Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!
Alt 09.08.2009, 11:35   #1
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 809 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!

Alıntı:
zarta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
[B]@Metal Gear[/B

Yazdığım şeylerin bütününe bakmayı ister misin? Şahısları konuşmak istesem yazımın son paragrafında "Çok fazla yazıp, birçok şeyi en azından burda çözmek ve birşeyleri yeniden inşa etmek, daha sağlıklı ilişkiler kurup, Anadolu'dan tek yürek tek bilek olmayı o kadar çok isterim ki... Ama eminim bu yazmak istediklerimi hem Trabzonspor tarafında hem Sivasspor tarafında anlamayacak olgunlukta insanlar olacaktır ve bir iki kışkırtıcı yazıyla ortalık yine toz duman olacaktır." bu yazıyı yazmazdım. Keşke Sivasspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Ankaragücü en az 2'şer kez şampiyon olmuş olsalardı. Böyle olsaydı LİG TV, federasyon ve diğerleri bu sene hangi İstanbul takımı şampiyon olmalı diye hesap kitap yapmazlardı.
Genele baktım,yazının hepsini okudum..
Bu sadece senin isteğin..
Hameşhrilerinni yüzde 98'i Anadolu'dan bir takımın şampiyonluğa oynamasını bile hazmedemezken,Ankaragücü,Eskiş ehir,Sivas vb şampiyon olsa eminim kıyameti koparırlar.
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 11:48   #2
zarta
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zarta FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Metal Gear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Genele baktım,yazının hepsini okudum..
Bu sadece senin isteğin..
Hameşhrilerinni yüzde 98'i Anadolu'dan bir takımın şampiyonluğa oynamasını bile hazmedemezken,Ankaragücü,Eskiş ehir,Sivas vb şampiyon olsa eminim kıyameti koparırlar.
Şampiyon olsun bu saydığım takımlar ama bir şampiyon olmayla, şampiyonluğa oynamayla kendisini Trabzonspor'un yerine koymasın. Trabzonspor 1974 tarihinde başlamış olduğu 1. Lig serüvenine 6 Lig Şampiyonluğu, 7 Türkiye Kupası, 7 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 5 Başbakanlık Kupası sığdırdı. Bu başarıları elde etmemiş bir takım çıkar da kendini Trabzonspor'dan büyük görürse bunu dile getirirse bu en basit tabiriyle ayıp olur. Trabzonspor taraftarları saygıda kusur etmeyen hiçbir kulüple kötü geçinmemiştir, bknz. Eskişehirspor, Ankaragücü...
zarta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda zarta'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2009, 11:52   #3
Metal Gear
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 809 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Şampiyon olsun bu saydığım takımlar ama bir şampiyon olmayla, şampiyonluğa oynamayla kendisini Trabzonspor'un yerine koymasın. Trabzonspor 1974 tarihinde başlamış olduğu 1. Lig serüvenine 6 Lig Şampiyonluğu, 7 Türkiye Kupası, 7 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 5 Başbakanlık Kupası sığdırdı. Bu başarıları elde etmemiş bir takım çıkar da kendini Trabzonspor'dan büyük görürse bunu dile getirirse bu en basit tabiriyle ayıp olur. Trabzonspor taraftarları saygıda kusur etmeyen hiçbir kulüple kötü geçinmemiştir, bknz. Eskişehirspor, Ankaragücü...
Hem kendin diyorsun kışkırtan bir-iki kişi çıkar diye,hem de o bir iki kişinni 4.büyük biziz lafını genelleyip,tüm Sivas'a maalediyorsun.
Alt 09.08.2009, 11:36   #4
Metal Gear
Usta Yiğido

