Cevap: TSL/Sivasspor-Beşiktaş Maçı Tahmin ve Yorum
Yenemeyeceksen yenilmeyeceksin.2 takımda bu maçta temkinli oynayacaktır.Korkunun ecele de faydası yoktur.Bu maçın sonucunu orta sahalar ortaya koyacaktır.Ayakta kalan ortasaha maçın sonucuna etki edecektir.Sivassporun bu maçta kalabalık bir saha ile oynayacağını düşünüyorum.Maçta çok fazla pozisyon olacağını da düşünmüyorum.Yakaladığı pozisyonu gole çeviren maçtan galip ayrılacaktır.Maç teknik direktörlerin taktik mücadelesi şeklinde geçecektir.Burada şu soru kafama takılıyor?Acaba Bülent UYGUN maçta hücum futbolunu mu yoksa kontrollü futbolü mü tercih edecektir?Ben bu maçta eğer gol olursa gollerin markaj altında olmayan oyunculardan geleceğini düşünüyorum.Yine de 2 takımında yıldız oyuncuları him umulmayan bir dakikada golünü atıp maçı alıp götürebilir.Bu maçta Delgado,Yusuf,Nobre gibi oyunculara dikkat etmamiz gerekir diye düşünüyorum.Benim bu maçta en büyük korkum orta sahamızın çok formsuz olması.Umarım Muhammet,Musa,Sezer gibi oyuncularımız oyuncularımızın bu maçta çok iyi mücadele eder.Orta sahamız bu maçta kötü oynarsa bu maçı bırakın kazanmayı 1 puan bile alamayız.2.olarak umarım bu maçta saha şartları da bizim lehimize olur.Kötü saha bizim takımı çok bozuyor.İyi bir saha da Muhammet,Sezer,Kamanan,Balili gibi oyuncular daha iyi oynuyorlar.Umarım herşey istediğimiz gibi gider;şartlar lehimize olur.Bu defa bjk yı kendi sahamızda yenerek avantajlı bir duruma geçeriz.HER ŞEY SİVAS İÇİN.....
|