Alıntı:
58^SiVaS^58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor yarın akşam İnönüde Beşiktaş'la son derece kritik bir maça çıkacak Tam 9 haftadır üç puanı bir arada göremeyen Sivasspor,yeni Teknik Direktör Rıza Çalımbay'la kötü gidişe dur demek istiyor.
Hafta içerisinde Manisaspor'la oynadığı ve 2-1 kaybettiği kupa maçından sonra tüm yoğunluğunu Beşiktaş maçına veren Sivasspor'da Hayrettin,Sedat Bayrak ve Murat Sözgelmez sakat oldukları için bu maçta forma giyemeyecekler.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay,kaybedecekleri hiç bir şeyin olmadığını ve sahaya mutalaka puan için çıkacaklarını belirterek " Takımın oyunundan memnunum,ancak tek hastalığımız çok basit gol yemek,bunu Beşiktaş maçında yapmazsak,puan yada puanlarla döneceğimize inanıyorum"dedi.
Ligin ilk haftasında kendi sahasında Galatasaray'ı yenen Sivasspor,o tarihten bu yana 3 puanı bir arada göremiyor.
SIVAS HÜRDOGAN
|
Dilerim sonuç lehimize olur. Karşımızda yaralı bir Kartal var. Süper liğin Flaş Transferlerinin puan ve puanlar kaybetme lüksü olmadığı gibi, bu maç hocanın ve bir kaç futbolcunun son şansları olabilir. Çünkü BJK Yönetimi son uyarısını yaptığını unutmayalım. KREDİ BİTTİ.!!! demesini. Sivasspor'unda KREDİSİ yok.. Bundan sonraki maçları KREDİ'lerinin kalmadığı düşüncesiyle ve ruhuyla maçlara çıkarsa. Rıza hocada Konsantrasyon ve Motivasyon aşısını iyi vurursa, ( çıkmayan canda umut var) misali, SİVASSPOR Liğde kalmayı başarabilir diye düşünüyorum. Haydı hayırlısı.!!
Hürdoğan Gazetesi Spor Müdürü Abdullah Yiğit Kardeşime Başarı dileğimle, selamlarımı iletiyorum.
Halis. K. Dortmund.