Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: -->: Sinan Engin: Ligden çekiliyoruz
Alt 04.11.2007, 12:13   #71
emresengul58
Yiğido

emresengul58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 emresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOKemresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: -->: Sinan Engin: Ligden çekiliyoruz

Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burasi fenerbahce forumuda olmasa gerek siz neden fenerli agziyla konusuyorsunuz? bize ne herkes ne yaparsa yapsin..bjk bize karsi paf takimla cikarsa, bizim icin daha iyi, daha kolay yeneriz,as takimla cikarsa da bizim icin yine iyi takimimiz daha iyi motive olabilir...ben bjk nin bizim macta hakemi baski altina almaya calistigini falan sanmiyorum oyle bir gucleri olsa daha once kullanirlardi adamlar attiklari nizami golleri bile saydiramiyorlar...once kasimpasayi yenelim sonrasini bekleyip gorelim neler oluyor...
birincisi ben fenerli değilim aksine 3 büyük takımın karşısındayım..İkincisi büyük takımların huyunu bilmiyosun ki konuşuyosun..Onlar her maç öncesi hakemi baskı altına alacak açıklamalar yaparlar...üçüncüsü burası SİVASSPOR forumu..Git bjk forumlarında savun takımını
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

KAHROLSUN pkk
emresengul58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: BjK PaF - SivaSımIz
Alt 04.11.2007, 12:16   #72
emresengul58
Yiğido

Tecrübe Puanı: 794 emresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOKemresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: BjK PaF - SivaSımIz

Alıntı:
kral-ÇARŞI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkes,n zoruna gidiyor beşiktAŞKın başarısı ama kımsenin zoruna gitmesin
MODLARDAN BU KONUNUN KAPATILMASINI İSTİYORUM..BURASI SİVASSPOR FORUMU..GELMİŞLER BURDA BEŞİKTAŞ I FENERİ SAVUNUYOLAR
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN

KAHROLSUN pkk
-->: BEŞİKTAŞ: Ligden çekiliyoruz
Alt 04.11.2007, 12:32   #73
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1356 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: BEŞİKTAŞ: Ligden çekiliyoruz

yaw birakin paflarla ciksinlar birazcik fark olur yeter
Alt 04.11.2007, 12:44   #74
engin2609
Tecrübeli Yiğido

engin2609 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

220 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 engin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz seinengin2609 kann auf vieles stolz sein
Standart --->: BEŞİKTAŞ: Ligden çekiliyoruz

ama inşallah paf la cıkarlarr

bizde alırız 2-0
engin2609 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2007, 12:57   #75
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

demiröreni ve sinan engini dinledim....
1. affan kececi federasyonda bjk haklarını savunamadığı için istifa etmelidir diyorlar. BU BİR SKANDAL
2. ilk 30 dk maçı katletti hakem diyorlar.maçı gece tekrar seyrettim. 30 dk yı da gecti ama bariz bir hakem hatası görmedim, ibrahim toraman arkadan semihe faul yapıyor sarı kart görüyor kesinlikle doğru bir karar, cisse hakemi kandırmak için kendini yere atıyor sarı kart doğru bir karar. eee nerde hatalı kararlar.
3. gol pozisyonunda hakem faulu calıyor ki bobo fenerli futbolcunun omuzuna basıyor topla alakası yok, ha verebilir vermez ama adam vermiş, çünkü aynı pozisyona benzer faulü lugano-cisse pozisyonunda bjk ceza sahasında da veriyor. ayrıca bu pozisyonda batuhan ofsaytta oldugunda başlıyor ve top ona geliyor faul olmasa bile zaten ofsayt, gol olsa zaten yine haksız bir gol olacak onu da konuşmak gerek.
4. cisse topu elle kesiyor ikinci sarı olması gerek daha ilk yarı hakem bjk ya art niyetli olsa orda işi bitirir...
5. hakemin en bariz yanlışı deivide ikinci sarı kartı göstermemesi, o pozisyonda yandan girdiği için hakem biraz pozisyona uzak kaldı. ama vermesi gerekirdi.
6. hep bana olsun hep bana olsun mantığı ile futbolda temiz bir düzen olamaz. hak ne ise onun yanında olmak gerek. hakem hatalar yapsa da berbat bir maç yönetmedi, ne hakemler gördü bu ligi seyredenler. gecen yıl bjk ile oynadığımız maçta gökhan zan hakem cem deda nın önünde yasire kasti tekme attı ama kırmızı gösterilmedi, ayrıca penaltımız verilmedi. biz bunlar gibi ağlayıp sızlamadık, asla da yapmayız...
7. hakemlerimiz yetersiz, ama futbolcularımız da maalesef çok art niyetliler hakemlere yardımcı olmuyorlar işi zorlaştırıyorlar. olur olmaz yerde faul bekliyorlar penaltı istiyorlar, ümit karan veya hakan şükür olursanız alabiliyorsunuz ama değilseniz alamazsınız.
8. bjk nın sivasspor maçına paf ile cıkmasına gülüyorum sadece, seyirci de gelmesin diyorlar... eee biz de mi gelmeyelim sayın demirören sivaslılar olrak bize de mi ambargo koyacaksınız.... bize saygınız yok mu hiç....
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: BEŞİKTAŞ: Ligden çekiliyoruz
Alt 04.11.2007, 13:04   #76
yasin__0658
Acemi Yiğido

yasin__0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 yasin__0658 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bunlar sivassporun altındalar kıskanıyolar sinan enginde sallıyoğ sivası yenemeyecceklerini anladılar hakemleri etkisi altına almaya hedefliyolar allah belalarını versin.Bizde maça cıkıp bileğimiz gücüyle maçı alalım
yasin__0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2007, 14:27   #77
emresengul58
Yiğido