Bu arada Trabzon taraftarının akın akın rakip forumalrına girmesinde nasıl bir fayda var.Adamın nike bak "5iva55por"..
Alt 09.08.2009, 11:37   #5
muratugur58
Acemi Yiğido

muratugur58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

53 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 muratugur58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayın hoca sagol iki senedir göklere çıkardıgın takımı ne hale getirdigini çok iyi görüyorsun hoca senin futbol bilgine birşeyler olmuş iki üç aydır aldıgın adamlardan hiç bişi olmaz ida ediyorum banko oynuyan 4 tane iyi adam almayın bu takım küme düşer.sivastan sıkıldıysan açıkça söyle çünkü biz seni çok seviyoruz .sevgini yitirme en kısa zamanda trasferleri yap saygılar .Allaha emanet ol
muratugur58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 11:42   #6
1anadoluyildizi
Acemi Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 609 1anadoluyildizi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent hocayi kimseye yedirmeyiz , ne yani 4 sezondur harikalar yaratan takim bir sezon düşüs yasayamaz? burda bazilar resmen cimbomlular gibi yorum yapiyor , gidin kininizi diger internet ortamlarda kusun , bare buraya rahat birakin ...
1anadoluyildizi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 11:45   #7
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

NE YAPARSAN YAP SİVASI HAK ETTIGI YERDE TUT TAM SİVASLI GÜVEN ALIYOR TARFATRA DA ÇOGALMA OLUYOR AMAN HOCAM SİVAS HAK ETTIGI YERDE OLSUN MALESEF SİVAS HALKI HAZMEDEMIYOR
Alt 09.08.2009, 11:46   #8
Metal Gear
Usta Yiğido

zarta@

Bülnet Uygun'un Trabzonspor aleyhine tek açıklaması yokken,ondan en çok nefret eden taraftar da yine TS.Adam Trabzon'u övüyor,inanmıyor,yalancı çıkarıyorsunuz.Sizlerde niyet ölçer,samimiyet ölçer bir organ mı var yahu?
Alt 09.08.2009, 11:54   #9
zarta
Yeni Yiğido

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zarta FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent UYGUN ve Trabzonspor'u konuşmayalım. Bülent UYGUN'un Sivasspor'a verdiği zararları konuşalım bence. Ben Sivasspor gibi başarıyı yakalamış bir takımın hocası olsam ağzıma diğer takımları almam bile, işime bakarım. Bülent UYGUN yerli yersiz çıkışlarıyla Sivasspor'a olan sempatiyi antipatiye çevirdi. En iyi defans oyuncusu Bilica'yı Fenerbahçelili'ğinden sebep onlara verdi(rdi). Fenerbahçe'de oynadığı tüm maçlarda hep hata yapan Yasin Çakmak gibi bana kalsa Bank Asya 1. Ligi'nde dahi oynayacak yeteniği olmayan adamı Sivasspor'a layık gördü. Makine gibi işleyen bir takımı dağıttı. Ben Sivasspor'un bu zor günlerini atlatmasını istiyorum ve diyorum ki "Bülent UYGUN'un Sivasspor'daki misyonu tamamlanmıştır ve eşke takımı dağıtmadan onunla yollar ayrılsaydı."
zarta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 11:56   #10
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1056 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Bülent UYGUN ve Trabzonspor'u konuşmayalım. Bülent UYGUN'un Sivasspor'a verdiği zararları konuşalım bence. Ben Sivasspor gibi başarıyı yakalamış bir takımın hocası olsam ağzıma diğer takımları almam bile, işime bakarım. Bülent UYGUN yerli yersiz çıkışlarıyla Sivasspor'a olan sempatiyi antipatiye çevirdi. En iyi defans oyuncusu Bilica'yı Fenerbahçelili'ğinden sebep onlara verdi(rdi). Fenerbahçe'de oynadığı tüm maçlarda hep hata yapan Yasin Çakmak gibi bana kalsa Bank Asya 1. Ligi'nde dahi oynayacak yeteniği olmayan adamı Sivasspor'a layık gördü. Makine gibi işleyen bir takımı dağıttı. Ben Sivasspor'un bu zor günlerini atlatmasını istiyorum ve diyorum ki "Bülent UYGUN'un Sivasspor'daki misyonu tamamlanmıştır ve eşke takımı dağıtmadan onunla yollar ayrılsaydı."
Arkadaşım kendince maçı değerlendir, kendi takımını değerlendir ama bizi bize bırak.. Biz hiç konusuyor muyuz 96'dan beri kayıp olan Trabzon'u???

Etiketler
elimizden, geleni, haber, yaptık