Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: G.b-SİVASSPOR maç fotoğrafları
Alt 01.12.2010, 03:00   #71
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1049 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: G.b-SİVASSPOR maç fotoğrafları

Alıntı:
Ertugrul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güven'cim emeğine sağlık, çok güzel kareler yakalamışsın, değme fotoğrafçılara şapka çıkartırsın. Sırf daha iyi fotoğraf çekebilmek için Cavcav'a 5 lira fazladan sadaka verdin ya ne diyelim
Aslında taraftarları çekebilme amacıyla kalearkasında olsam da fena olmayacakmışKapalıda pek tat yoktu.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.12.2010, 10:35   #72
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1621 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aslında taraftarları çekebilme amacıyla kalearkasında olsam da fena olmayacakmışKapalıda pek tat yoktu.
Gelebilirsen bu haftada kale arkasındaki yerini alır birde ordan çekim yaparsın.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.12.2010, 11:06   #73
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

biz kendimizden eminiz merak etme abi ama kim ne yapıyorsa açıklada bizde öğrenelim gizlemenin mantığı yok herkes bilsin kimin ne olduğunu?[/QUOTE]

Amcanın Özel Mesajdan Bana Yazdığı Grup ismini Burdan Yazmasını Bekliyoruz

(İşin Garip Yanı Bahsettiği Grubu Ben Hiç Deplasmanda Görmedim Sponsorlu/Sponsorsuz Ayrımı Yapmadan.Pek İnanmadım Amca O Cevabına Bilesin.Birazcık Topu Taca Attın Sanki)
Alt 01.12.2010, 20:22   #74
inadınayeniceri
Acemi Yiğido

45 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 558 inadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDI

Sinan abi açıkla da bizde bilelim kimmiş bu grup?

Aslında bahsettiği hangi grup olursa olsun, İstanbul'dan kalkıpta Sivas tribünlerine böyle laflar söylenmez. Ha sponsorsuz deplasmana gitmeyen grup, sponsor bulduğunda gidiyo. Peki siz yani o öve öve bitiremediğiniz derneğiniz İstanbul'daki maçlara neden 3-5 kişi gidiyo? Sponsor mu arıyosunuz sizde, bahsettiğin grup gibi?

Sancaktepe'nin kaldırdığı otobüslere İstanbul'da ki Sivaslıları doldurup sonra biz şu kadar otobüs geldik diyenlere ben şunu sorarım: Diyarbakır'da, Trabzon'da nerdeydiniz?
inadınayeniceri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda inadınayeniceri'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.12.2010, 20:51   #75
V1CT0RY
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 963 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
inadınayeniceri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sinan abi açıkla da bizde bilelim kimmiş bu grup?

Aslında bahsettiği hangi grup olursa olsun, İstanbul'dan kalkıpta Sivas tribünlerine böyle laflar söylenmez. Ha sponsorsuz deplasmana gitmeyen grup, sponsor bulduğunda gidiyo. Peki siz yani o öve öve bitiremediğiniz derneğiniz İstanbul'daki maçlara neden 3-5 kişi gidiyo? Sponsor mu arıyosunuz sizde, bahsettiğin grup gibi?

Sancaktepe'nin kaldırdığı otobüslere İstanbul'da ki Sivaslıları doldurup sonra biz şu kadar otobüs geldik diyenlere ben şunu sorarım: Diyarbakır'da, Trabzon'da nerdeydiniz?
Kendi Yazsın Kendi

Laf Taşımak Yakışmaz Bize...

Amca Özelden Yazdığın Grup İsmini Buraya Yazıver Sana Zahmet.

Grupların Üstüne Bıratığın Töhmette Kalksın Ortadan...
Alt 01.12.2010, 22:33   #76
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gelebilirsen bu haftada kale arkasındaki yerini alır birde ordan çekim yaparsın.
Ankaragücü kapalıdan rakip taraftarlara yer ayırmıyor yanılmıyorsam.
Güven Abi gelebilirsen yine güzel fotoğraflarınıu bekliyoruz
Alt 02.12.2010, 12:56   #77
PoTt!
Yiğido

PoTt! - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 PoTt! Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

imaLi konuşmaya qerek yok erkek qibi kimden bahsediyorsanız söyLeyin şuraya qirip bişey yazmak istemiyorum ama zorLa istiyorsunuz Amca kimi kastettin söyLe cevabını vereLim daha da Yeniçeri adını aqzına aLma
Alt 02.12.2010, 18:12   #78
merkez-2
YASAKLI ÜYE

112 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez-2 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Dernek resmidir Bağımsız sitelerde açıklama yapacaklarını sanmıyorum Resmi olarak gösterdikleri sitelerinden kişi,kişiler veya oluşumlar hakkında açıklama yapabilirler Yada gazete ve dergileri varsa oralardan Amca ve arkadaşları biliyorki bunun hukuki yolu var Yanlışa düşmezler Arkadaşlar açıklama beklemeyin Grup ismi veya kişi ismi kullanmazlar Dernek işini biliyor Aracı olmayın sakına yanlışlıkla.Bırakın konuşan konussun Sizler dava adamısınız Sitede Yeniçeriler formunuz var Oraya takılın gerisini sallayın Amca dediğiniz vatandaş gün içersinde resmi sitelerinde aktif gözükmekte Yazsa yazardı Buraya bakmazmı yani.... Bakmıştır......

