Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamil Grosicki paylaşılamıyor
Alt 31.12.2010, 01:29   #1
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Kamil Grosicki paylaşılamıyor

Kaldıramıyacaklarını bildikleri için taşın büyüğünü kucaklıyorlar,zor dostum zor,50 bin€ için otomoyossiyi almıyan,100bin€vermemek için karim saidiyi almıyan,bu yönetim 1milyon €verip kamilimi alacak,hadicanım sizde,gerçekleşecek rüya görün.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Kamil Grosicki paylaşılamıyor
Alt 31.12.2010, 11:53   #2
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1141 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Kamil Grosicki paylaşılamıyor

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu beceriksiz yönetimden bi cacık olmaz,onlar alsalar alsalar kamilin kramponunu alırlar.o değide rıza hocaya yazık oluyor ona yanıyorum
Düsüncelerine tamamen katiliyorum.Riza hocaya gercekten yazik olacak.Sezon basi tüm köhnemis oyunculari,yasli bir takim üzerine monte ettiler,sonra kenara cekilip beklemeye basladilar.Baktilarki yaptiklari is ayni gecen sene gibi,getirdikleri oyuncularin birkacini gönderme karari aldilar.Takim yasli bu biliniyorda,Riza hocadan neden vardan yok edilmesi bekleniyor.Hala gerceklesmiyecek Polonya´li transferinin pesinden kosuyorlar.Baskanda dahil olmak üzere ,bu yönetim kifayetsiz.Hala M.YILDIZ´dan ümit bekleyen bir yönetim.17 haftada iki hafta basari gösteren M.YILDIZ,geri haftalar sahada dolasti takimi 10 kisi birakti.Kula degil ,Allah´a nasil hesap vereceksin,M.YILDIZ?ALDIGIN PARANIN KARSILIGINDA, SEYIRCIYE NE VERDIN M.YILDIZ.Alman antrenör sana teshisini koydu ,M.YILDIZ´dan futbolcu olmaz dedi kimse anlamadi.Balili ve Tum sayesinde sen vardin ,onlar seni M.YILDIZ yapti.Onlar simdi yok ,sende yoksun M.Yildiz.

Konu B.DUMANLI tarafından (31.12.2010 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir..
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
grosicki, kamil, paylaşılamıyor, paylaşılaıyor