Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: "Sivasspor Ölmüş, Ağlayanı Yok''
Alt 17.08.2009, 18:19   #71
yorumcuyuz
Yiğido

yorumcuyuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

131 Mesajına 272 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 yorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISIyorumcuyuz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: "Sivasspor Ölmüş, Ağlayanı Yok''

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...! hakrolduk dün gece:(

єη мυтℓυ ѕєνgιℓєя ѕєηℓєумιѕ мєgєя ,

ѕαмριуση σℓмα∂αη öℓüяѕєм єgєя ,

кєƒєηιм вєуαzℓα кıямızı σℓѕυη...!
yorumcuyuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2009, 18:40   #72
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

TAKIMI NE HALE GETİRDİNİZ...
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2009, 19:00   #73
bykara5835
Acemi Yiğido

bykara5835 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 bykara5835 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

geçen sene başında feyyaz hoca altayı çalıştırıken izmir yeniasır tvde bir yorum yaptı (sivassporun iyi gidişinin nedeni takımın diregini bozmuyor çok oyuncu alıp satmıyor en fazla 3 veya 4 oyuncu alıyor gelenler takıma ayak uyduruyor kısa zaman bu yüzden sivasspor güzel gidiyor bülent hocayı kutluyorum dedi )busene takımın diregini bozduk yoldan geçen elinde bonservisi bulunan bedava emekliligi gelmiş topçuları takıma doldurdu takımın direklerini oynayan oyuncuları sattı geçen seneki teknik heyette aynı yönetimde aynı neden böyle oldu
Alt 17.08.2009, 19:03   #74
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Aslinda gercekci düsünürsek futbol bir oyun yenmekte var yenilmekte ve hep böyle bakmaliyiz diye düsünüyorum.Yalniz benim anlamadigim bir nokta var kamanan yada ersan´nin bir pozusyonuna ofsay diye bir bayrak kaldirdilar hicte alakasi yoktu eger kaldirmasaydi o bayragi kaleciyle karsi karsiya kaliyordu ve muhtemelen gol olabilirdi simdi soruyoru sizlere ben yada benimgibi düsünenler bu hakemler hakinda neler düsündügünü tahmin edebilirsiniz.Peki bu hakem fenerin ilk golpne neden bayrak kaldirmadi?fb o ofsayt golü olmasaydi mecbur gol atmaya cikacak ve biz konturataktan gol bula bilir en kötü berabere biterdi.simdi rahatmisin hakem efendi seni ve vicdanini bilmem rahatmi ama sundan kesin eminim senin ailenden birileri eminimki cooook rahatladi yedigi..............
Alt 17.08.2009, 19:10   #75
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ayşegül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazıklar olsun.................
SELAM
HOCAM KAZANABILECEGIMIZ BIR MACI TAKTIKSEL HATALARDAN KAYBETTIK OYUN ISTEDIGIMIZ GIBI GIDERKEN KAMANANI NEDEN OYUNDAN ALDINIZ YOKSA BERABERLIGEMI RAZIYDINIZ EN AZINDAN YERINE AGBETUYU ALABILIRDINIZ IYI GUZELDE BENIM ANLAMADIGIM NEDEN HEP FENERBAHCE MACLARINDA HIC SESINIZ SAHADA CIKMIYOR MAC SIRASINDA, YEDEK KULUBENIN ONUNDE ELLERINIZ GOGSUNUZDE OYLECE 90 DAKIKA OYUNA BAKIYORSUNUZ BU BENIM VE BIZLERIN COK ZORUMUZA GITTI INANIN ,ACABA SEYIRCIDEN KUFUR FALANMI GELIR DIYE CEKINDINIZ DIYE DUSUNDUM NEDE OLSA ESKI FENERBAHCELISINIZ BUYUK TAKIMLARIN SEYIRCILERI BUNU HEP YAPARLAR KENDI ICLERINDEN BIR OYUNCU BASKA BIR YERE GIDINCE ONU CEKEMEZLER BU BUYUK TAKIMLAR ICIN GECERLI TABi,EN AZINDA SAHA KENARINDAN SUREKLI TAKTIKLER VEREBILIRSINIZ, YILMAZ VURAL GIBI SAGA SOLA BAGIRIN EN AZINDAN ZATEN OYUNCULAR MACIN ATMOSFERINDEN DIZLERININ BAGI COZULMUS
AMA BUNU OZELLIKLE BUTUN FENERBAHCE MACLARINDA YAPIYORSUNUZ,
HATTA GECEN YILDA FENERE FARKLI YENILDIK AYNI SAHADA YINE SESINIZ CIKMADI FAKAT BIR HAFTA SONRADA BIR ANADOLU KLUBUYLE OYNANAN MACTA KLUBEYI TEKMELEMISTINIZ YANLIS HATIRLAMIYORSAM, BUNLARI SORMAK BIZIM HAKKIMIZ HOCAM ADAMA DERLER BUNE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU TABI BUNLARI ELESTIREL ANLAMDA SOYLUYORUM, KIMSE SOZU BIR YERLERE CEKMESIN EYVALLAH
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2009, 19:28   #76
xremix
Yiğido

