Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: FTK Sivasspor-Galatasaray Macinin Yildizi Kimdi?
MICHAEL PETKOVIC (KALECI) 462 51,56%
MURAT SOZGELMEZ (DEFANS) 2 0,22%
MAMADOU DIALLO (DEFANS) 3 0,33%
SEDAT BAYRAK (DEFANS) 7 0,78%
ABDURRAHMAN DERELI (DEFANS) 5 0,56%
MOHAMMED ALI KURTULUS (ORTA SAHA ) 2 0,22%
MUSA AYDIN (ORTA SAHA ) 3 0,33%
SEZER BADUR (ORTA SAHA ) 6 0,67%
KANFORY SYLLA (ORTA SAHA ) 8 0,89%
IBRAHIM DAGASAN (ORTA SAHA ) 27 3,01%
MEHMET YILDIZ (FORVET) 43 4,80%
PINI BALILI (FORVET) 38 4,24%
YANNICK KAMANAN (FORVET) 290 32,37%
Katılımcı sayısı: 896. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 03.02.2009, 21:15   #71
carphunters58
Yeni Yiğido

carphunters58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 carphunters58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch Cevap: Maçı Değerlendirelim

Yarı final biletini alan sivassporlu oyuncular için iyi kötü bir yorum yapmaya gerek yok bence... Bu turu geçen kupayı alacaktı... Ve öyle görünüyor ki bu kupanın en büyük favorisi biz olduk...

Tek bir kötü oyuncu vardı sahada oda bana göre seyirci.. Statda bağırmayan yalnızca gol olduğunda belki 2 dakika sesi çıkan bir seyirci...

Üzülerek gördüğüm tirübünlerin sahadaki 11 'i değil, bu 11'in tirübünleri ateşlemesi !!!!!!...

Yalnızca yerinde oturan, etrafı göz ucuyla seyreden, tedirgin bakışlarla ara ara hemen yanındaki 3-5 kişinin haykırdığı sivasspor sesine katılsam mı ! katılmasam mı !! tereddüdünü yaşayan sivassporlu seyirci...

İçindeki sivasspor haykırışını dışa vurması için ilk kıvılcımı bekleyen sivassporun seyircisiii... !!!!!

Bu taraftar kendisini ateşleyecek, içindeki sivasspor aşkını ve sevgisini dile getirecek her tirübünün önünde bir şef bekliyor... Bir AMİGO bekliyor... Yoksa her türübünün önüne canla başla yetişmeye çalışan bir amigo değil amigolar bekliyor...

Sivasspor yönetimi malesef bana göre bu eksikliği görmüyor,yapması gereken ilgi ve desteği göstermiyor...

Sivasspor takım olarak hem kupa, hemde lig şampiyonluğuna hazır...
Ama taraftar hazır değil ... !!!!!!!

(bu yazımda; 15.000 seyirci içerisinde 90 dakika susmayan ama malesef sayısı az olan sivasspor seyircisini tenzih ederim... Site yönetiminden Amigo ve Türübünde takımın desteği başlığı altında tartışılması için yeni bir konu açılırsa sevinirim)
Alt 03.02.2009, 21:18   #72
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1044 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Kora kor bir maç oldu. İlk dakikalarda yediğimiz gol bizi sıkıntıya sokacak diye düşünürken Kamanan'ın füzesi imdadımıza yetişti. Her haliyle kalitesini belli ediyor ve çok hırslı bir futbolcu. Maçın genel manada yıldızı bence İbrahim Dağaşan'dı. Her şeyi yaptı didindi savaştı yeri geldi takımı ataklarda yönlendirdi. Ve yeri geldi hatasıyla gol getirdi ama mücadelesi hatasını telafi etti. Penaltılardaki yıldız şüphesiz Petkoviç'ti ve bir kalecinin takım için ne kadar önemli olduğunu bir daha gösterdi. Taraftar ise her zamankine göre gayet iyiydi.
Alt 03.02.2009, 21:23   #73
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 877 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

PETKOVİC...................... .............................K AMANAN........................ .
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 21:29   #74
erol-58
Yeni Yiğido

erol-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 erol-58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sivasın bu başarısında kalecimiz petkoviçi kutluyr ve hedef final diyorum saygılarımka başarılar sivas sporum
erol-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 21:32   #75
58MALKOÇOĞLU58
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 58MALKOÇOĞLU58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın yıldızı : kuşkusuz 2. devrenin flaş transferi kamanan

maçın en kötüsü: satılmasına çok karşı çıktığım mehmet yıldız 2. devreden itibaren rezil durumda hiç oynamasa daha iyi yaptığı hiç birşey yok aksine pozisyonu öldürüyor top kayıplarına sebep oluyor

göze çarpanlar: son vuruşlardaki eksikliğimiz gene ön plandaydı atağa kalkarken ki top kayıpları ve bilicanın çok iyi yaptığı top şişirmeleri iyi yapamıyan oyuncuların yapması top kayıplarına sebep olmaları

