Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Şimdide Mondragon sesleri
Alt 03.12.2010, 19:56   #71
mgulseven
Yiğido

mgulseven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 120 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 mgulseven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Şimdide Mondragon sesleri

Bizim yönetim alır arkadaş yeterki ucuz olsun yeterki bonservisi elinde olsun hemen alır yaşına başına bakmadan veeeeeee bir de yıldız oyuncu aldım diye hava atar.
mgulseven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mgulseven'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.12.2010, 21:00   #72
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1123 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bize futbolda basariyi yakalamak isteyen,basariya ac oyunculara ihtiyacimiz var.Riza hoca yillardan beri futbolun icinde ,genclerle basariyi yakalamanin mutlaka bilincindedir.Iki yildan beri Sivas taraftari ölüp ,ölüp diriliyor.Düsme hattindan kurtulamiyoruz yapilan transferler yanlis.Artik bazi futbolculardan Sivasspor kurtulmak zorunda ,eskiye ragbet olsaydi bit pazarina nur yagardi.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.12.2010, 12:59   #73
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK

İvedilikle iyi bir kaleci transferi yapılması kanaatindeyim.
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda trafocu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.12.2010, 21:10   #74
sarsılmaz
Acemi Yiğido

27 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 sarsılmaz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Haberin ne kadar doğru olduğunu bilemiyorum ancak gönlümüzden geçen elbette ki Bılıca nın takıma katılmasının iyi olacağı yönünde bunun yanı sıra Sivas ın öz evladı olan Rıza hocanın takım için en iyi olanı tercih ederek takımımızı en iyi seviyeye getireceği inancındayım.
sarsılmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.12.2010, 00:15   #75
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1090 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

mondragon ismi sadece bir söylenti ama başka yabancı kalecilerle görşüldüğü doğru
Alt 05.12.2010, 05:07   #76
karen
Acemi Yiğido

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 karen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
taraf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu isim bence uydurma böyle adamlara boşuna para verilmemeli adamın ahı gitmiş vahı kalmış işimize yaramaz
arkadasim ben almanyada yasiyorum ben futbolun icinden biriyim alman futbolunuda türk futbolunuda iyi biliyorum mondragonun katagorisinde suanda ne almanyada nede türkiyed bi kaleci yok,yasi kac olursa olsun önemli olan refleks adam süper kaleci,ha bu kaleciyi bizim sivasspor alamaz,adam almanyada ve kulübünde cok seviliyo,bu yalan haberi kim yaziyosa iyi yaziyo mondragon sivasspora geliyoda siz kabul etmiyosunuz burda bu adami begenmiyenlerde futboldan anlamiyo demektir,keske haber dogru olsada mondragon gelecek sezon bizde oynasa,sivasspora daha öle bi kaleci gelmedi,sacmalamayin.adam süper,mondragon gibi kalecimiz olsaydi ligin ilk yarisinda 31 gol yemezdik,en fazla 15 gol yerdik,yedimiz golleri izleyin simdiki hep kaleci hatasi,defans hatasi saygilar bisey biliyosaniz yazin buraya bilmiyosaniz yazmayin mondragan gelirse sivasspora ikide sevinin,sivasspora böle bi kaleci geldi diye,saygilar
karen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.12.2010, 08:11   #77
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Biz artık günü kurtarma işlerini bırakmamız lazım.Mondragon un kaleciliğine birşey diyemem ancak 39-40 yaşına gelmiş bir adamdan daha kaç yıl kalecilik yapmasını bekleyebiliriz.Bize lazım olan Ramoviç in arkasına genç yetenekli bir yerli kaleci Alişan a güvenemiyorum.Çünkü elinden çok top sektiriyor ayrıca bayağı bir boy dezavantajı da var.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.12.2010, 09:22   #78
sibur
Yiğido

sibur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 sibur FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eskışehirden adem sarı mutlaka alınmalı hem sivaslı hemde gol yollarında çok feci bir silah...modragon alınmamalı çünkü yası yuksek son kocası bız oluruz elımızde kalır..bilica ve gökhan alınmalı,ceyhun-mehmet nas, gönderilmeli...ve erman,kamanan,suarez e en az 3 yıl daha sözlesme imzalatılmalı çünkü bazı anadolu kulüpleri bu 3 futbolcu ile gizli görüşmeler yapıyor...
sibur isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.12.2010, 02:03   #79
eSrArEnGiZ_
Yeni Yiğido

eSrArEnGiZ_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 eSrArEnGiZ_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

BİLİCA ve ADEM SARI çok güzel futbolcular Bizim bu takımı defansta adam edecek yeniden BİLİCA olacaktır.Adamın forması dahi 58 Numara gelde bu kadar Sivasspor sevdalısı adamı bu takıma yeniden kazandırma ayrıca ADEM SARI Sivaslı bi arkadaş Rıza Hocam Es es den çok iyi tanıdığı bir oyuncu ayrıca Sivaslı düşününsene hocamla ikisi ne işler başarır...Bu arada arkadaşlar MONDRAGON Gs deyken güzel bi kaleciydi bakın diii diyorum )) Saygılar
eSrArEnGiZ_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.12.2010, 17:16   #80
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden Cevap: Şimdide Mondragon sesleri

Alıntı:
karen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadasim ben almanyada yasiyorum ben futbolun icinden biriyim alman futbolunuda türk futbolunuda iyi biliyorum mondragonun katagorisinde suanda ne almanyada nede türkiyed bi kaleci yok,yasi kac olursa olsun önemli olan refleks adam süper kaleci,ha bu kaleciyi bizim sivasspor alamaz,adam almanyada ve kulübünde cok seviliyo,bu yalan haberi kim yaziyosa iyi yaziyo mondragon sivasspora geliyoda siz kabul etmiyosunuz burda bu adami begenmiyenlerde futboldan anlamiyo demektir,keske haber dogru olsada mondragon gelecek sezon bizde oynasa,sivasspora daha öle bi kaleci gelmedi,sacmalamayin.adam süper,mondragon gibi kalecimiz olsaydi ligin ilk yarisinda 31 gol yemezdik,en fazla 15 gol yerdik,yedimiz golleri izleyin simdiki hep kaleci hatasi,defans hatasi saygilar bisey biliyosaniz yazin buraya bilmiyosaniz yazmayin mondragan gelirse sivasspora ikide sevinin,sivasspora böle bi kaleci geldi diye,saygilar
kardes senin iyi dediyin mondragonuda gordum cok komik goller yiyor sakin sakin sivastan ozak dursun akin vardar bile mondragona 5ceker
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
mondragon, sesleri, transferİ, Şimdide