Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Trabzonspor-Sivasspor Maci Nasil Sonuclanir?
Sivasspor Kazanir 646 53,79%
Berabere Biter 100 8,33%
Trabzonspor Kazanir 455 37,89%
Katılımcı sayısı: 1201. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 11:32   #71
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

YAA SİZZ GEÇENN SENEDEN BERİİ BÜTÜN SİTELERDE SİVASA KİNİNİZİ KUSTUNUZZ KENDİ OYNADIĞINIZ MAÇLAARA BİLE YORUM YAPMAYIPP SİVAS İÇİN YORUM YAPTINIZZ BUNLARI HERKESS BİLİYORRR.AMAA TABİKİ BÜTÜN TRABZONLULARR BÖYLEE DÜŞÜNMÜYORR OLABİLİRR AMAA SİVASI SEVEN TRABZONLU BU SİTEDE BİR ELİN BEŞ PARMAĞINI GEÇMEYECEĞİ GİBİ ARTIK ESKİ KARADENİZ FIRTINASINADA SİVASDAKİ SEVGİYİ BİTİRDİNİZZ BUNU SİZ YAPTINIZZ BİZZ DEĞİLL İSTİYORSUNUZKİİ YORUMM BİLEE YAPMAYALIMM NEE YAPALIMM YANİİ ARKADAŞLARR KÜFÜR ETMEMİŞ AŞAĞILAMAMIŞŞ GELİPP BURDAA ATMOSFERİİ YÜKSELTMEYİNN NE ANLAMI VAR KENDİ SİTENİZEE GİDİNN SİVASLAA DOSTUZZ DEYİNN BUNU SAVUNUNN SİVASDAN SİVASLIDAN HİÇ BİR ANADOLU TAKIMINA ZARAR GELMEZZZ AMA SİZ BİZANSSIN KAYIĞINA BİNMİŞŞ GİDİYORSUNUZZZ ŞİMDİ BANA BURDAN BRAGA MAÇLARININ YORUMLARINI KOYDURMAYINN ZİL TAKIP GÖBEK ATAN TRABZONLULARR VARDIII.
BİZİM HATALARIMIZ VARSAA SİZİN HATALARINIZDAA VARR KİMSE SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİLLLLL.
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı üçyıldız58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2008, 11:35   #72
anadoludolu
Yeni Yiğido

7 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 anadoludolu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim birincisi git sitende takıl o zaman,okul yaptır...Buraya girip dostluk mesajları ,orda "sivaslıyız dedik ya gardaşşşş"...bırakın bu ayakları.Trabzonspor taraftarını tüm anadolu biliyor,bize öğretmene gerek yok!Sen tek başına aklı başında centilmen bi şahsiyet olabilirsin,iyiniyetinle buraya gelmiş yorum yazmışta olabilirsin,ama sende taraftar kitlenizin ne mal olduğunu çok iyi biliyorsun.zaten bizde birey olarak bir Trabzonluya eleştiri yapmıyoruz,ama TS taraftar kitlesi olarak nasıl bir hal aldığınızı eleştirmek hakkımız...hala tehdit ediyorsun olacakları siz düşünürsünüz,bu kadar işte koptu kayış demi?herkes haddini bilsin demişsin ne anlamda bileceğiz onuda açsana biraz,müzeden mi dem vuracaksınız yine!!!kimsenin asabını bozmadan bordomavi şehrine dön kardeşim,biz ikiyüzlü adamı sevmeyiz...

