bu adamdan futbolcu falan olmaz yav geçen çarşıda gördüm elinde telefon sanki dersinki real madritten gelmiş trilyonlar verilmiş öle havası varki birde sivasspor üst üste yenilgi alıyor onun hiç umurunda değil gibi dolaşıyor ayıp ayıp bu formanın şanı var sen kimsin herkes o formayı giyemez defansıda bitirdi halen hoca bunda ısrar ediyor anlamıyorum ondan topçu olmaz....
hic iyi degil yasin gollari onun sayesinde yiyoz adamin ustune gitmiyorda sanki kovalayan var geri geri kaciyor hayret yasin ya hayret cek git ula cek git sen dusuruyon bizi dillere
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı faruk058'a Teşekkür Ediyor...
faturayi bir tek yasine cikarmayalim, kotu bunu herkes biliyor, bedava versen baska takima, adamlar almaz bile...sahada var gibi ama yok!! ama diger oyuncular pekmi iyi???
YORUMLARA İNANAMIYORUM, YASİN ŞÖYLEYMİŞ BÖYLEYMİŞ İYİ FUTBOLCUYMUŞ.... YA KARDEŞİM BU ADAMDAN Bİ CACIK OLMAZ OLMAZ OLAMAZ..... BİZİM MAHALLENİN AMATÖR TAKIMINDAKİ ADAMLAR BİLE DAHA İYİİ.. DUALARIM BU ADAMIN BİRAN EVVEL SİVASTAN UZAKLAŞMASI...FENER ARTIĞI BU FUTBOLCUDA BİRAZ GURUR OLSA BEN BU İŞİ BECEREMİYORUM DER VE DEFOLUP GİDER...
BÜLENT HOCA ZATEN HİPNOZ OLMUŞ GİBİ NE YAPTIĞINI BİLMİYOR, BİRİSİNİN ARTIK ŞU TAKIMI SİLKELİYİP KENDİNE GETİRMESİ LAZIM...
BAŞKANADA İNANAMIYORUM TAKIMA NEDEN MÜDAHALE ETMİYOR YOKSA HOCA GİBİ O DAMI HALAA GEÇEN SENEDE....
EY YÖNETİM EY TEKNİK KADRO ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇİYOR UYANIN DA BİRŞEYLER YAPIN AMA ÖNCELİKLE BU TAKIMDAN YASİN VE ERSEN İ KADRO DIŞI BIRAKIN İNANIN YRİNE OYNATACAĞINIZ A2'DEN ALINACAK STOPER YASİNDEN DAHA KÖTÜ OLMAZ.....
BAŞARILARINIZLA GURURLANDIĞIMIZ GÜNLER HAYAL OLDU...KABUSU HERAN YAŞIYORUZ SAYENİZDE....
YETER ARTIK GO HOME YASİN
TÜRKÇEDEN ANLAMIYOR ÇÜNKÜ
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı PRIMERA_58'a Teşekkür Ediyor...
mahalle takımında bile oynayamaz fenrin işine yaradımı ki sivasa yarasın ya bi git abicim macta adamı izlior yaaa böyle defans adamı olmaz... bilicayı istiyorum ben sağlam bi libero bide orta saha istiyorum ersen martinde çok kötü mehmet yıldızı istiyorummm artık yeter!
Bu Konuda jackburaks58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...