Alıntı:
taraf Nickli Üyeden Alıntı
bu isim bence uydurma böyle adamlara boşuna para verilmemeli adamın ahı gitmiş vahı kalmış işimize yaramaz
|
arkadasim ben almanyada yasiyorum ben futbolun icinden biriyim alman futbolunuda türk futbolunuda iyi biliyorum mondragonun katagorisinde suanda ne almanyada nede türkiyed bi kaleci yok,yasi kac olursa olsun önemli olan refleks adam süper kaleci,ha bu kaleciyi bizim sivasspor alamaz,adam almanyada ve kulübünde cok seviliyo,bu yalan haberi kim yaziyosa iyi yaziyo mondragon sivasspora geliyoda siz kabul etmiyosunuz burda bu adami begenmiyenlerde futboldan anlamiyo demektir,keske haber dogru olsada mondragon gelecek sezon bizde oynasa,sivasspora daha öle bi kaleci gelmedi,sacmalamayin.adam süper,mondragon gibi kalecimiz olsaydi ligin ilk yarisinda 31 gol yemezdik,en fazla 15 gol yerdik,yedimiz golleri izleyin simdiki hep kaleci hatasi,defans hatasi saygilar bisey biliyosaniz yazin buraya bilmiyosaniz yazmayin mondragan gelirse sivasspora ikide sevinin,sivasspora böle bi kaleci geldi diye,saygilar