Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Aslan'ın gözyaşları
Alt 24.01.2009, 11:21   #71
İsseyy
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 İsseyy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Cool Cevap: Aslan'ın gözyaşları

ARKADAŞLAR ÜZÜLÜREK SÖYLÜYORUM Kİ SAHADAKİ YENİLMEZLİGİNİZE GENE SON VERECEGİZ.EEE YETER ARTIK BU KADAR İÇ SAHADAKİ GALİBİYETLERİNİZ.ARTIK YENİLGİ ZAMANI. NEYSE UYANIKLIK YAPIP AKLINIZ SIRA SAHAYI TEMİZLEMEDİNİZ BAŞARILI OLACAGINIZI FALAN SANDINIZ.SİZİ GİDİ ŞARK KURNAZLARI SİZİ . AMA ALDIGINIZ ÖNLEMLER YETMEYECEK.BU SEFER GOLDE ATAMIYACAKSINIZ. NEYSE YİGİDOLAR ARTIK SİZİN LAKABINIZ YENİLDOLAR OLSUN..ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN YENİLDOLAR KARDEŞLERİM...
İsseyy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2009, 11:30   #72
İsseyy
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 İsseyy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Aslan'ın gözyaşları

YENİLDOLAR STADA ŞAMPİYON SİVASSPOR DİYE YAZMIŞSINIZDA KAÇ TANE ŞAMPİYONLUGUNUZ VAR ANLAYAMADIM? VARMI HERHANGİ BİR KUPANIZ ŞAMPİYONLUGUNUZ FALAN?
HERKES HADDİNİ BİLECEK......
İsseyy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2009, 18:46   #73
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 996 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

Aslanın göz yaşları yarın sabahtan başlar....

buna eklemek istediğimiz ise bir bahane daha Ümit Karan'ın kırmız kart görmesi yine ağlayacak yavru kedicikleri
Alt 24.01.2009, 18:49   #74
hepburdayız
Acemi Yiğido

hepburdayız - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 hepburdayız FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

@isseyy sana söylemiştim ayağın yere bassın diye

evet bizim şampiyonluğumuz yok ama şikeli şaibeli şampiyonluğumuz da yok..

anlayanaaaaa

herkes haddini bileceeeekkkkkkk
hepburdayız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2009, 19:41   #75
kapukaya
Acemi Yiğido

kapukaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 kapukaya Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Reden Cevap: Aslan'ın gözyaşları

NE OLDU YA ASLAN YİNE KEDİ YE Mİ DÖNDÜ. YA BIRAKIN BU ASLAN LAKABINI BUNLARDAN OLSA OLSA KEDİ OLUR. kÜKREMEK Mİ ODA NE BUNLAR ANCAK MİYAVLAMAYI BİLİR YUKARDA YAZIYI YAZAN DENYO GİBİ... NE OLDU BİZ YİĞİTLİĞİMİZE DEWAM EDİYORUZ....KEDİCİK..
kapukaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2009, 20:01   #76
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
merithan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim senin işin yokmu ya.git ultravestilerin sitesine.orada yorum yap.acaba biz o siteye gidip bu yazdılarını yazsak ne olurdu.eminim hemen yasaklı üye olurduk.ya adam gibi yorum yap ya defol git.yoksa ben senin postunu var ya silmem başka bişey yaparım.anladın sen onu..................
seviyeni çok güzel göstermişsin cidden ek olarak nereye ne yazcağım seni hiç ilgilendirmez gerçi senin seviyen belli tartışmaya gerek görmüyorum senle
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2009, 20:05   #77
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Vah! Vah! Sivasspor maçı öncesi Galatasaray'ın durumu yürekler acısıymış... Defanstaki futbolculardan Servet, Meira, Emre Göngür oynamayacakmışVay be, Galatasaray demek yarınki maça 8 kişi ile çıkacak!
Bu futbolcuların olmayışını eksik olarak değerlendirmek, diğer oyunculara yapılmış büyük bir haksızlık değil mi? Bu maratonda elbette sakatlıklar, cezalılar olacak... Bu tür olaylar her kulübün başına gelebilir. Nitekim geçen sezon Sivasspor'da kaleci Petkoviç, Sedat Bayrak ve Pini Balili 20 maçta forma giyemedi. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun çıkıp gözyaşı dökmedi. Bu futbolcuların yerine Akın Vardar, Murat Sözgelmez, Chetkov görev aldı. Arkadaşlarını aratmadıkları gibi, bir yazımda kaleci Akın Vardar'ın milli takıma alınmasını da önermiştim. Akın'ın tek şanssızlığı Petkoviç gibi kaliteli bir kalecinin arkasında yedek beklemesi. Bu nedenle kadronda yer alan futbolcuları, her zaman oynayacakmış gibi hazır tuttuğunda bir sorun çıkmaz. Yeter ki forma vereceğin futbolcu tercihini iyi yapacaksın ve güveneceksin. Galatasaray'ın yenilmesi halinde köşe yazarlarının ve gazete manşetlerini şimdiden görüyor gibiyim.

