Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL
Alt 14.03.2010, 17:23   #71
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL

Alıntı:
venividivici58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aga boyle yazıyorsunuz konusuyorsunuz da bı macı ızledınmı, yenılen gollerı gordunuzmu, kafanızdan bıseyler atıp tutuyorsunuz TOPCU TOPU KOVALAMIYORSA HOCA NE YAPSIN bı ızleyın macı da ona gore bıdı bıdı yapın allah allah
Özetleri izledin mi neye muhalefet oluyorsunuz orjinal mi hissediyorsunuz kendinizi anlamıyorum yok hoca kalsın skor yorumculuğu yapmayın şaka gibisiniz 4 yabancıyı ben mi aldım lucienin yaptığı hatayı gördün mü boş boş konuşuyorsunuz
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı noname87'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.03.2010, 17:25   #72
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Maçın özetini biraz önce izledim...Hocanın tabiki hataları fazla,ama ya oyunculara ne demeli..O kadar basit hatalara yapmışlar ki insan kafayı yiyecek..Faruk'un yaptığı hatalar nedeniyle takım 2 gol yemiş...Son golde Aubey kafayla geri pası yapıyor Akın biraz oyuna konsantre olsa topu çıkp alacak..Ama nerde rakip oyuncu geriden fırlayıp golü atıyor..Akın bizim gibi takımlar için iyi bir kaleci..Amma malesef topu oyuna sokma özelliği hiç yok,çizginin dışına çıkmayı hiç düşünmüyor;1 gol yiyince oyundan çabuk kopuyor..Ayrıca Yan toplarda da zayıf bir kaleci.. En önemli özelliği refleksleri...Karşı karşıya pozisyonlarda zor gol yiyor...Maçta özetten gördüğüm kadarıyla maçta 2 tane kader anı var...Bir tanesinde Yasin kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve topu altı pastan içeri atamıyor..2. dsinde M. yıldız yine gol pozisyonuna giriyor ama o da topu auta atıyor...Sen deplasmanda yakaldığın pozisyonları gol yapamazsan her zaman yenilmeye mahkumsun...Geçen haftaki maçta çok kötü oynamıştık ama bu hafta yalakdığımız 3 tane net pozisyon var...Ben bu şartalarda hala hocanın kalmasından yanayım...B. Uygun 3 senedir şampiyonluğa oynattığı bu takıma 6 hafta maç kazanamıyorsa gelen hoca hem de hiç takımı tanımadan nasıl maç kazandıracak...Bu maçın 2. yarısında sivasspor çok da kötü top oynamamış...İnşallah bu hafat tarftarın da 90 dak. desteğiyle bu maçı alacağız;başka şansımız da yok....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.03.2010, 17:26   #73
58SİVAS58
Acemi Yiğido

58SİVAS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 58SİVAS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Frage Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL

artık yeter muhsin hoca kadroyu duyduğumda maçı dinlemedim bile sen nasıl bi teknik adamsın çek git artık ama duyumlara göre mesut bakkal olabilirmiş inşallah artık kabus biter kurtuluruz

inşallah herşey gençlerbirliği maçında değişir.
58SİVAS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58SİVAS58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.03.2010, 17:27   #74
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
venividivici58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aga boyle yazıyorsunuz konusuyorsunuz da bı macı ızledınmı, yenılen gollerı gordunuzmu, kafanızdan bıseyler atıp tutuyorsunuz TOPCU TOPU KOVALAMIYORSA HOCA NE YAPSIN bı ızleyın macı da ona gore bıdı bıdı yapın allah allah
o topcuyu ilk 11 o kadar tepkiye ragmen ben 11 yaziyorum hatta diger bir tanesini ben transfer ettim degilmi iyi baska ne diyelim kime kabahat bulalim adam ayakta duramiyor 11 de oynuyor sorumlusu benmiyim.sezer badur u 25. dakikada sahadan cikaran adam bunun gibi durumlarda neden seyirci kaliyor.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.03.2010, 17:29   #75
58SİVAS58
Acemi Yiğido

