basayev58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar,burası bir taraftar sitesi…Spor tabiî kide sevgi,barış v.s. dir…ama Futbolun asıl unsuru rekabettir.Kimse sevgi pıtırcığı olmak için futbol maçı izlemiyor.Gönlümüze koyduğumuz sevdanın rakipleriyle mücadelesini izliyoruz bizler.Ama bazı kısım devamlı karşı tarafa sempatik olalım,aman sırtlarına havlu koyalım,aman terli terli su içmesinler edalarında tavırlar içine giriyorlar.Ben Trabzonspor taraftarının ve camiasının cümleten Sivas’lılara saldırmasını kabullenemiyorum,ve onlar bize ellisekizspor diyor,kepeneksuyuspor diyor,”Sivaslıyız dedik ya gardaşşşş” esprileri yapıyor,ama ben onlara laz diyemem sarılmam lazım,spor kardeşlik barış,hatta takımımda yenilsin,aman Trabzonsporlu kardeşlerim kızmasın, diyemiyorum.Takımım yenilebilir holigan olmadığım için bunu anlayışla karşılayabiliyorum,Futbolda yenilginin olduğunun bilincindeyim,Rakibi güzel futbolu için takdir edecek erdemede sahibim,rakip taraftarlarda olmayan erdeme…Ama Trabzonlulara çiçek dağıtamıyorum kusuruma bakmayın.Biz geçen sene onların hatasından çıkan olaylar sebebiyle, yine onları bize yakışan şekilde çiçeklerle karşıladık,eğer Trabzon taraftarı benim takımımı çiçeklerle karşılarsa boynumu eğerim,ama Allah aşkına bordomavi nete bi girin arkadaşlar,yemediğimiz hakaret kalmıyor,binbir türlü çirkeflik organizasyonları yapılıyor,ben bi taraftarında onları çiçeklerle karşılayalım gibi bi fikrini görmedim,varsada dile getiremiyor,çünkü hemen siteden atılıyor,ayrıca siteye üye alımını kapatıyorlar Sivaslılar yorum yazmasın diye,ama burada fink atıyorlar,evet aklı başında taraftarlar var ama çoğu holigan ve rakibe hakareti marifet sayıyorlar,burada yinede kimseye hakaret etmiyoruz,ama kimsenin gazınada gelip,kardeşlik şovları yapamam,orda küfür yiyelim burada kardeş olalım ne güzel memleket…
|