Sivas maçının önemi büyük???
Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, yeni sezona iyi başladıklarını ve böyle devam etmek istediklerini söylerken, "Bunun için hafta sonu Sivas'ta oynayacağımız maçın önemi büyük" dedi.
Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, yeni sezona deplasmanda Hacettepe ve sahalarındaki Gençlerbirliği galibiyetleriyle başladıklarını hatırlattı.
Bursaspor olarak yıllardır yeni sezona iyi giriş yapamadıklarını, ancak bunu yeni sezonda değiştirmeyi başardıklarını kaydeden Çavuşoğlu, ''Sezona iyi başladık ve böyle devam etmek istiyoruz. Bunun için hafta sonu Sivas'ta oynayacağımız maçın önemi büyük'' dedi.
Çavuşoğlu, 14 Eylül Pazar akşamı Sivas'ta Anadolu'nun iki güzide takımının karşı karşıya geleceğini ifade ederek, ''Çok güzel, kaliteli maç olacak. Her iki takımda istekli, arzulu mücadele ediyor. Ama bizim amacımız kazanmak. Bunu da başaracak güçteyiz'' diye konuştu.
İbrahim Yazıcı başkanlığındaki yönetim kurulu olarak göreve gelirken sadece başarıyı düşündüklerini ve bunun için yoğun çaba harcadıklarını kaydeden Çavuşoğlu, şunları söyledi:
''Özellikle transfer döneminde kaliteli oyuncuları kadromuza dahil ettik. Şu an her mevkinin alternatifli oyuncusu var. Takımımızda artık forma kapma savaşı yaşanıyor. Bu da takım içindeki rekabeti artırıyor. Bursaspor'da artık günü kurtarma dönemi bitmiştir. Bol alternatifli kadro ile artık önümüze bakıyoruz.''
Çavuşoğlu, Sivasspor deplasmanıyla birlikte bundan sonra tüm uzak deplasmanlara özel uçak kiralayarak gitme yönünde bir karar aldıklarını sözlerine ekledi.
evet maçın onemı çok buyuk eğer sivasspor saten yenerse taraftarları sivasa yıne inannacak ve daha fazla destek verecek sivasspor un bu maçı alacağına ben inanıyorum hemde
sivas--3
bursa--1