xremix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 xremix Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende bu sivasspor sevgisi başlarken 11 yaşımda yeni köyden ulucamiye yatılı hafızlık yapmaya gelmiştim ilk gözümü açtım dıyarbakır maçı 2.ligden düştüğümüz sene sonra 3. lig sayamayacağım kadar köy takımlarıyla oynadık her sene hüsran ama bir sene sonra sevdam dahada büyüdü katlanarak bu sevda sivasspor aşkına değişti yaşım 35 isterse 100 yaşıma geleyim bu kalpde bu gönülde başka takım sevgisi olmayacak biz sivassporu süperligde üçbeş maç kazandı diye sevmedik klavye başında başarılı gününde klavye taraftarlığı yapalım başarısız gününde hemen istanbul takımlarının yalakalığını yapalım diye hiç sevmedik .
bende öfkeliğim ama bugün birlik zamanıdır ne o öyle satılık kombine satılık takım taraftarı olmuşuz
sivaslılık bu değil sivassporluluk bu değil sen eğer böyle düşünüyorsan sen ne sivaslı nede sivassporlu olmayı başaramamıssın
harikasinn kardeş eline sağlık güzel yamışsın,burda ahkam kesenler eskişehir ve bursaspor taraftarınının 10 da 1 olsanız sivasspor daha iyi yerde olur,laga luga yapanların hepsi çekirdekçi biz takımımıza her zaman her yerde güveniyoruzz
xremix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda xremix'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.08.2009, 20:51   #77
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Eski takımlarına dönmekten bahseden dönek insancıkların desteğine ihtiyacı yok Sivassporun. Üç bizans takımını yalamaya devam edebilirler. Diyecek çok söz var da susmak en iyisi. Adam utanmadan eski takımıma döneceğim diyor; biz de ne olur gitme diye yalvarıyorduk be 'dönek'.
Ölene dek sivassporluyuz. İnşallah YİĞİT DÜŞTÜĞÜ YERDEN KALKACAK.
Did you hear me mrs. Mücahid?
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2009, 20:54   #78
emre41
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
alperen2009 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SELAM
HOCAM KAZANABILECEGIMIZ BIR MACI TAKTIKSEL HATALARDAN KAYBETTIK OYUN ISTEDIGIMIZ GIBI GIDERKEN KAMANANI NEDEN OYUNDAN ALDINIZ YOKSA BERABERLIGEMI RAZIYDINIZ EN AZINDAN YERINE AGBETUYU ALABILIRDINIZ IYI GUZELDE BENIM ANLAMADIGIM NEDEN HEP FENERBAHCE MACLARINDA HIC SESINIZ SAHADA CIKMIYOR MAC SIRASINDA, YEDEK KULUBENIN ONUNDE ELLERINIZ GOGSUNUZDE OYLECE 90 DAKIKA OYUNA BAKIYORSUNUZ BU BENIM VE BIZLERIN COK ZORUMUZA GITTI INANIN ,ACABA SEYIRCIDEN KUFUR FALANMI GELIR DIYE CEKINDINIZ DIYE DUSUNDUM NEDE OLSA ESKI FENERBAHCELISINIZ BUYUK TAKIMLARIN SEYIRCILERI BUNU HEP YAPARLAR KENDI ICLERINDEN BIR OYUNCU BASKA BIR YERE GIDINCE ONU CEKEMEZLER BU BUYUK TAKIMLAR ICIN GECERLI TABi,EN AZINDA SAHA KENARINDAN SUREKLI TAKTIKLER VEREBILIRSINIZ, YILMAZ VURAL GIBI SAGA SOLA BAGIRIN EN AZINDAN ZATEN OYUNCULAR MACIN ATMOSFERINDEN DIZLERININ BAGI COZULMUS
AMA BUNU OZELLIKLE BUTUN FENERBAHCE MACLARINDA YAPIYORSUNUZ,
HATTA GECEN YILDA FENERE FARKLI YENILDIK AYNI SAHADA YINE SESINIZ CIKMADI FAKAT BIR HAFTA SONRADA BIR ANADOLU KLUBUYLE OYNANAN MACTA KLUBEYI TEKMELEMISTINIZ YANLIS HATIRLAMIYORSAM, BUNLARI SORMAK BIZIM HAKKIMIZ HOCAM ADAMA DERLER BUNE PEHRIZ BU NE LAHANA TURSUSU TABI BUNLARI ELESTIREL ANLAMDA SOYLUYORUM, KIMSE SOZU BIR YERLERE CEKMESIN EYVALLAH
Alperen kardeşime katılıyorum; kesinlikle haklı. Sayın Uygun ağzı ile kuş tutsa onu febeye anca malzemeci yaparlar.
Alt 17.08.2009, 22:36   #79
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