Alıntı:
Thai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
demiröreni ve sinan engini dinledim....
1. affan kececi federasyonda bjk haklarını savunamadığı için istifa etmelidir diyorlar. BU BİR SKANDAL
2. ilk 30 dk maçı katletti hakem diyorlar.maçı gece tekrar seyrettim. 30 dk yı da gecti ama bariz bir hakem hatası görmedim, ibrahim toraman arkadan semihe faul yapıyor sarı kart görüyor kesinlikle doğru bir karar, cisse hakemi kandırmak için kendini yere atıyor sarı kart doğru bir karar. eee nerde hatalı kararlar.
3. gol pozisyonunda hakem faulu calıyor ki bobo fenerli futbolcunun omuzuna basıyor topla alakası yok, ha verebilir vermez ama adam vermiş, çünkü aynı pozisyona benzer faulü lugano-cisse pozisyonunda bjk ceza sahasında da veriyor. ayrıca bu pozisyonda batuhan ofsaytta oldugunda başlıyor ve top ona geliyor faul olmasa bile zaten ofsayt, gol olsa zaten yine haksız bir gol olacak onu da konuşmak gerek.
4. cisse topu elle kesiyor ikinci sarı olması gerek daha ilk yarı hakem bjk ya art niyetli olsa orda işi bitirir...
5. hakemin en bariz yanlışı deivide ikinci sarı kartı göstermemesi, o pozisyonda yandan girdiği için hakem biraz pozisyona uzak kaldı. ama vermesi gerekirdi.
6. hep bana olsun hep bana olsun mantığı ile futbolda temiz bir düzen olamaz. hak ne ise onun yanında olmak gerek. hakem hatalar yapsa da berbat bir maç yönetmedi, ne hakemler gördü bu ligi seyredenler. gecen yıl bjk ile oynadığımız maçta gökhan zan hakem cem deda nın önünde yasire kasti tekme attı ama kırmızı gösterilmedi, ayrıca penaltımız verilmedi. biz bunlar gibi ağlayıp sızlamadık, asla da yapmayız...
7. hakemlerimiz yetersiz, ama futbolcularımız da maalesef çok art niyetliler hakemlere yardımcı olmuyorlar işi zorlaştırıyorlar. olur olmaz yerde faul bekliyorlar penaltı istiyorlar, ümit karan veya hakan şükür olursanız alabiliyorsunuz ama değilseniz alamazsınız.
8. bjk nın sivasspor maçına paf ile cıkmasına gülüyorum sadece, seyirci de gelmesin diyorlar... eee biz de mi gelmeyelim sayın demirören sivaslılar olrak bize de mi ambargo koyacaksınız.... bize saygınız yok mu hiç....

KARDEŞİM ÇOK DOĞRU SÖYLÜYOSUN...
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN

KAHROLSUN pkk
Alt 04.11.2007, 14:33   #78
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: BEŞİKTAŞ: Ligden çekiliyoruz

reklam bunlar reklam yapıyorlar arkadaslar görelim bakalım söyledikleri sözü haftaya tutacaklarmı yok neymiş paf takımla sahaya cıkacaklarmıs ,ligden cekileceklermiş.ligden çekilmek o kadar kolay birşeymi 100 yıllık tarihi olan bir takım bir maç kaybedince hemen gündemi değiştirmek amacıyla reklam yapıyorlar..
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.11.2007, 14:42   #79
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Doğru tektir,ikitane doğru olmayacağına göre."Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" mantığıyla haraket etmek kadar yalnış bir tutum olamaz! Bugün onlara yarın bize. Bu bir hakem hatasıdır.Rüştü'nün nasıl kırmızı kart cezası kaldırılmıştır. Faulle uzaktan yakından alakası olmayan bir pozisyonda düdük çalmıştır hakem,atılan nizami golüde iptal etmiştir.Bu da maçı katletmeye yetmiştir. Bjk'nın bu sezon çok puanları hakem hatalarıyla yenmiştir. Onlarda artık patlama noktasına gelmişlerdir ve bencede haklıdırlar. Objektif biz gözle bakıldığında bunu herkes görebilir. Benimde tek korkum bizim maça rastlaması ve hakemlerin etki altında kalarak hatalı karar vermeleri.
Alt 04.11.2007, 15:16   #80
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1336 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

BENCE SONUNA KADAR BJK HAKLI BUGUN HABERLERDE LİG MAÇLARINA ARTIK PAF TAKIM OYUNCULARI İLE ÇİKİCAKMİŞ DİYE DUYDUM ACABA DOĞRUMU DUYMUŞUM..
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla