Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
Alt 29.07.2009, 13:53   #1
ÇATAYAZBUZGIŞ
Acemi Yiğido

ÇATAYAZBUZGIŞ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 626 ÇATAYAZBUZGIŞ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

Alıntı:
özdenbaşeğmez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bülent hoca ma öneri:türkiye de kaç milyon sivas lı var biliyormusun hocam ağırlık büyükşehirlerde ve çok büyük yetenekler çıkar sivas lı gençlerde onları araştııp takıma kazandırsan o zaman YİĞİDO nun ne olduğunu tüm dünya duyar araştırmaya önem verin lütfen

ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU , arkadaşımız özdenin de dediği gibi şu takıma mevcudumuz gayet kalabalık dünya genelinde gayet fazla bir mevcudiyetimiz var . bu durumda sivaslı ağırlıklı ruhlu bir takım oluşturabiliriz.

Hollandanın nüfusu 5 milyon , milli takımları fırtına gibi,
Sivasın nüfüsu nerdeyse 15 milyon böyle bir sivas milli takımı oluşturulabilir.
ÇATAYAZBUZGIŞ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ÇATAYAZBUZGIŞ'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.07.2009, 01:29   #2
MeXeS58
Tecrübeli Yiğido

MeXeS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

210 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 MeXeS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

anderlech ıstıytordun bulent ne oldu al sana anderlcht bu arada bu sedat oyun oynamak dısında hersey yaptı rakıbe bılerek vuruyor her pozısyonda hakeme el kol hareketı ne bu ya ıı oynasa anlarımda yedıgımız butun gollerde bu kazma sedatın hatası var petkovıcle bırlıkte bu sedat armutu macı verdı elınıze saglık
Alt 29.07.2009, 01:32   #3
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazık her maçtan sonra klasik lafını sölemiş tamam başarımızda mimarımız bülent hoca lafım yok.bazı arkadaşlar çıkmış laf sölemeye hakkınız yok demiş iyi vallaha biz put gibi izleriz maçı gelen vursun giden vursun öyle iş yok kombinemide aldım sms imide attım maddi manevi her türlü destek oldum olucamda ama yapılan transferlerin hepside fosss
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda badboysefaa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 01:34   #4
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
badboysefaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazık her maçtan sonra klasik lafını sölemiş tamam başarımızda mimarımız bülent hoca lafım yok.bazı arkadaşlar çıkmış laf sölemeye hakkınız yok demiş iyi vallaha biz put gibi izleriz maçı gelen vursun giden vursun öyle iş yok kombinemide aldım sms imide attım maddi manevi her türlü destek oldum olucamda ama yapılan transferlerin hepside fosss

cıkacaksın o zaman sen teknık drektorluk yapacan kardesım...macdan 2 saat once bulent hoca 10 numaraydı noldu sımdı ıstıfa mı edecek....

taraftarlık nedır en kotu gunde takımın yanında teknık ekıbın yanında yonetımın yanında olmakdır ama nerdeeee
Alt 29.07.2009, 03:46   #5
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 700 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: Suç Tamamen Bana Ait

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
cıkacaksın o zaman sen teknık drektorluk yapacan kardesım...macdan 2 saat once bulent hoca 10 numaraydı noldu sımdı ıstıfa mı edecek....

taraftarlık nedır en kotu gunde takımın yanında teknık ekıbın yanında yonetımın yanında olmakdır ama nerdeeee
valla maçın sinirinden böle saçma şeyler yazdığına inanıyorum teknik direktör ol demek çocukça olmuş bence malubiyeti sindireceksin ben sindirdim önümüze bakıyorum ama sen önce diorsunki kombinemi aldın?EVET sms attınmı?EVET diyorum sana sende tutmuş teknik adam ol diyorsun saçmaladığının farkına var ben hiç bi zaman bülent hoca 10 numara demedim dememde kimse mükemmel değildir ama çıkardığı takım olsun yapılan transferler olsun tamamen yanlış takım bizim takımımızdır fikir benim fikrimdir kimseyi bağlamaz!!
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 01:35   #6
özdenbaşeğmez
Yeni Yiğido

