abi mehmet o gol kaçar mı ya kaçar mı:(( bidaha bu sedat kazmasını oynatmaz inşallah rıza hoca ya adam direk bomba yani bak diallo nasıl getirdi topu bu adam oynatılmaz mı ya...
Bu Sivas böyle devam ederse çok ama çok iyi olacak. Suarez forvet Mehmet yıldız kesinlikle forvet arkası oynamalı. 2 yarı gerçekten çok iyi idi Sivas için birde Ceyhun olabilseydi bu maç kesinlikle bizim olurdu. Benn bundan sonrası için çok ama çok umutluyum...... Hayırlısı
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı murat_n'a Teşekkür Ediyor...
inanılmaz goller kaçırdık çıldırdık ya hele son dk direkten dönen topumuz yerlere yattım evde tek kale top oynadık yine saçma sapan 2 gol yedik çıkmadı işte bu gol yeme sorununu nasıl aşacaz inş bu basit gol yeme işinden bi an önce kurtuluruz hakem mahvetti bizi böyle pis bir maç bariz pis bir maç yönetlmez takım mütiş mücadele etti böyle oynayın canımızı yiyin mağlup olduk ama zorumuza gitmedi bjkyı mahvettik yenildik ama
Korktugumuz basımıza geldi.. Erken goller yedik ve çıkaramadık. Defansın hiç yan top hakimiyeti yok akını zaten söylemeye gerek duymuyorum. 2. yarı çok iyi mücadele ettik suarez özellikle çok iyi oynadı. Takımda bi umut var. İnsallah düsmeyecegiz..
Yazık oldu çok yazık bu takımı artık kimse kurtaramaz.Bu defansla yapacak bişey yok acil kalecide bulunması lazım yoksa bu macera bu kadar.İnanmıyorum ya defansın sag tarafı resmen çökmüş.