Hep mazeret üretilecek
Servet'in Meira'nın, Emre Güngör'ün defansta olmayışı, zeminin buzlu olması bu nedenle Galatasaray'ın kötü oynadığını yenilgiye neden olarak gösterecekler. Yıllardır böyle yazıldı çünkü... Onlar büyükler ve dokunulmazlıkları var! Sivasspor'un eksikleri ise eminim ki gündeme bile gelmeyecek... Sivasspor'un da buzlu zeminde aynı şartlarda oynadığına yer verilmeyecek... Sivas iyi oynadı kazandı yazılmayacak. Cak.. cakcakŞimdiden Aslan'ın gözyaşı dökmesine ortam hazırlandı. Yarına kılıf hazır... Bir de Galatasaray'ın galip geldiğini bir düşününBaşlıklar yine gözünüm önüne geliyorNe olsa Aslan... Buzda dansın galibi Aslan... Eksik aslan kükredi...
Ben manşeti bugünden verdim;
Aslan'ın Gözyaşları
Ali ERDOĞAN

BENCE ALİ BEY BU YAZISINI YARINDA YAYINLAMASINI İSTERİM ASLANIN GÖZ YAŞLARI DİYE
Alt 24.01.2009, 20:08   #78
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ali bey hakkında düşündüklerim ne kadar doğruymuş nedense maç sonunda hiç bir galatasaraylıdan eksiklerimiz olmasa yenilmezdik tazı bir açıklama olmadı acıyorum sayın yazara
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.01.2009, 20:10   #79
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
İsseyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR ÜZÜLÜREK SÖYLÜYORUM Kİ SAHADAKİ YENİLMEZLİGİNİZE GENE SON VERECEGİZ.EEE YETER ARTIK BU KADAR İÇ SAHADAKİ GALİBİYETLERİNİZ.ARTIK YENİLGİ ZAMANI. NEYSE UYANIKLIK YAPIP AKLINIZ SIRA SAHAYI TEMİZLEMEDİNİZ BAŞARILI OLACAGINIZI FALAN SANDINIZ.SİZİ GİDİ ŞARK KURNAZLARI SİZİ . AMA ALDIGINIZ ÖNLEMLER YETMEYECEK.BU SEFER GOLDE ATAMIYACAKSINIZ. NEYSE YİGİDOLAR ARTIK SİZİN LAKABINIZ YENİLDOLAR OLSUN..ŞİMDİDEN GEÇMİŞ OLSUN YENİLDOLAR KARDEŞLERİM...
Sinek mi var?...... Bir vızıltı duydum da....

AYK
Alt 24.01.2009, 20:14   #80
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
İsseyy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YENİLDOLAR STADA ŞAMPİYON SİVASSPOR DİYE YAZMIŞSINIZDA KAÇ TANE ŞAMPİYONLUGUNUZ VAR ANLAYAMADIM? VARMI HERHANGİ BİR KUPANIZ ŞAMPİYONLUGUNUZ FALAN?
HERKES HADDİNİ BİLECEK......
Canıımm, sen küçüksün anlamazsın O Şampiyonluğun anlamını. Biz geçmişimizden utanmıyoruz, övünüyoruz, tıpkı tıpkı bugünle övündüğümüz gibi. Bu stad tarihi bir stad. Burası 3. Ligde, 2. Ligde, 1. Ligde ne Şampiyonluklar gördü. Onların anısına yazıldı o yazı.

Yeni stadımıza da SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞUNU yazacağız, ca-nımm... Şimdi anladın mı?

AYK

Etiketler
aslanın, gözyaşları