Kayış mayış kopmadı merak etme kardeş.Her şey ortada.Bizim Bordomavi dünyamız var şehir ne ki.Ama dediğim gibi senin gibi insanları çok gördük biz.Görmeye de devam ediyoruz.Asıl holigan senin profilinde ki insanlar.Ben buraya pembe tablolar çizmek için girmedim paylaşacağım şeyler vardı paylaşıyorum.Biz asla ikiyüzlü olmayız merak etme...
anadoludolu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda anadoludolu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.11.2008, 11:37   #73
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
anadoludolu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senin girip baktığın o site var ya kardeş.TRabzonspor un en büyük taraftar sitesidir.Ve "holigan"demişsin.Sana sadece yazıklar olsun diyorum.O sitede ki insanlar ın yaptıkları etkinliklere bir bak,tavsiye ederim.Sen hiç okul tamir ettiren (Şırnak ta Van,da ve diğer illerde)holigan gördün mü.Lütfen adamakıllı yorumlar yap.
Bizim yönetimimiz size gereken ilgiyi gösterecek adım gibi eminim.Ama taraftarı gaza getiren bir kitle var.Taraftar sitelerinde Sivasspor luları da Trabzonspor luları da görüyoruz yapılan yorumları görüyoruz.Tek tarafı holiganlıkla suçlarsanız olacakları da siz düşünürsünüz.Buraya giren Trabzonspor lular şu yazın ı görse iyice kin güdecektir sizin gibilere.Herkes haddini bilsin kimse Trabzonspor taraftarına holigan diyemez.
Bak nasıl özgürce burda yazabiliyorsun çünkü burası taraftar sitesi. Sizin orda biz yazabilrmiyiz?? yazamayız çünkü orası holigan sitesi. Arkadasım haklıdır.
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda bortecine'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.11.2008, 11:39   #74
anadoludolu
Yeni Yiğido

[QUOTE=üçyıldız58;437719]YAA SİZZ GEÇENN SENEDEN BERİİ BÜTÜN SİTELERDE SİVASA KİNİNİZİ KUSTUNUZZ KENDİ OYNADIĞINIZ MAÇLAARA BİLE YORUM YAPMAYIPP SİVAS İÇİN YORUM YAPTINIZZ BUNLARI HERKESS BİLİYORRR.AMAA TABİKİ BÜTÜN TRABZONLULARR BÖYLEE DÜŞÜNMÜYORR OLABİLİRR AMAA SİVASI SEVEN TRABZONLU BU SİTEDE BİR ELİN BEŞ PARMAĞINI GEÇMEYECEĞİ GİBİ ARTIK ESKİ KARADENİZ FIRTINASINADA SİVASDAKİ SEVGİYİ BİTİRDİNİZZ BUNU SİZ YAPTINIZZ BİZZ DEĞİLL İSTİYORSUNUZKİİ YORUMM BİLEE YAPMAYALIMM NEE YAPALIMM YANİİ ARKADAŞLARR KÜFÜR ETMEMİŞ AŞAĞILAMAMIŞŞ GELİPP BURDAA ATMOSFERİİ YÜKSELTMEYİNN NE ANLAMI VAR KENDİ SİTENİZEE GİDİNN SİVASLAA DOSTUZZ DEYİNN BUNU SAVUNUNN SİVASDAN SİVASLIDAN HİÇ BİR ANADOLU TAKIMINA ZARAR GELMEZZZ AMA SİZ BİZANSSIN KAYIĞINA BİNMİŞŞ GİDİYORSUNUZZZ ŞİMDİ BANA BURDAN BRAGA MAÇLARININ YORUMLARINI KOYDURMAYINN ZİL TAKIP GÖBEK ATAN TRABZONLULARR VARDIII.
BİZİM HATALARIMIZ VARSAA SİZİN HATALARINIZDAA VARR KİMSE SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİLLLLL.[/QUOTE

Biz hatamız yok demiyoruz ki zaten kardeş.Çoğu insan nasıl olsa sanal alem deyip atıp tutuyor her yerde.Normal hayatta konuşsalar can ciğer olurlar ama sanal alem diye herkes asıp kesiyor.
Alt 17.11.2008, 11:41   #75
anadoludolu
Yeni Yiğido

Alıntı:
bortecine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bak nasıl özgürce burda yazabiliyorsun çünkü burası taraftar sitesi. Sizin orda biz yazabilrmiyiz?? yazamayız çünkü orası holigan sitesi. Arkadasım haklıdır.