58SİVAS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 600 58SİVAS58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maçın özetini biraz önce izledim...Hocanın tabiki hataları fazla,ama ya oyunculara ne demeli..O kadar basit hatalara yapmışlar ki insan kafayı yiyecek..Faruk'un yaptığı hatalar nedeniyle takım 2 gol yemiş...Son golde Aubey kafayla geri pası yapıyor Akın biraz oyuna konsantre olsa topu çıkp alacak..Ama nerde rakip oyuncu geriden fırlayıp golü atıyor..Akın bizim gibi takımlar için iyi bir kaleci..Amma malesef topu oyuna sokma özelliği hiç yok,çizginin dışına çıkmayı hiç düşünmüyor;1 gol yiyince oyundan çabuk kopuyor..Ayrıca Yan toplarda da zayıf bir kaleci.. En önemli özelliği refleksleri...Karşı karşıya pozisyonlarda zor gol yiyor...Maçta özetten gördüğüm kadarıyla maçta 2 tane kader anı var...Bir tanesinde Yasin kaleciyle karşı karşıya kalıyor ve topu altı pastan içeri atamıyor..2. dsinde M. yıldız yine gol pozisyonuna giriyor ama o da topu auta atıyor...Sen deplasmanda yakaldığın pozisyonları gol yapamazsan her zaman yenilmeye mahkumsun...Geçen haftaki maçta çok kötü oynamıştık ama bu hafta yalakdığımız 3 tane net pozisyon var...Ben bu şartalarda hala hocanın kalmasından yanayım...B. Uygun 3 senedir şampiyonluğa oynattığı bu takıma 6 hafta maç kazanamıyorsa gelen hoca hem de hiç takımı tanımadan nasıl maç kazandıracak...Bu maçın 2. yarısında sivasspor çok da kötü top oynamamış...İnşallah bu hafat tarftarın da 90 dak. desteğiyle bu maçı alacağız;başka şansımız da yok....
aldığın hızlı futbolcuları oynatmayıp faruk aubey gibi oyuncuları oynatırsan kusura bakma kardeşim ama muhsin hoca gitmeli kamanan erman zita yeni alınan faruk ve rahman nerde??? kaç hafta oldu ne oyun stili nede takım kadrosu belli
58SİVAS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58SİVAS58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.03.2010, 17:33   #76
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: [İSTİFA]- Muhsin ERTUĞRAL

Hoca sen Sivasa geldiğinde Sivas çatır çatır oynayıp yeniliyordu, şimdi futbol oynamadan farklı yeniliyor Bülent hocaya verilmeyen kredi sana verildi....

Adam alacam dedin aldın, diğerlerinden beter çıktılar, sen şansını iyi değerlendiremedin...

20 maçtır takım geriye gidiyor Sivas.... Sivas halen düşme hattının üstündeyse rakipler sağolsun....

Takıma elfreni oldun, Zita, Agbetu, Erman, Kamanan hatta Rahman sayende küflendiler, bu saatten sonra Sivas'ta hocalık yapman hem sana hem takıma, hem de yönetime zarar verir, takım hocasız da ancak bu kadar oynar.

Sivas halkı genelde efendidir ancak damarına bastınmı ......

Bizi zora koşma.......

Efendi efendi, vedalaş bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.03.2010, 17:35   #77
izmirliyigido
Gast

Aslanlar gibi futbol oynatan, 2 sene zirveden aşağıya indirmeyen, Avrupa'da adımızı duyuran, Şampiyonlar Ligi kapısına kadar götüren BÜLENT UYGUN'a tahammül edemeyenler Muhsin ERTUĞRAL'a hiç tahammül etmemeli.

Bir an önce hocanın kendisi de daha fazla yıpranmadan, takımı daha da zor durumlara düşürmeden bir an bu AYRILIK olmalı. Hoca ya İSTİFA etmeli, yada yönetim GÖNDERMELİ.

Şu an boşta olan ZİYA DOĞAN, derdimize ilaç olabilir. Ama gönül ister ki, BÜLENT UYGUN geri dönsün. O, gelmeyeceğine göre en kısa zamanda karar verilmeli ve hoca değişmeli.

AYK

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.03.2010, 17:37   #78
Harbi Selim
Yiğido

40 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 Harbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekanntHarbi Selim ist jedem bekannt

Başkan ne demişti. Google'den buldum, araştırdık ve getirdik. Spor adamlığı bu mu?

Hep beraber istifa. Yaşasın sırada tekrar bekleyen Osman SEÇİLMİŞ....
Alt 14.03.2010, 17:40   #79
bgürsoy
Yiğido

82 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 bgürsoy isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Harbi Selim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başkan ne demişti. Google'den buldum, araştırdık ve getirdik. Spor adamlığı bu mu?

Hep beraber istifa. Yaşasın sırada tekrar bekleyen Osman SEÇİLMİŞ....
Google'a tazminat davası açalım
bgürsoy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.03.2010, 18:05   #80
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

kan değişikligi lazim sivasspor a bende istifa etse iyi olur ya samet aybaba veya ersun yaral veyada riza dogan sitilinde hoça lazim bize inşallah ligde kaliriz benim artik uykularim kacar oldu ölüne sivasspor ölüne büyük başkan
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bavulunu, ertuğral, hoca, muhsin, muhsİn, sİvasi, terket, topla, İstİfa