Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: AKLIN YOLU BİRDİR
Alt 29.07.2009, 01:14   #71
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: AKLIN YOLU BİRDİR

Alıntı:
PRIMERA_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Brüksel'de dakika 90+1, skor 4-0. Anderlecht sahasında alacağı farklı galibiyetin sevincine hazırlanırken, Sedat önünde rahatça uzaklaştırabileceği topu bırakıyor. Hediyeye geri çevirmeyen Frutos, 5. golü ağlara gönderiyor. Tıpkı diğer 4 goldeki gibi yine basit bir savunma hatası. Tecrübesizliğin faturası 5-0.

Deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek isteyen Sivasspor, Şampiyonlar Ligi defterini ilk maçta kapattı. Avrupa tecrübesi olmayan Yiğido, güçlü rakibi karşısında baskıyı kaldıramadı, demorolize oldu. Ağır yenilginin önemli bi nedeni daha vardı.

Bilica (F.Bahçe), Balili (Antalya), Herve Tum (İstanbul BŞB.) Kanfory Sylla (İstanbul BŞB.), Diallo (Diyarbakır) Mohammed Ali (Mersin İ.Yurdu), Şamil Ünal (Kocaeli), E.Kadri Ataoğlu (Rizespor), Emre Yılmaz (Sakarya) ve Sergio Pacheco (Inter Bakü). Sivasspor'a geçen sezon Şampiyonlar Ligi eleme biletini kazandıran ilk 11'in en az 5 bankosu, yeni sezonda başka formalar aktında ter dökecek.

Sylla (34 maç), Tum 38 maç (10 gol), Balili (35 maç, 9 gol), Mohammed Ali (28 maç, 2 gol), Diallo (34 maç, 1 gol), Bilica (39 maç, 2 gol), Oliveira (9 maç). Bu güzel tabloya rağmen oturmuş kadro bozuldu ve başarı getiren sistem bir anda çöktü.

Maçtan sonra mikrofon uzatılan Musa Aydın, 5-0'lık şok skorun nedenini, "Geçen yıldan giden arkadaşlar oldu" diyerek açıkladı. Her şey ortada.

Sivas, Nyon'daki kura çekiminde çok iyi bir rakip çekti. Avrupa devlerinin arasında Belçika temsilcisi, tam da istediğimiz bir eşleşmeydi. Şampiyonlar Ligi'ne ısınmak için hazırlık maçlarında güçlü rakipler seçen ancak futboluyla tat vermeyen Sivas, son 2 sezondur sergilediği performanstan uzak bir görüntü çizdi ve özellikle savunma hattı eleştirildi. Kafalarda soru işaretleri vardı ama kimse böyle ağır yenilgi beklemiyordu.

Anderlecht karşısında yine savunma hatalarından canı yanan Sivas temsilcisi, Fener'e verdiği Bilica'yı çok aradı. Mehmet Yıldız ve Sezer'in eksikliği kuşkusuz göze çarptı ama ilk 10 dakikanın ardından sahada tecrübesizliğinin yanında takım olamamış bir Sivasspor izledik.

Güçlü rakipler arasından en iyi kurayı çeken ve ilk maçı deplasmanda oynama avantajını elde eden Sivasspor, büyük ihtimalle 'devler arenası'ndaki 2. maçında 5-0'ı lehine çeviremeyecek. Teknik direktör Bülent Uygun'un da dediği gibi, bu futboldan sonra transferin gerekliliği ortaya çıktı.

Sivas'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşeceği rakip karşısında geçen sezonki futbolunu izlettirmesi ve savunmasına çekidüzen vermesi şart.

HABERTÜRK YAZARI GÜZEL ÖZETLEMİŞ
maçın özeti ve maç sonu temennisi

katılmayan yoktur herhalde???
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 01:16   #72
NazdrowyA
Acemi Yiğido

22 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 NazdrowyA FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

[QUOTE=?

koskaca sıvasda aksama kadar gezdım 10 15 kısıde anca forma gordum... sehırde samp lıgı macımı var cenaze mı var bellı degıl....yasadıgı sehır ıster sıvas olsun ıster ıstanbul olsun ıster yurtdısı olsun kacınız Sivasspor formanızla gezdınız ben sıvassporluyum der gıbı sehırınızde gezdınız ? oyle acımasız elestırı yapmakla taraftar olunmuyor...[/QUOTE]

dun yunanistandaydim ordan maca gectim we allahina kadar formami gun boyunca uccakta biled cikarmadim bir kac kisiyle takismadim mi elbette takistim ama OLE iskembei kubradan atmak yok birader ILLA FORMA GIYMEDI DIYE maca gitmedi diye ayrimcilik yapamssin buna hakkin yok adama sorarlar sen ne halt yedin siwasspor icin bu siwasspor tum siwaslilarindir OLE YADA BOLE NE BASKAN NE TEKNIK DIREKTOR NEDE FUTBOLCULAR hakiki kalici biz taraftarlar O YUZDEN SIMDI SORUYORUM BI MEMLEKETLININ kotulenmesimi yoksa burnundan kil aldirmayan futbolculari we teknik drektorun adina yorum yazan arkadaslarimi tercih edersin bir olalim ki yannis yapanlar bi daha ayni hayati yaptiklarinda urksunler bi baska siwaspor un olmadigini anlasinlar burasi dingonun ahri diil 3 buyuklerden sonra EN IYI TRENDI YAKALAYAN TAKIM DAN BAHSEIORUZ KIMSE BU TAKIMDAN YUKSEKTE OLAMAz OLAMAYACAKTA bir olalim tek olalim yeter
NazdrowyA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı NazdrowyA'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 01:19   #73
bassguitar
Tecrübeli Yiğido