çok komik oluyorsun
Alt 17.11.2008, 11:44   #76
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
çok komik oluyorsun
dimi ordan öyle görünüyor. Farkındamısın tm anadolu taraftarı trabzondan nefret ediyor nedenini düşündünmü?

21 de katü den mezun olduğumda bursalısı ankaralısı samsunlusu gelip maclarını izleyebiliyordu...
Güzel şehrin holigan insanlarısınız kardeşim...
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda bortecine'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.11.2008, 11:46   #77
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Kayış mayış kopmadı merak etme kardeş.Her şey ortada.Bizim Bordomavi dünyamız var şehir ne ki.Ama dediğim gibi senin gibi insanları çok gördük biz.Görmeye de devam ediyoruz.Asıl holigan senin profilinde ki insanlar.Ben buraya pembe tablolar çizmek için girmedim paylaşacağım şeyler vardı paylaşıyorum.Biz asla ikiyüzlü olmayız merak etme...
söylüyorsun işte bordomavi dünyanız var,ama bu ülkede kırmızı beyaz sarı mavi gibi bi çok renk var,kabullenmeyi sindirmeyi öğreneceksiniz.Sen Trabzonda doğdun Trabzonsporlusun bu ayrıcalık değil ama...çünkü bende Sivas'ta doğdum,Sivassporluyum...şimdi ben sivassporluyum diye sizi küçük görebilir miyim,holigan olsam evet,ama ben sizin dünyanızıda anlıyorum,sadece saygı duymuyorum size,sizinle yan yana maç izlemek gibi bir gereksinimde yok,futbol konusunda sizi hiiiç anlayışlada karşılamıyorum,ne zamanki siz karşınızdakini anlarsınız o zaman oturur tartışırız.ama sen sitene gir bi yorumları oku...
--->: Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor
Alt 17.11.2008, 11:48   #78
çelenk
YASAKLI ÜYE

39 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çelenk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Cevap: TSL/Trabzonspor-Sivasspor

Alıntı:
Arkadaşlar,burası bir taraftar sitesi…Spor tabiî kide sevgi,barış v.s. dir…ama Futbolun asıl unsuru rekabettir.Kimse sevgi pıtırcığı olmak için futbol maçı izlemiyor.Gönlümüze koyduğumuz sevdanın rakipleriyle mücadelesini izliyoruz bizler.Ama bazı kısım devamlı karşı tarafa sempatik olalım,aman sırtlarına havlu koyalım,aman terli terli su içmesinler edalarında tavırlar içine giriyorlar.Ben Trabzonspor taraftarının ve camiasının cümleten Sivas’lılara saldırmasını kabullenemiyorum,ve onlar bize ellisekizspor diyor,kepeneksuyuspor diyor,”Sivaslıyız dedik ya gardaşşşş” esprileri yapıyor,ama ben onlara laz diyemem sarılmam lazım,spor kardeşlik barış,hatta takımımda yenilsin,aman Trabzonsporlu kardeşlerim kızmasın, diyemiyorum.Takımım yenilebilir holigan olmadığım için bunu anlayışla karşılayabiliyorum,Futbolda yenilginin olduğunun bilincindeyim,Rakibi güzel futbolu için takdir edecek erdemede sahibim,rakip taraftarlarda olmayan erdeme…Ama Trabzonlulara çiçek dağıtamıyorum kusuruma bakmayın.Biz geçen sene onların hatasından çıkan olaylar sebebiyle, yine onları bize yakışan şekilde çiçeklerle karşıladık,eğer Trabzon taraftarı benim takımımı çiçeklerle karşılarsa boynumu eğerim,ama Allah aşkına bordomavi nete bi girin arkadaşlar,yemediğimiz hakaret kalmıyor,binbir türlü çirkeflik organizasyonları yapılıyor,ben bi taraftarında onları çiçeklerle karşılayalım gibi bi fikrini görmedim,varsada dile getiremiyor,çünkü hemen siteden atılıyor,ayrıca siteye üye alımını kapatıyorlar Sivaslılar yorum yazmasın diye,ama burada fink atıyorlar,evet aklı başında taraftarlar var ama çoğu holigan ve rakibe hakareti marifet sayıyorlar,burada yinede kimseye hakaret etmiyoruz,ama kimsenin gazınada gelip,kardeşlik şovları yapamam,orda küfür yiyelim burada kardeş olalım ne güzel memleket…
Ne demeye getirdiğini cidden anlamadım.2 sene önce kale arkasında Trabzsonsporluların içinde,yanlış tarif etmedim,dikkatli oku,kale arkasında Trabzonsporlu taraftarlar içinde yani sizin görünüşünüze göre o holginların! içinde maçı izlediğinizi ne çabuk unuttunuz acaba.Araşatırmayı severmisin bilmiyorum.Bir bakın bakalım başka hangi takım taraftarı bordo maviden başka bir renke bürünüp o stadyumda misafir seyirci bölümünün dışında maçı izleyebilme cesaretini gösterebilmiştir.

