadise Sivasspor'la sınırlı da değil, Türk futbolunu ilgilendiren bir mevzuu bu. Bu adamlar böyle yaptıkça, federasyon da bunların sırtını sıvazlarcasına muamelede bulundukça kaybeden sadece Sivasspor'dan ibaret olmayacak sayın başkan, Türk futbolu kaybedecek. Yazık değil mi? Vebal diye bir kavramdan haberiniz yok mu? Kusura bakmayın ama şu adaletsizliğe tepkiniz ''özür'' dilemek olacaksa bu sonucun vebali Albayraklar'ın, Federasyon'un ya da kendini bilmez Trabzon taraftarının omuzlarına yüklenmez sadece, siz de payınızı alırsınız bu vebalden böyle biline.

Öneriye gelince; bence Sivasspor Yönetimi bu kararı kesin bir dille protesto etmeli, esaslı bir protesto metni hazırlanmalı ve Sivasspor'un tekrar maçına çıkmayacağını, bu haysiyetsizliğin bir parçası olmaktansa 3-0'lık hükmen mağlubiyeti seve seve kabulleneceğini belirterek hem utanmazca hala daha verilen kararı beğenmeyen Trabzonspor'a, hem de adaletten behresi olmayan federasyona en güzel cevabı vermelidir.
sairfilmenam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: PROTESTO
Alt 29.08.2007, 12:57   #3
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1189 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: PROTESTO

Alıntı:
sairfilmenam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar,

Foruma üye olalı epey oldu, lakin bugüne kadar ne doğru dürüst takip ettim ne de bir şey yazdım. Federasyonun kararı bu durumu değiştirdi, ben de kişisel olarak bir protesto çekmeyi uygun gördüm.

Bir Sivasspor taraftarı olarak Futbol Federasyonu'nun bu yanlı, buram buram hemşehricilik kokan kararını kınıyorum. Bu en hafif tabirle 'taşları bağlayıp itleri salmak'tır; bu, bundan sonra maçın gidişâtından memnun olmayan her fanatiğin sahaya atlarken kendini daha rahat hissetmesine sebep olacak vahim bir hatâdır; bu adalet değildir, bu ahlâka ve insâfa sığacak bir karar değildir.

Sayın başkanın özür metnini ise -eğer ironi içermiyorsa- hayli tuhaf bulduğumu söylemeliyim. Bu söylediklerinde ciddi olamaz diye düşünüyorum. ''Futbolcularımız kendilerini tokatlattıkları için herkesten özür diliyoruz'' da ne demek Allah aşkına sayın başkan? Her sene seyircisinin en az bir vukuatı olan bir Trabzonspor'dan bahsediyoruz burada. Kaldı ki burada hadise Sivasspor'la sınırlı da değil, Türk futbolunu ilgilendiren bir mevzuu bu. Bu adamlar böyle yaptıkça, federasyon da bunların sırtını sıvazlarcasına muamelede bulundukça kaybeden sadece Sivasspor'dan ibaret olmayacak sayın başkan, Türk futbolu kaybedecek. Yazık değil mi? Vebal diye bir kavramdan haberiniz yok mu? Kusura bakmayın ama şu adaletsizliğe tepkiniz ''özür'' dilemek olacaksa bu sonucun vebali Albayraklar'ın, Federasyon'un ya da kendini bilmez Trabzon taraftarının omuzlarına yüklenmez sadece, siz de payınızı alırsınız bu vebalden böyle biline.

Öneriye gelince; bence Sivasspor Yönetimi bu kararı kesin bir dille protesto etmeli, esaslı bir protesto metni hazırlanmalı ve Sivasspor'un tekrar maçına çıkmayacağını, bu haysiyetsizliğin bir parçası olmaktansa 3-0'lık hükmen mağlubiyeti seve seve kabulleneceğini belirterek hem utanmazca hala daha verilen kararı beğenmeyen Trabzonspor'a, hem de adaletten behresi olmayan federasyona en güzel cevabı vermelidir.
başkanın yaptığna edbiyatta "kara mizah(black humour)"" diyorlar.yani o da aslında adaletsizliktan yakınıyor..
Alt 29.08.2007, 13:01   #4
sairfilmenam
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 sairfilmenam Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: PROTESTO

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
başkanın yaptığna edbiyatta "kara mizah(black humour)"" diyorlar.yani o da aslında adaletsizliktan yakınıyor..
Başta kullandığı ''Taraftarları tahrik edip...'' ibaresi olmasa ben de buna kara mizah der, hatta cuk oturmuş der geçerdim ama o ibare işin rengini değiştiriyor maalesef.
sairfilmenam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: -->: --->: PROTESTO
Alt 29.08.2007, 13:05   #5
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1189 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: -->: --->: PROTESTO

Alıntı:
sairfilmenam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başta kullandığı ''Taraftarları tahrik edip...'' ibaresi olmasa ben de buna kara mizah der, hatta cuk oturmuş der geçerdim ama o ibare işin rengini değiştiriyor maalesef.
bence "anlayana tokat gibi cevap vermiş ama anlayana tabi.
Alt 29.08.2007, 13:16   #6
alikaya58
Yeni Yiğido

alikaya58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 alikaya58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu taraflı federasyonun sitesini protesto için mail bombardımanına tutalım.
alikaya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: PROTESTO
Alt 29.08.2007, 14:34   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: PROTESTO

Ben şahsen başkanın tutumunu destekliyorum kara mizahla gönderme yaparak gitmesi gereken yerlere ve bütün türkiyeye gerekli mesajı veriyor kanısındayım ayrıca bütün sivaslı kardeşleimden fedefesyonu protesto yağmuruna tutmlarını istiyorum UEFA yada protesto cekelim hemde bir sefer değil yüzlerce kere cekelim

tff@tff.org
info@uefa.com
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: PROTESTO
Alt 29.08.2007, 15:09   #8
Deliilyasliyiz
Acemi Yiğido

Deliilyasliyiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 Deliilyasliyiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: PROTESTO

arkadaslar onu bunu bırakında antep macında neler yapacagımızı konusalım.ilk olarak stada siyah renkleri giyinip geliyoruz.sonra herkes pankartlarını hazırlamaya baslasın.bence çarşının yaaptıgı gibi güncel sözlerden alıntı yaparak pankartlar yapalım.mesela kurtlar vadisinde bi sürü söz var alıntı yapabiliriz.
Alt 29.08.2007, 15:16   #9
CÜSSKB-Fettah
Yeni Yiğido

CÜSSKB-Fettah - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 680 CÜSSKB-Fettah Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Hem takımımızın hemde Başkanımızın arkasında duralım yönetim ne derse onu yapalım ama yazık sonrada utanmadan Türk futbolu niye ilerlemiyor? niye avrupa külüplerinin seviyesine gelemiyoruz diye açık oturumlar konuşmalar yapıyorlar. Anadolu takımı diye geçinip diğer anadolu takımlarının emegini hiçe sayan zihniyetlere federasyonda koltuk verirseniz olacagı bu.....Ama keser döner sap döner o hesap bir gün bizden tarafada döner çünkü biz Baskanımızla,hocamızla, futbolcularımızla yüregimiz ortaya koyup oynuyoruz.Hodri meydan.......
Alt 29.08.2007, 17:00   #10
berlinli1967
Yiğido

berlinli1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 berlinli1967 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

PROTESTO SİVAS İSYANDA YETER GRUPLAR VE TÜM YİĞİDOLAR UYANIŞ ZAMANI
berlinli1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır