Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük
Alt 15.06.2010, 11:25   #71
yadel
Acemi Yiğido

yadel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 yadel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Trabzon'a şapur şupur, Sivas'a ya rabbi şük

2016 Avrupa futbol şampiyonası alınsaydı yanıbaşımızdaki Kayseri stadında şampiyona maçları oynanacaktı ve Kayseri bu işten çok nemalanacaktı. Az geniş düşünelim zor oyunu nasıl olsa bozar deyip kendi çabamızla en az 60 binlik stad yapalım güzel ulaşılabilir bir yere. İsterlerse vermesinler şampiyona maçı lütfen az geniş düşünelim.
yadel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.06.2010, 12:16   #72
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yazık!!! halen Sivaslıyım diyipte sırf hükümet yalakalığı için bu stadın yapılmamasını haklı göstermeye çalışan insanlar var..arkadaşın birisi bu şehir bu kafayla gelişmez demiş..doğru..senin gibi her şeye boyun eğen "kraldan çok kralcılar" olduğu sürece bu memleket gelişmez..
her seçim döneminde kaldırım taşlarını degiştirmek belediye başkanlıgı mı yapmış oluyor
Alt 15.06.2010, 13:12   #73
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bence fotodaki gibi zemin kazılırsa maraton tribünleri %25 büyür, Kale arkası tribünlerdide öne çekilir ve büyütülür. Hem fazla masrafta olmamış olur.
Kimseye de minnet etmemiş oluruz.

Konu Harput0658 tarafından (10.11.2010 Saat 08:40 ) değiştirilmiştir..
Harput0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Harput0658'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.06.2010, 15:34   #74
esrarengiz
Acemi Yiğido

esrarengiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 esrarengiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BEN BU YASIMA KADAR COK DUYDUM BIRAKIN STAT YAPILMASINI BENIM COCUKLUGUMDA DIS SAHA CIM OLACAK DIYORLARDI HA BU GUN HA YARIN AMA BIZ ILKOKULU BITIRDIK BUYUDUK ASKERE GITTIK GELDIK BAKTIK AYNI SONRADAN ISDE KEM KUMLER BASLADIDA CIM OLDU DIS SAHA....... O SAHANIN TOZUNU YUTAN BIRI OLARAK DIYORUMKI BIZLER DOYA DOYA CIMDE OYNUYAMADIK BARI BIRAKIN 35 BIN KISILIK STATIDIMIZDA DOYA DOYA MAC SEYREDELIM.... HIC KIMSENIN SIVASIN SIRTINDAN REKLAM YAPARAK KAZANC SAGLAMASINI ISTEMIYORUM ARTIK YETERR YA SOZUNUSDE DURUN YADA CEKILIN KENARA EVINIZDE DURUNN..... SEN USDUNE ALINMA YIGIDOMMMMM....ANLAYAN ANLADII...
esrarengiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı esrarengiz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 15.06.2010, 17:22   #75
yiğider58
Yeni Yiğido

4 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğider58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENCE OKADAR DA HEVESLİ OLMAYALIM STAD KONUSUNDA. BİZİM STAD YERİMİZ ŞU AN İTİBARİ İLE İNÖNÜ STADININ YERİ GİBİ ZATEN. ŞU AN YAPILAN SATADLARIN HİÇ BİRİNDE TARTAN PİST DÜŞÜNÜLMÜYOR. BİZ DE TARTAN PİSTİ İPTAL EDİP AYNEN BEŞİKTAŞIN YAPTIĞI GİBİ ZEMİNİ AŞAGIYA ÇEKİP KAPASİTEYİ YÜKSELTİP AYNI ZAMAN DA DA SAHA İÇİNE OLAN BASKIYI ARTIRMIŞ OLURUZ .HEM BU FAZLA MALİYET İSTEMEYEN BİR YÖNTEM OLUR .AYNI ZAMANDA ÇABUK BİTER.HEM MAÇLARIMIZI DIŞIRDA OYNAMA ZULMÜNÜ YAŞAMAYIZ. HEM DE KENDİNİ MİLETİN VEKİLİ SANANLARA DA GÜZEL BİR CEVAP VERİLMİŞ OLUR.TABİ BU BİR PROJE İŞİ OLDUĞUNDAN YÖNETİM NE DÜŞÜNÜYOR BİLMİYORUZ. AMA BİLSEKTE BİLMESEKTE BİZİM VEKİLLERİMİZİN SİVASA BİŞEY YAPACAKLARI YOK.MİLLETİN VEKİLİ OLUPTA MİLLETE KARŞI SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMEYENLERİN VAY HALİNE MİLETİN YÜZÜNE NASIL BAKIYORLAR NASIL YÜZLERİ KIZARMIYOR. NASIL GERİLE GERİLE DOLAŞIYORLAR HELAL OLSUN .DAHA DUYAMADIK SİVAS MİLLETVEKİLİ FALAN FİLANIN ÖNCÜLÜĞÜNDE SİVASA ŞU YATIRIM YAPILDI DİYE SÖNÜK BİRKAÇ KİŞİ ÇIKTI AMA ONLARDA KAYBOLDU GİTTİLER.SİVAS İÇİN MÜCADELE YERİNE KENDİ EGOLARI İÇİN SAVAŞŞIYORLAR.SİVAS İÇİN ONLAR DEĞİL BİZ VE BİZİM TAKIMIN YÖNETİMİ SAVAŞMAMIZ LAZIM. KARARLI VE EMİN ADIMLAR ATMALIYIZ.BAĞIMLI DEĞİL ÖZGÜR STAD KAMPANYASI ULUSUN ÖZGÜRLÜĞÜDE SİVASTAN BAŞLAMAMIŞMIYDI?
yiğider58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yiğider58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.06.2010, 10:12   #76
mustafaarslan
Acemi Yiğido

mustafaarslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

47 Mesajına 88 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 mustafaarslan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
serdarslan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sanki maçlara geliyorsunuz da birde 35 binlik stad istiyorsunuz ben istanbuldan gelip izliyorum maçları geldiğim maçlarda stad boşboş oluyor ilk önce bu stadı doldurun ondan sonra 35 binlik stad isteyin
Ya bu yorumu okudum gercekten bize fazla 35 binlik stad bu zihniyette bu çaptaki adamlara her şey mübah
Allah akıl versin
mustafaarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2010, 11:21   #77
akkuzu
Yiğido

akkuzu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

104 Mesajına 166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 akkuzu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Biz bu kafayla gidersek avrupa kenti oluruz.Şu sitede stad sözü verildi sırf hükümet tarafından verildi diye en az 10 kere siyasi malzeme yapıp karalama kanpanyası yapıldı bir çoğu stad bahane siyasi hınçlarını kusuyor,hem sivası 4 yıl içinde hiç kimsenin yapmadığı kadar iş yapan (İçme suyu barajı,Doğal gaz alt yapısı,Asbestli içme suyu boruları değişimi,yağmur su dranaj boruları yapımı,Aksu projesi,paşa fabrikası düzenlemesi,gardaşlar park düzenlenmesi,İstasyon caddesi düzenlemesi,bankalar caddesi düzenlemesi,tarihi eserlerin bakımı ve çevre düzenlemesi,27 haziran,oguzlar vs park düzenlemesi,pünzürük deresinin kapatılması daha vs.vs)sami aydına ne oldu demekki çalışmaylada birşey olunmuyormuş.Niye hala sahpsiz diyorsunuzki süper bir belediyemiz var kayseri kadardamı olamıyoruz doğan bey yapar artık.Siz devam edin siyasi kinlerinizi kusmaya belki tatmin olursunuz
akkuzu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.06.2010, 11:30   #78
akkuzu
Yiğido

Birçok insan burada sadece sallama yorum yapıyor.Stad yapılmayacak denilmiyorki kaç kişilik olacağıda henüz net konuşulmamış bir olay.Sadece bölge ile toki arasındaki stadın yerine biçilen değer hakında anlaşmazlıktan dolayı ilerlemiyor.Bölge mevcut stadın yerine yapılacaklardan daha fazla pay istiyor(haklı veya haksız onu tartışmam)bu yüzden beklemede Şu memlekette çıkıpta bir tane yetkili olayı net olarak anlatmıyor yazıklar olsun.Sanki mevcut stadı ve sivasspor tesislerini bu başbakan değilde kendi liderleri yaptı.
Alt 16.06.2010, 11:36   #79
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu sene meclise vekil olarak eşşek gönderelim en azından ağırır ses çıkar sivas adına.
Alt 16.06.2010, 11:36   #80
akkuzu
Yiğido

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
1) içme suyu projesi demişsin hangi içme suyu projesi anlamadım eğer 4 eylül barajını kasdediyorsan bu barajda geçmiş 4 hukumetinde katkısı var bu barajda AKP NİN veya belediyenin katkısı %5 iyi araştır bak

2)doğalgaz alt yapısı diyorsun benim iştigal ettiğim konuya değindin bende sana açıklayım doğalgazı
sivasda sidaş doğalgaz a.ş istanbuldaki hangi kurumun iş ortayı bu kurum büyük başlardan kimin akrabasının firması bunuda araştır
erzurum,erzincan,tokat,amasya, çorum,çevre illlerdede gaz yapılıyor doğalgaz abonelikden sivaslının cebinden ne kadar fazla para çıkıyor bu paralar nereye gidiyor bunuda iyi araştır
birde doğalgazın alt yapısını belediye yapmadı sivaslıyı suya çamura mahkum etti

3)değerli akkuzulu hemşerim asbest borular demişsin sivası asbest boru batağına sokan sayın temel karamollaoğludur
bunların %80 lik bölümünü sayın osman seçilmiş değiştirmişti geriye kalan kısmını sami aydın değiştirdi ALLAH ondanda razı olsun biz sivasa bir çivi çakan siyasi görüşü ne olursa olsun unutmayız bir önceki yorumumdada isimlerini vede siyasi partilerini ifşat ettiğim gibi
4)aksu projesi ,parklar bahçeler kaldırımlar bir belediyenin yapacağı yegane işlerdir biz belediyeden fabrika istemiyoruz zira fabrika özel teşebbüsün işi gelişen dünyada.
sami aydın birde şunu açıklasın aksunun maliyetinin kaç lirasını AKP hukumetinden aldı kaç lirasını iller bankasından kredi kullandı sivası kaç yıllığına iller bankasına mahkum etti
yazık değilmi yeni belediye geldi 250.000 tllik beton attı yeniden yapılan aksunun tabanına 22.000 tlye yel değirmeni yaptık çokmu ihtiyacımız vardı
biz yinede ALLAH razı olsun diyoruz
birde sen AKP partilinin verdiği şiddetle yanlış cevap vermişsin biz veya şahsın ben belediyeyi eleştirmedim hukumeti eleştirdim sen bana belediyeden örnek veriyorsun
isterim bu yazımı oku bana cevap ver sayın apdullatif şener gittiğinden sonra sivasa yapılan hukumet yardımlarını açıkla bende sana sivasdan giden kurumları
sivasa yapılması kararlaştırılan hastaenelrin hangi ile gittiğini
vede birçok yatırımın neden sivasa yapılmadığını açıklayım
biz ne istiyorsan kesemize istemiyoruz sivasımıza istiyoruz
stadyum konusunda ise tekrar görüşüm sivasın stadyum sorunu yok başbakanda sivasa yatırım için değil tokiye istihdam sağlamak için stadyumu söyledi birde seçim vaadiydi

eğer AKP li vekkiller sivasa hizmet etmek istiyorsa başbakanı tokiyi stadyum işinden vazgeçirsin sayın apdullatif şenerin sivas için projelerini biran önce halletsinler 4 tane akp vekili bir chp vekili kadar olamadılar yazıklar olsun

son sözüm istanbul il başkanını arayıp istanbulda fazla sivaslı belediye başkanı aday istemiyorum denen bir başbakandan sivasa ne hayır gelir
apdullatif şenere şahsi kinini sivasdan çıkartmak bir başbakana yakışırmı
4 eylül barajın ve digerlerinin ne zaman başladığı önemli değil 20 sene bekleyipte Sami aydı belediyeliği ve bu hükümet tarafından bitilip servise sunulmasıdır olay yoksa bir 20 yıl daha beklerdik herhalde.İyi analiz yap benim yazdıklarımda hile yok

Etiketler
rabbi, sivasa, trabzona, şapur, şupur, Şükür