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özdenbaşeğmez Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

--------------------------------------------------------------------------------

bülent hoca ma öneri:türkiye de kaç milyon sivas lı var biliyormusun hocam ağırlık büyükşehirlerde ve çok büyük yetenekler çıkar sivas lı gençlerde onları araştııp takıma kazandırsan o zaman YİĞİDO nun ne olduğunu tüm dünya duyar araştırmaya önem verin lütfen
özdenbaşeğmez isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.07.2009, 01:36   #7
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yorum yapmaya utanıyorum be hoca her yenilgi sonrası suç bana ait diyip konuyu kapatıyorsun ama bu maç farklı kardeşim olmaz böyle skandal yav sen nerden buldun bu kazmaları allahını seversen o yasinmidir nedir bu ne rezalet yav ayıp yav ayıp transfer için verdiniz blicayı yerine kazmaları doldurdun senin kamoyuna sivri sivri konuşman ve herkesi sivasspora düşman etmen hazmedilemez takımı şampiyonluktan sen ettin suç benim dedin şimdi aynı senaryo olmaz kardeşim böyle olmaz yav hatalar hatalar hadi oldu diyelim bir tane şutumuz yok be bu nasıl anlayış bu nasıl futbol bu nasıl transfer yazıklar olsun
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SempaticH'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 01:36   #8
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Önce Şampiyonlar Liginde mücadele etmiş 3.şehir olmanın gururunu yaşıyorum..
Bülent Hocam:
Transferler en azından şimdilik fiyasko.Neden paraya kıyıp almadın kaliteli topçuları..Umarım transferler acilen yapılır da ligde ve inşallah avrupa Liginde başımız ağrımaz
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Metal Gear'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.07.2009, 02:03   #9
PRIMERA_58
Acemi Yiğido

PRIMERA_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 PRIMERA_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

EWET HOCAM SUÇ SENDE HEM DE SONUNA KADAR,BAŞARI YAKALAMIŞ TAKIMIN 5 FUTBOLCUYU BİRDEN GÖNDERİRSEN VEE ÖZELLİKLE YASİN GİBİ 3.SINIF BİR FUTBOLCUYU SIRF FENER MUTLU OLSUN DİYE ALIRSAN OLACAĞI BUYDU.YASİN ALLAH AŞKINA FB'DE OYNARKEN BIRAKIN İYİYİ VASATI YAKALAMIŞ BİR FUTBOLU VARMI? BİLİCA YI VERİYORSUN HADİ TAKASTA G.EMRECİKSİNİ NEDEN ALMIYORSUN ACABA AĞBİLERMİ ÖYLE İSTEDİ.BU YILKİ YÖNETİMİN POLİTİKASI BEDAVA FUTBOLCULARI ALIP ORTA SIRALARDA LİGİ GÖTÜRELİM İSE TARAFTAR BİLSİN DE EN AZINDAN HAYALLERE KAPILMASIN.
ALINAN YENİ FUTBOLCULARIN İDDİA EDİYORUM BANK ASYADA BİLE BU FUTBOLLA KADROYA ZOR GİRER.BU YORUM SADECE BUGÜN Kİ MAÇ İÇİN DEĞİL HAZIRLIK MAÇLARINDA BELLİYDİ.
HOCAM ALLAH AŞKINA EN AZINDAN ŞU TAKIMDA DİREKT OYNAYACAK 4 FUTBOLCU ALIN YOKSA BU YIL ÇOK ZORLU HÜSRAN YILI OLACAK, BUNU TAHMİN ETMEK İÇİNDE MÜNECCİM OLMAYA GEREK YOK.

BU YORUMUM BU MAÇIN SONUCUNA GÖRE DEĞİL GÖRÜNE KÖY KILAVUZ İSTEMEZ YASİN İ BİLİCA NIN YERİNE KOYUYORSAN LAFIN BİTTİĞİ YERDİR!!!!!