Geleyim bahsettiğin site hakkındaki yorumuna.Şimdi o bahsettiğin site sivassporlular üye olacak korkusuyla üye alımını kapattı diyorsun öylemiYani bu cümleyi gülmeden yazdıysan hakikaten şaşırırım.Peki şuan bulunduğumuz sitede diğer takım taraftarları giremez diye bir kural var da biz mi görmedik.Sivasspor avatarı kullanan birisi tahminlerinde şampiyonluk sıralamasında birinci sıraya feneri koyup ardına sivassporu yerleştirebiliyor ve siz bize bu sitede ne işiniz var demeye getiriyorsunuz.Sahi sizin kaçıncı takımınız sivasspor?
çelenk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı çelenk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2008, 12:17   #79
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 969 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Trabzon İntikam peşinde olacaktır ve saldıracaktır adeta. Bu fırsat iyi değerlendirip Balili'ye çok iş düşecek, kontratakla açıkları yakalayıp iyi değelendirmemiz lazım.
Aynı zamanda Trabzonspor streslide olacaktır, galibiyeti kaçırırsak en az beraberlikle dönmemiz gereken bir maç.
Alt 17.11.2008, 12:31   #80
anadoludolu
Yeni Yiğido

Alıntı:
söylüyorsun işte bordomavi dünyanız var,ama bu ülkede kırmızı beyaz sarı mavi gibi bi çok renk var,kabullenmeyi sindirmeyi öğreneceksiniz.Sen Trabzonda doğdun Trabzonsporlusun bu ayrıcalık değil ama...çünkü bende Sivas'ta doğdum,Sivassporluyum...şimdi ben sivassporluyum diye sizi küçük görebilir miyim,holigan olsam evet,ama ben sizin dünyanızıda anlıyorum,sadece saygı duymuyorum size,sizinle yan yana maç izlemek gibi bir gereksinimde yok,futbol konusunda sizi hiiiç anlayışlada karşılamıyorum,ne zamanki siz karşınızdakini anlarsınız o zaman oturur tartışırız.ama sen sitene gir bi yorumları oku...
Kardeş Trabzonspor yalnızca Trabzon un değil.Ben Diyarbakırlıyım.Anadolu nefret ediyor demişsin buna da çok güldüm.Gittiğimiz her deplasmanda kazanalım kaybedelim maç sonrası her zaman alkışlandık.TRabzon Trabzon diye diye destek gördük.Ben sitemde ki yorumları çok iyi biliyorum merak etme sen.Onların hıncı sizin gibi taraftarlara.Musa ya,Murat a ...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
sivasspor, trabzonspor