Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı
İŞTEE FARK burada . benim anlatmak istediklerimin üzerine tamda yazmışsın. bu yüzen çarşı trübünüyle kıyaslanmaz sivas. Kaedeşş senin demek istediğin şu. biz sivaslılar ne yaparsak yapalım yanlışdda olsa savunuruz. yada düşüncemizdeki herkim yanlış yaparsa yapsın yılmaz savunuıcusu oluruz çünkü sivaslıyız diyorsun
benim demek istediğimde buydu işte. eğer eleştirmeyeceksem ben eleştirmeyen ve eleştirilmeyen sivaslıların içinde olmak istemiyorum. yiğdoluk doğrudan yana olmaktır.hocam sen reiss sin sanırım,yada başkan v.s  ))))))
|
Bak gardaşım,
Bir sivaslı gelirde burada sana cevap verir diye bekledim ama maalesef gelen giden yok, demekki sen haklıymışsın,biz toptan malmışızda haberimiz yokmuş.
Haliylede sana cevap vermek bana düştü.
Sen bilirmisinki "çarşı kendinede karşı" neden dersen,senin savunduğun kültürel tez çarşı demokrasisinde yokturda ondan.
Birkaçkişinin yönlendirmesi ve hegomonyasındaki çarçı çarşı olacaksa, benim sivasımdaki saf ve temiz anadolu insanım bırakta cahil olsun, yeğlerim.
Sivası eleştireyim derken aslında kendini aşağılayan bir düşünce yapısına kusura bakmada ben en büyük cehalet derim.
Ben reiste değilim,başkanda,laliğin oğlu hiç değilim, hatta ve hatta sivaslı olup olmamada çok önemli değil ama benim anadolumun saf ve temiz insanlarını (istisnalar hariç)bukadar ağır eleştirmeye senin değil hiçkimsenin hakkı yoktur.
Saygılar.