SİVASSPOR ÖLMEDİ AMA BİLEREK ÖLDÜRDÜLER. BU HALE GELECEK BİR TAKIM DEĞİLDİ. DAHA İYİ OLMASI GEREKİRKEN BU HALE GETİRDİLER. HOCANIN ELİNE OYUNCAK ETTİLER.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.08.2009, 23:07   #80
emre41
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne istanbul nede trabzon takımı ne kombine satmak ne bilet yırtmak... Arkadaşlar hepimiz lızıyor hepimiz kahroluyoruz ama yapmayın böyle gelip geçecek bunlar fenerli olmayan bir teknik direktörümüzde olacak, istanbul sevdalısı olmayan bir yönetimimiz... Ama biz istersek olacak ama biz elimizden geleni yaparsak olacak... O da ancak tepkilerimizi doğru düzgün verirsek olacak... Haftaya denizli maçını yenilmemizi o kadar çok istiyorum ki anlatamam ve ondan sonraki maç ve ondan sonraki maç 5 haftada sıfır çekmemizi istiyorum... Belki diyorum o zaman taraftarın diğer yarısı birşeyleri görür birşeyleri farkeder... Paşa paşa maça giderim, paşa paşa Sivassporumu desteklerim (ne başkanı ne bülent uygunu desteklemek değil bu) ama yenilgilerin ardarda gelmesini istiyorum...
Kişilere kin besliyosunuz diye Sivasspor'un rezil olmasını istemek çok enteresan. Yenilince destekleyip gerçek taraftar benimpozlarımı vereceksiniz. Sanırım kızgınlıkla yazdığınız bir yorum yoksa kim sivasspor ard arda yenilsin ister anlamadım?
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
ağlayanı, sivasspor, Ölmüş