Cevap: G.b-SİVASSPOR maç fotoğrafları
Dernek resmidir Bağımsız sitelerde açıklama yapacaklarını sanmıyorum Resmi olarak gösterdikleri sitelerinden kişi,kişiler veya oluşumlar hakkında açıklama yapabilirler Yada gazete ve dergileri varsa oralardan Amca ve arkadaşları biliyorki bunun hukuki yolu var Yanlışa düşmezler Arkadaşlar açıklama beklemeyin Grup ismi veya kişi ismi kullanmazlar Dernek işini biliyor Aracı olmayın sakına yanlışlıkla.Bırakın konuşan konussun Sizler dava adamısınız Sitede Yeniçeriler formunuz var Oraya takılın gerisini sallayın Amca dediğiniz vatandaş gün içersinde resmi sitelerinde aktif gözükmekte Yazsa yazardı Buraya bakmazmı yani.... Bakmıştır......
Ayrıca resmi derneklere bağımsız sitelerde forum verilmemeli Derneker resmidir Gruplar ise bağımsızdır Akıllı bir adam mahkeme kolidorlarında off çektirtir valla.
Lütfen resmi hareket etmesi gereken ve iyi örnek vermesi gereken dernekleR gruplarımızla uğraşmasın İst.Sivasspor Taraftarar Derneği iyi yolda Resmi sitelerine geçmesi iyi oldu Bu çizgisini kaybetmemeli Ancak dernek yönetimi ise kendine bağlı taraftarları uyarmalı Sancaktepe belediye başkanıyla konuşmak için randevu istedim Derneklere değil gruplara yardım etmesini isteyeceğim Resmi dernekler rajona ters hareketer ettiklerinde reklam oluyoruz Bunları anlatacağım.
Kimse kimseyi üzmesin Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna...
Derneklerimize ve gruplarımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar.
Sitenin taraftarı destekleyici bir tavra sahip olduğunu bildiğim için,konunun kapanmasını kilitlenmesini talep ediyorum.
Allah Sivasspor taraftarlarını BÖLMESİN.Bir araya getirsin.
Konu merkez-2 tarafından (02.12.2010 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir..
|