-->: BEŞİKTAŞ: Ligden çekiliyoruz
demiröreni ve sinan engini dinledim....
1. affan kececi federasyonda bjk haklarını savunamadığı için istifa etmelidir diyorlar. BU BİR SKANDAL
2. ilk 30 dk maçı katletti hakem diyorlar.maçı gece tekrar seyrettim. 30 dk yı da gecti ama bariz bir hakem hatası görmedim, ibrahim toraman arkadan semihe faul yapıyor sarı kart görüyor kesinlikle doğru bir karar, cisse hakemi kandırmak için kendini yere atıyor sarı kart doğru bir karar. eee nerde hatalı kararlar.
3. gol pozisyonunda hakem faulu calıyor ki bobo fenerli futbolcunun omuzuna basıyor topla alakası yok, ha verebilir vermez ama adam vermiş, çünkü aynı pozisyona benzer faulü lugano-cisse pozisyonunda bjk ceza sahasında da veriyor. ayrıca bu pozisyonda batuhan ofsaytta oldugunda başlıyor ve top ona geliyor faul olmasa bile zaten ofsayt, gol olsa zaten yine haksız bir gol olacak onu da konuşmak gerek.
4. cisse topu elle kesiyor ikinci sarı olması gerek daha ilk yarı hakem bjk ya art niyetli olsa orda işi bitirir...
5. hakemin en bariz yanlışı deivide ikinci sarı kartı göstermemesi, o pozisyonda yandan girdiği için hakem biraz pozisyona uzak kaldı. ama vermesi gerekirdi.
6. hep bana olsun hep bana olsun mantığı ile futbolda temiz bir düzen olamaz. hak ne ise onun yanında olmak gerek. hakem hatalar yapsa da berbat bir maç yönetmedi, ne hakemler gördü bu ligi seyredenler. gecen yıl bjk ile oynadığımız maçta gökhan zan hakem cem deda nın önünde yasire kasti tekme attı ama kırmızı gösterilmedi, ayrıca penaltımız verilmedi. biz bunlar gibi ağlayıp sızlamadık, asla da yapmayız...
7. hakemlerimiz yetersiz, ama futbolcularımız da maalesef çok art niyetliler hakemlere yardımcı olmuyorlar işi zorlaştırıyorlar. olur olmaz yerde faul bekliyorlar penaltı istiyorlar, ümit karan veya hakan şükür olursanız alabiliyorsunuz ama değilseniz alamazsınız.
8. bjk nın sivasspor maçına paf ile cıkmasına gülüyorum sadece, seyirci de gelmesin diyorlar... eee biz de mi gelmeyelim sayın demirören sivaslılar olrak bize de mi ambargo koyacaksınız.... bize saygınız yok mu hiç....
|