ARTIK BU SAATEN SONRA "SUÇ TAMAMEN BANA AİT" EDEBİYATI DA YEMİYOR HOCAM
PRIMERA_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: AKLIN YOLU BİRDİR
Alt 29.07.2009, 02:07   #10
PRIMERA_58
Acemi Yiğido

PRIMERA_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 PRIMERA_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: AKLIN YOLU BİRDİR

Brüksel'de dakika 90+1, skor 4-0. Anderlecht sahasında alacağı farklı galibiyetin sevincine hazırlanırken, Sedat önünde rahatça uzaklaştırabileceği topu bırakıyor. Hediyeye geri çevirmeyen Frutos, 5. golü ağlara gönderiyor. Tıpkı diğer 4 goldeki gibi yine basit bir savunma hatası. Tecrübesizliğin faturası 5-0.

Deplasmandan avantajlı bir skorla dönmek isteyen Sivasspor, Şampiyonlar Ligi defterini ilk maçta kapattı. Avrupa tecrübesi olmayan Yiğido, güçlü rakibi karşısında baskıyı kaldıramadı, demorolize oldu. Ağır yenilginin önemli bi nedeni daha vardı.

Bilica (F.Bahçe), Balili (Antalya), Herve Tum (İstanbul BŞB.) Kanfory Sylla (İstanbul BŞB.), Diallo (Diyarbakır) Mohammed Ali (Mersin İ.Yurdu), Şamil Ünal (Kocaeli), E.Kadri Ataoğlu (Rizespor), Emre Yılmaz (Sakarya) ve Sergio Pacheco (Inter Bakü). Sivasspor'a geçen sezon Şampiyonlar Ligi eleme biletini kazandıran ilk 11'in en az 5 bankosu, yeni sezonda başka formalar aktında ter dökecek.

Sylla (34 maç), Tum 38 maç (10 gol), Balili (35 maç, 9 gol), Mohammed Ali (28 maç, 2 gol), Diallo (34 maç, 1 gol), Bilica (39 maç, 2 gol), Oliveira (9 maç). Bu güzel tabloya rağmen oturmuş kadro bozuldu ve başarı getiren sistem bir anda çöktü.

Maçtan sonra mikrofon uzatılan Musa Aydın, 5-0'lık şok skorun nedenini, "Geçen yıldan giden arkadaşlar oldu" diyerek açıkladı. Her şey ortada.

Sivas, Nyon'daki kura çekiminde çok iyi bir rakip çekti. Avrupa devlerinin arasında Belçika temsilcisi, tam da istediğimiz bir eşleşmeydi. Şampiyonlar Ligi'ne ısınmak için hazırlık maçlarında güçlü rakipler seçen ancak futboluyla tat vermeyen Sivas, son 2 sezondur sergilediği performanstan uzak bir görüntü çizdi ve özellikle savunma hattı eleştirildi. Kafalarda soru işaretleri vardı ama kimse böyle ağır yenilgi beklemiyordu.

Anderlecht karşısında yine savunma hatalarından canı yanan Sivas temsilcisi, Fener'e verdiği Bilica'yı çok aradı. Mehmet Yıldız ve Sezer'in eksikliği kuşkusuz göze çarptı ama ilk 10 dakikanın ardından sahada tecrübesizliğinin yanında takım olamamış bir Sivasspor izledik.

Güçlü rakipler arasından en iyi kurayı çeken ve ilk maçı deplasmanda oynama avantajını elde eden Sivasspor, büyük ihtimalle 'devler arenası'ndaki 2. maçında 5-0'ı lehine çeviremeyecek. Teknik direktör Bülent Uygun'un da dediği gibi, bu futboldan sonra transferin gerekliliği ortaya çıktı.

Sivas'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşeceği rakip karşısında geçen sezonki futbolunu izlettirmesi ve savunmasına çekidüzen vermesi şart.

HABERTÜRK YAZARI GÜZEL ÖZETLEMİŞ
PRIMERA_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı PRIMERA_58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
ait, bana, suç, tamamen