genel görüşüm: oyuncular çok iyi form tuttu mohammet ve mehmet hariç en büyük patlama beklediğim 2 oyuncuda vasat

taraftar: herezamanki gibi ayrıydı buradan yönetime sesleniyorum taraftarı birleştirin gruplaşma olmasın taraftarı böyle olan tek takım biziz türkiyede
58MALKOÇOĞLU58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 21:36   #76
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1465 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Bugün yorum günü değildir. Mehmet Yıldızı yaptığı küfürden dolayı maalesef kınıyorum. Yiğidoluğuna yakışmadı. Kamanan ı tebrik ediyorum. 2.5 maçta 25 yıllık Sivaslı gibiydi... Dağaşanı kutluyorum. Gördü baktı durdu oynadı oynattı.. Sözgelmezi Dialloyu Dereliyi kutluyorum. Cansiperane savaştılar. Balili ve Syllaya canı yürekten sevgiler harikaydılar. Veee Petkoviç.. O Petkoviç.. O Bizim Petkoviçimiz... Türkçesi şimdilik methiye defterlerine yazılmadığı için sadece şunu diyoruz. PETKOVİÇÇÇ....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 21:40   #77
tonusluyum
YASAKLI ÜYE

31 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tonusluyum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

uzun lafın kısası VAZGEÇİLMEZSİN SİVASIM
gurur duyuyorum
tonusluyum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 21:49   #78
B.Demirci
Yiğido

B.Demirci - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

125 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 B.Demirci ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Evet Mehmet Yıldız'a küfür etmek yakışmadı. Emre Aşık onu çok usta bir şekilde attırdı. Tahrik etti. Pozisyonda hiç bir faul olmamasına rağmen. Hakemin haksız düdüğünden sonra Mehmet böyle foulmü olur şeklinde ellerini kaldırarak konuştu. Hemen yanındaki Emre döndü birşeyle söyledi. Hem faul yapıyorsun hemde itiraz ediyorsun ayıp değilmi gibilerden. Mehmet de döndü hastır lan ..... ( ağızlı şeklinde bir şeyler dedi. Hakemde duydu ve attı. Olaya benim yorumum bu. Bundan fazlası olduğunu sanmıyorum. Bu benim yorumum. Olayı mazur göstermiyorum ama fazla da büyütülecek birşey yok. Hem iyi oldu Mehmet çok yorulmuştu 2 hafta dinlensin. Tüm maçlarda 90 dakka oynamak Rakip defansla boğuşmak öyle kolay değil. Cesur Yürek Mehmet bozma moralini, herkes Mehmete sahip çıkmalı. İyi günde kötü günde..
B.Demirci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.02.2009, 22:06   #79
by_hunter
Usta Yiğido

by_hunter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

516 Mesajına 1.183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 by_hunter FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın yıldızı kimdi ? Tabiki petkoviç ama kamanan ın yaptıgı olumlu işleri unutmamak lazım kısa sürede takıma adapte oldu hemen

Maçın en kötüsü kimdi ? Tartışmasız mehmet yıldız artık şu oyunu tekelinde tutmayı bırakmalı hatta bıras dinlendirilmeli 2 senedir adam ful oynuyor

Maçta göze çarpanlar ? Kamanan ve sedat harikaydı özellikle sedat bilica nın yoklugunda defansı toparladı

Ne gibi eksiklerimiz var ? Göze çarpan çok büyük eksiklik yok bi kaç aksaklık var ama olsun sol kanatta sıkıntı var gıbı bıras sol kanatta nıye faruk oynamadı anlayamadım

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? İlk yarı koparabilecegimiz bir maçtı ama olmadı çok pozisyona girdik atamadık çekecegimiz sitres varmış

Taraftar nasıldı ?
Alt 03.02.2009, 22:40   #80
dülger58
Tecrübeli Yiğido

dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

BENCE MAÇIN YILDIZI TÜM TAKIM AMA KAMANAN VE PETKOVİÇİN KATKILARI ÇOK FAZLA İDİ.SEYİRCİYİ ÇOK BEGENDİM İNŞALLAH HEP BÖYLE OLUR.ÇOK GÜZEL BİR ATMOSFER OLUŞMUŞ.

ESASINDA MAÇIN GENELİNDE SİVAS GALATASARAY DAN ÜSTÜN İDİ.SİVAS BİRAZ BECERİKLİ OLSA İLK YARIDA YAKALAN NET GOLLERLE MAÇI UZATMAYA GÖTÜRMEZDİ.TAKIM ÇOK DİRİ BİR FUTBOL SERGİLEDİ TAKIMIN SON 5 MAÇINA BAKARSAK EN FAZLA POZİSYON OLAN MAÇTI.SON GOL VURUŞLARINDA ETKİLİ OLURSAK ALLAHIN İZNİYLE BU SENE ŞAMPİYON OLACAGIMIZA İNANIYORUM.
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı, yorumlayalım