bassguitar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 bassguitar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
sivasli215 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sana aynen katılıyorum. iyi günde kötü günde her zaman sivaslıyız.iyi günde takımı sahiplenip kötü günde SATMIYORUZ.sadece yanlışları dile getiriyoruz. belki bir çözüm bulunur diye.ama nedense bazı arkadaşlar takımı eleştirmek suçmuş gibi yaklaşıyorlar olaya. zaten mevcut durumdan haz duyan gereksiz insan toplulukarının yanında bir de kendi içimizde çatışmaya düşmeyelim

sağlık olsun kısmet değilmiş, ama lig başlmadan 2-3 transfer yapalım, yoksa gercekten zor bir sezon olacak bizim için...
gardas sonucta soyle bisey cikiyor:ortada yanlisin oldugu kesin.gecen seneden gelen para.satilan 5 yabanci topcunun parasi,ve aldigimiz oyuncularin hic birine para odemeyisimiz!!!yada cok ucuza alisimiz...yanlis burda...kalite gecen senden daha yukariya cikarildi denilirken herkes gorduki super lig kalitesinden bile dusmusuz..biz bunlari tv den ve hazirlik maclarindan gorurken 24 saat takimla kalan hoca eksikleri goremedimi??
bassguitar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 01:38   #74
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
kayserispor038 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Turkiyeyi rezil etti 5iva55por

Sizin ne basariniz var bizim oynadigimiz palatform sampyionlarligine katilma maci kayserisporun intertoto maci ile karistirdin galiba sen
Alt 29.07.2009, 01:40   #75
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

hollanda samplugunu daha gecen sene aldı aslanım sen neden bahsedıyorsun sen ? son dakıkayla olmuyor bu ısler....sen genclerbılıgını fınalde yen sora da tr kupasını aldık cart curt anca onla kendınızı avutun senelerce 1. lıgdeydınız kac kere sampıyonluga oynadınız...

biz tr kupasını hıc ıplemedık o yuzden elın alanyasporuna maclarını verdık...

gayserılılıgın luzumu yok
Alt 29.07.2009, 01:41   #76
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
carizma0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ahh be hocam avrupada en büyük sınavını verceksın satılmıcak admları sattınız oturmuş kadroyu bozdunuz YIRTINDIK BURDA KADRO ZENGİNLİGİ DİYE SİMPIYONLAR LİGNE GİDEN Bİ TAKIMDA KADRO BOZULURMU HİÇ SAKATLI VAR KARTI VAR SAYGIMIZ SONSUZ HOCAM AMA OLMICAK ŞEYLER YAŞANDI NAMERDE GÜLÜNÇ DURUMA GELDİK

hadi gidenler gitti ya sen neden böylesine önemli bir maçta sistemi değiştiriyorsun ? bu maç bunun deneneceği yer mi Allah aşkına?

idda ediyorum o kadar giden oyuncularımıza rağmen eski oyun formatımızda oynasaydık gol ya da goller bulurduk ve bu kadar berbat bir futbol oynamazdık!!!
Alt 29.07.2009, 01:43   #77
Ayşegül
Acemi Yiğido

55 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 Ayşegül FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ah Bülen Hoca ah! ne diyim ben sana...tamam bizi buralara getirdin amenna ama senin yaptıgına bi insanı dağın en yüksek zirvesine çıkarıp ordan aşağı bırakmak denir...takımı darma duman ettin...bende dahil bir cok kişi takımı bozma diye adeta yalvardı...bize şu başarıyı tattıran düzeni oturmuş mücadeleci Sivasspor'u ne hale getirdin...Bilica Tum sylla balili...satmayacaktın hoca sattıysanda yerini dolduracaktın...eski imkanlarımızla alınan şu giden futbolculara bak birde şuanki imkanlarla aldıgın o işe yaramaz topçulara bak...daha cok şey söylemek istiyorumda bize yaşattıgın eski mutlulukların hatrına saygıdan susuyorum...
Ayşegül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ayşegül'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 01:44   #78
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

ne kıskanması aslanım son zamanda hangı takım dogru durust tr kupasını onemsıyor da konusuyon...

soylesene hayatında hıc samp umudun oldumu kocum senın
Alt 29.07.2009, 01:45   #79
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1108 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Kayseriliiii.. mücadele ettiğimiz seviyeyi yakalyın ondan sonra konuşun! herşey parayla olmuyor sizdeki kadar bizde para olsaydı tozunu atardık her yerin lakin herşey para değil sizde var da ne oluyor ? oynadığınız futbol aldığınız sonuçlara bak! erciyes çıkar siz düşersiniz adını değiştirir kayseri yaparsnız sonra kayseri düşer erciyes çıkar yine değiştiri kayseri yaparsınız bu ayakları geçin böyle acınacak şeylerle karşımıza gelip yorum yapmayın daha maçlarınızda stadınızı doğru dürüst dolduramıyorsunuz gelmiş burda konuşuyorsunuz!!!

ayrıca sivasın yenilmesiyle bi yerin soğuduysa bilemem istersen kına da yollayayım ne dersin?
Alt 29.07.2009, 01:45   #80
tuffi5819
Acemi Yiğido

27 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 tuffi5819 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

TARAFTAR NASILDI ARKADASLAR GERCI TARAFTARDA YIKILDIDA BEN YENI GELDIM MACDAN
tuffi5819 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen