Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: BU NASIL SİVASLILIK?
Alt 08.04.2008, 23:06   #71
PoTt!
Yiğido

PoTt! - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 PoTt! Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BU NASIL SİVASLILIK?

bakın cogunuz atıp tutuyorsunuz Sivaslı klavye arkasından tutulmaz beyler hanginiz stadda Sivas için 90 dk bagırdınız.Eger 3 buyuklere bi tepki varsa bu bjk fb gs olmalı sadece bjk ile kalmamalı tepkınız güzel Sivaslıysan Sivası tutacan ama herkes için olmalı bu sözler saygılarımla....
Alt 08.04.2008, 23:58   #72
cem
Tecrübeli Yiğido

cem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 cem isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kütügünüzü istanbula aldırın sivaslıyız kelımesınıde kullanmayın.. çok zor degıl kutuk kaydını ıstanbula aldırmak.. utanıyorum sizin gibi ınsanlardan.. sivastan baska bıyerde varmıdır acaba böyle bi ayıp...
cem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 00:53   #73
Yigido58_NL
Tecrübeli Yiğido

Yigido58_NL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 Yigido58_NL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Benim ucbucuk yasindaki oglum bile Sivasspor diye bagiriyor,odasinin duvarlarinda Sivasspor bayraklari asili kendi istegi uzerine.Sivasspor gibi bir takimimiz varken ist takimlarina neden gönül verirsiiz bilmemki,Sampiyonluga oynuyoruz be.vazgecin artik ist sevdasindan
Alt 09.04.2008, 01:00   #74
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

heryerde ve herseyde oldugu gibi icimizden elbetteki hayinler cikacaktir bunlar ve digerleri sivasspora degil sivasa yasadigi topraklara hayinlik ediyorlar,spor icinde boyle seyler olacaktir lakinnnnnn, biz sivassporu bir spor klubu olarak sevmedik, biz sivassporumuzu sivasin disariya acilan tek kapisi olarak sevdik,o sivasin daglari arasina hapsedilmis,terkedilmis sivaslilarin o gulmeye ihtiyaci olan insanlarin tek mutlugu tek sevincidir sivasspor, bunun ne demek oldugunu sivasta yasayanlar cok iyi bilir,bizler birer vatan sevdalisi yurtseverler olarak bu sirtina yazi yazdirip istanbul takimini tutupda stada beles giren kani bozuklara sesleniyorum sizler birer asalaksiniz.....soruyorum bu asalaklara sivasspor super ligde degilken tupcu baskaniniz sizi selamlamaya sivasa kac defa geldi,yada hangi demecinde sivasta yasayan taraftarimiz diye size seslendi sizi onure etti!edemez cunku o onursuzlar bu ligde onursuzluk edip cogu anadolu takiminin onuruyla oynadilar ,onursuzlarin bizim onurlu mucadelemizde yeri yoktur ve bu onursuzlara alkis tutanlarinda onurundan suphe ederim!
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı MeD_Turc'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2008, 01:04   #75
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaslar bu kadar kizacak birsey yok, bir insan sivastas yasiyor ya da sivasli dogdu diye cocuklugundan beri sempati duydugu takimini birakmak zorunda degil. feneri isteyen feneri tutsun, galatasarayi isteyen galatasarayi, besiktasi isteyen besiktasi ne cikar ki bundan? insanlarin dusuncelerine ve duygularina hukmedemeyiz ki..sivasspora sahip cikmak onu bunu memleketten defetmekle olmaz, kendi takimimiza sahip cikmakla olur..sms ler ortada sivasta aysayan sivassporlularin tribun peroformansi ortada bizler 1 milyon sms yolladik sivasspor icinde sivasli kartallar mi engeleldi bizi? ya da her mac 90 dk takimimizi desteklerdik aslinda ama ah su sivasli kartallar bizi sabote etti mi diyecegiz?...
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda blacksky'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.04.2008, 03:16   #76
duman58
Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 duman58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ben bir SIVASSPOR'un yoluna (dolayisiyla SIVAS'in) bas koymus biri olarak canimiz cigerimiz SIVASSPOR'umuzun taraftar sitesine girdim (hergun rutin oldugu gibi) ama bu konuyu gordum beynimden vurulmusa dondum diyeceksinizki bu bariz bilinen yani icimizdeki sahsiyet yoksunu hainlerin varligi malum fakat ne kadar bilinirse bilinsin yazmaktan bile utandigim SIVAS'li kartallar(hainler) amblemini hazmetmemi kimse ben ve benim gibi dusunen birinden beklemesin her neyse bunu gorur gormez gayri ihtiyari elimi klavyeye attim ama bir sey yazmak ne mumkun aklima benim bile dusunemeyecegim kadar kotu seyler geliyo elimi klavyeden geri cekiyorum sonra tekrar uzatip diyorum yaz ulan bosalt icini ne olursa olsun isterse siteden suresiz uzaklastirsinlar(bu siteden uzaklastirilmak demek benim cin evden kovulmakla ayni manadadir buda biline) her neyse velhasil birkac saat icinde sakinlestim ve simdi sadece tespitlerimi canim SIVASSPOR'lu hemserilerimle paylasmak istiyorum
1-o besiktas yalakasi sahsiyetsizlerin dedigi (hemserilerimden ozur dileyerek yaziyorum) .....li ayilar istanbulda ne arar dedikleri demekki iste bunlarmis.
2-muhattap olmak zorunda aldigimiz bir varlikki(boyle diyorum cunku bence bunlarin literaturde tarifi yok) niki hemso58 mis yaw varliga bakinki ESKISEHIR'liymis SIVAS'ta ikamet ediyormus besiktasliymis SIVAS'ta besiktas dernegi kuracaklarmis ve sadece soz hakki dogdugu icin bu sitede cevap hakkini kullaniyormus; ben sahsim adina zaten bu varligi SIVAS'li olarak kabul etmiyorum ESES'liler adina utaniyorum ve hemserilerime soruyorum ben bu acizlikten hic birsey anlamadim anlayan varsa lutfen banada anlatsin.
3-besiktas icin ne dusunuyorsam fenerbahce ve galatasaray icinde aynisi gecerlidir boyle dusunmeyen kendi sahsima soyluyorum kansizin an onde gidenidir
4-Sayin BASKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZIN ismini agziniza almak sizin haddinizi asar baskanimiz ONCEDEN fenerbahcelidir kimse bunu aksini soyleyemez fakat ALLAH ondan razi olsunki bizi bu durumlara getirmis ve sayesinde beynine ISTANBUL takimlari empoze edilmis ama kendini asla kaybetmemis,benligini yitirmemis,ozune sadik biz SIVAS'lilarin silkinip kendine gelmesini saglamis ve sahsininda televizyondaki SIVAS'liyiz SIVASSPOR'luyuz fenerbahcede guzel gunlerimiz gecti fakat BIR GONULDE IKI ASLAN YATMAZ sozuyle SIVASSPOR'lu oldugunu tescillemistir.
4-uzattigim icin hemserilerimden ozur dileyerek son sozumu soyluyorum SIVASSPOR'u tutmak takim tutmak degil vatanini sevmek dogdugu,buyudugu,ekmegini yiyip suyunu ictigi yerlere nankorluk etmemek olup eger SIVAS'imizin adini duyuruyor kalkinmasi icin fayda sagliyor ise olumune SIVASSPOR KAHROLSUN ISTANBUL YALAKALIGI DEMEKTIR(en azindan ben ve benim gibi dusunen varise onlarin SIVASSPORLU olma sebebi budur)
Alt 09.04.2008, 08:50   #77
sivaslim58
Yiğido

sivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslim58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu herzaman böyle kalacaktır.Çünkü bu insanların kafasına yerleşmiş bir olgudur.sivastaki arabaların çoğunun içine bakın 3 büyük kulupten birisinin renkleri kesinlikle var.sadece gurbetteki sivaslılar sivas logoları takıyor arabalarına.bakın buraya yazıyorum 3 büyük kulupten biri şampiyon olsun.yine sivasta büyük konvoylar eğlenceler olacak.
sivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 09:29   #78
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 904 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

onlarda sivaslılık ruhu daha oluşmamış
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 10:53   #79
34ÖFS58
Yeni Yiğido

34ÖFS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 34ÖFS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşların çoğu fanatik düşününce böyle karşı çıkıyorlar. Ben Beşiktaş'ta doğdum büyüdüm ama Amatör kümeden beride sivası takip ettim, semtimde de Sivas'lı olarak çağırılırım. Benim Beşiktaş aşkımı içimden atmam da mümkün değil ve de Sivas aşkım Bu aşkı herzaman bastırmıştır. Sivas milliyetciliğini de benden fazla yapan olmaz, futbol takımı tutmakla Sivas'lı olmak çok farklı şeylerdir. Sonuna Kadar SİVASLIYIM, sapına kadar BEŞİKTAŞLIYIM. Saygı ve Sevgilerimle..!
34ÖFS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.04.2008, 11:09   #80
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1319 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

O bjk yı tutanlar utnamadan birde sivas yazısı yazan elbiseler giymişler bence istanbul uşakları yazsalar daha güzel olurdu lanet olsun böle sivaslılara ben hastalık derecesinde GS li idim Gsnin avrupa ve lig maclarının tamamına yakınını staddan izledim ama ne zman SİVASSPOR'umuz 1.lige cıktı o zman GS bitti. Bir coğumuzda da durum böledır beyler artık uyanın SİVASSPOR cok büyük oyuzden diyourm ki siz oldugunuz yerde kalın az ama öz sivaslı lar bize yeter...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır