Evet Hasan Doğan için gerçekten üzüldüm. Başkan olur olmaz ilk Sivasın maçına gelmişti. Hemde o karda kışta. Yanlış hatırlamıyorsam donmamak için başkanımızla beraber battaniyeye sarılıyorlardı Mekanın cennet olsun iyi insan..
Bizim Vatanımızı Tuna’dan Nil’den dinle
Sor Laleye, Sümbüle Birazda Gülden dinle
Bizi Üç Kıta Değil, Koca Dünya Tanır.
Bizi Bizden Değil, Yedi Kat Elden Dinle…
Bu Konuda KeruLLu_17'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Neden yazık onu anLayamadım. "her nefis ölümü tadacaktır." Dünyada herkes ölücek tek Hasan Doğan'mı kalacaktı. Ya arkadaşlar tamam Hasan Doğan iyi bir adamdı(Haluk Ulusoy'a göre) ama yazık gibi cümleler kurmayın. Eğer ölüm kötü birşey olsaydı PEYGAMBER(SAS)'imiz ölmezdi..
Evet Hasan Doğan için gerçekten üzüldüm. Başkan olur olmaz ilk Sivasın maçına gelmişti. Hemde o karda kışta. Yanlış hatırlamıyorsam donmamak için başkanımızla beraber battaniyeye sarılıyorlardı Mekanın cennet olsun iyi insan..
ewet o maçta bende vardım Ç.Rizespor maçıydı anons yapmışlardı.(şimdi diceksiniz "ulan ne var sivasın maçına gitmekte." Ben İstanbulda oturuyorum
türk futbolu için çok büyük bir kayıp. Kısa zamanda iyi işler yaptı gerçekten. Çok iyi projeleri vardı..Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır ihsan eylesin...