Ayrıca resmi derneklere bağımsız sitelerde forum verilmemeli Derneker resmidir Gruplar ise bağımsızdır Akıllı bir adam mahkeme kolidorlarında off çektirtir valla.

Lütfen resmi hareket etmesi gereken ve iyi örnek vermesi gereken dernekleR gruplarımızla uğraşmasın İst.Sivasspor Taraftarar Derneği iyi yolda Resmi sitelerine geçmesi iyi oldu Bu çizgisini kaybetmemeli Ancak dernek yönetimi ise kendine bağlı taraftarları uyarmalı Sancaktepe belediye başkanıyla konuşmak için randevu istedim Derneklere değil gruplara yardım etmesini isteyeceğim Resmi dernekler rajona ters hareketer ettiklerinde reklam oluyoruz Bunları anlatacağım.

Kimse kimseyi üzmesin Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna...
Derneklerimize ve gruplarımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar.
Sitenin taraftarı destekleyici bir tavra sahip olduğunu bildiğim için,konunun kapanmasını kilitlenmesini talep ediyorum.

Allah Sivasspor taraftarlarını BÖLMESİN.Bir araya getirsin.

Konu merkez-2 tarafından (02.12.2010 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir..
merkez-2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.12.2010, 18:39   #79
merkez-2
YASAKLI ÜYE

112 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez-2 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8332

DERNEKLER RESMİDİR.ÖRNEK BİR SAYFA.

AYRICA GÜVEN KARDEŞE RESİMLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
merkez-2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 02.12.2010, 18:42   #80
V1CT0RY
Usta Yiğido

Alıntı:
merkez-2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dernek resmidir Bağımsız sitelerde açıklama yapacaklarını sanmıyorum Resmi olarak gösterdikleri sitelerinden kişi,kişiler veya oluşumlar hakkında açıklama yapabilirler Yada gazete ve dergileri varsa oralardan Amca ve arkadaşları biliyorki bunun hukuki yolu var Yanlışa düşmezler Arkadaşlar açıklama beklemeyin Grup ismi veya kişi ismi kullanmazlar Dernek işini biliyor Aracı olmayın sakına yanlışlıkla.Bırakın konuşan konussun Sizler dava adamısınız Sitede Yeniçeriler formunuz var Oraya takılın gerisini sallayın Amca dediğiniz vatandaş gün içersinde resmi sitelerinde aktif gözükmekte Yazsa yazardı Buraya bakmazmı yani.... Bakmıştır......

Ayrıca resmi derneklere bağımsız sitelerde forum verilmemeli Derneker resmidir Gruplar ise bağımsızdır Akıllı bir adam mahkeme kolidorlarında off çektirtir valla.

Lütfen resmi hareket etmesi gereken ve iyi örnek vermesi gereken dernekleR gruplarımızla uğraşmasın İst.Sivasspor Taraftarar Derneği iyi yolda Resmi sitelerine geçmesi iyi oldu Bu çizgisini kaybetmemeli Ancak dernek yönetimi ise kendine bağlı taraftarları uyarmalı Sancaktepe belediye başkanıyla konuşmak için randevu istedim Derneklere değil gruplara yardım etmesini isteyeceğim Resmi dernekler rajona ters hareketer ettiklerinde reklam oluyoruz Bunları anlatacağım.

Kimse kimseyi üzmesin Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna...
Derneklerimize ve gruplarımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar.
Sitenin taraftarı destekleyici bir tavra sahip olduğunu bildiğim için,konunun kapanmasını kilitlenmesini talep ediyorum.

Allah Sivasspor taraftarlarını BÖLMESİN.Bir araya getirsin.
Sen Bu Laflarını Git altuntas Kullanıcı İsimli Amcaya Anlat Sayın merkez-2...

Resmi Dernekmiş Kendi Sitesinde Açıklama Yaparmış Cart Vurt Hikaye...Resmi Siteyse Kendi Sitesinde İMALARDA Bulunsun Bu Arkadaşlar.Bizim Orayla İşimiz Yok Kendi Sallar Kendi Dinler.Burası Bağımsız Taraftar Sitesi ve Her Grup Dernekte Yazıyor...

Benimde Site Yönetiminden Ricam.Bu Konuya Dokunmayın.Bu Konuya Dokunmayınki Sivasspor Taraftarı Arasına Dedikodu Yoluyla Nifak Sokmaya Kalkan Bazı Şahıslar Dejenere Olsun!...

Eleştiri Başkadır , İsim Vermeksizin İMALARDA BULUNMAK Başkadır.Çok Derdin Varsa Çok Sıkıntı Yarattıysa Burdan Çıkıp Dobra Dobra Yazacaksın , Yada Sağa Solda İMALARDA Bulunmayacaksın...Yiğido Gençliği'de 1967 GTD'de Yeniçeriler'de Bunu İster ...

Amca Sana Bırakıyorum Takdiri.Ben Özel Mesajını Burada Yayınlayıp Seni Gammazlayacak Kadar Sıradan Değilim.Bana İlettiğin O Grup İsmini (Ben Hiç Deplasmana Gittiklerini Duymadım Hatam Varsa Affola) Buraya Yazda Dahada İşler Sarpa Sarmasın.Yok Yazmam Diyorsan Buraya Yazacak Birşeyim Yok Deyiver Konuyu Yöneticiler Kapatsın.Biz Anlarız
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
fotoğrafları, gbsİvasspor, gençlerbirliğisİvasspor, maÇ