Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum
Alt 23.02.2011, 11:37   #71
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: 25.000 Kişilik Stadyum Kararını Kınıyorum

Futbolun f sinden Anlamayanlar 17 bın kısılık stadı doldurun once dıyenler Gercekden Pes Size Bu kadar Bir Dar düşünce geri kafalılık başka memleketlerde varmı bılmıyorum Sizleri hiç anlamıyorum !

Biraz malatya forumlarına baktım adamlar ne idüğü belirsiz liglerde resmen sürünüyor ama ne hikmetse 25*000 kısılık stadyumu beğenmıyorlar yapılacaksa 35 bın kısılık olsun diyorlar....NEDEN ACABA ? çünkü adamlar bilgi sahibi işadamının birisi ne var ne yok araştırmış hertürlü fizibilite çalışmasını yapmıs 2016 da olası bir avrupa şampiyonasında Türkiyeye getirilirse oynanacak kentlerden birisi malatya olması gerekir diyor...Adam kalkmış izmire Ankaradaki 19 mayıs stadına kafa tutuyor saraçoğluna bile laf ediyor dünyadan örnekler vererek bizde bunlardan birisini zorla yaptıracagız diyor...

Ya biz ? elinizden gelse 4 eylül yıkılsın nasılsa 5 10 bın kısılık taraftarımız var termınalın ordakı paşacayırana tribün yaptıralım 10 kısılık kapasite bize yeter diyeceksınız....

Yazık gercekten yazık Senelerdir bırakın iş adamlarımızı vekillerimiz önde gelenlerimiz Zengin Sivaslılar Dönüp memleketlerıne yatırım yapmadı Elin kayserisi dün bizden cıkdı bugün iç anadolunun en iyi hastanelerine sahip 1 mılyon nufüsuyla anadolunun en büyük şehirleri arasında göç alma bakımından yine kafada...

Ya biz 7 milyon Sivaslı var diye ortalarda gezıyoruz ama nedense merkezde 300 bin nufusumuz var başta istanbul ankara izmir kayseri olmak üzere tüm Türkiyeye dağılmış giden zengınlerden de bir dönüş olmadığı için kayseriye agzımız acık bakmaya devam ediyoruz bu kafa oldugu sürece de bakmaya devam edeceğiz...

Adamlar Kadir hası dolduramıyor evet doğru ama Milli maçların oynanması gerektıgınde ilk 5 içinde akla gelıyor bunun dönüşümlerini de fazlasıyla alıyor...

yarın bir gün Devlet 100 tane fabrıka yapacağım dese kalkıp bazılarının bizim oralarda calısacagımız nufusumuz yok onun ıcın 10 tane yapın diye geri cevirekler diye inanın süpheye dusuyorum....

daha söyleyecek çok şeyim var ama geri kafalılığın halt safhaya ulaştığı bir ortamda ne söylesek boş....

EMRE !
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı velibircan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.02.2011, 11:39   #72
rallicifurkan
Yiğido

rallicifurkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

36 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 rallicifurkan FAZLA SÖZE GEREK YOKrallicifurkan FAZLA SÖZE GEREK YOK

ya bırakın allah aşkına takım sanki liderliğe şanpiyonlmuğa oynuyorda ne gerek var stada
rallicifurkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2011, 11:52   #73
58hsn58
Tecrübeli Yiğido

58hsn58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 568 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI58hsn58 COK SEVILEN BIR KISI

vallah ne 25 binlik nede 35 binlik, 30 binlik stad tam sivasimiza gore, ileriyi dusunerekte bence cok uygun bir rakam...

arkadaslariminda dedigi gibi 25 binlik stad yapilacaksa hic yapilmasin..!!!
58hsn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58hsn58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2011, 12:04   #74
pehlivan ömer
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 pehlivan ömer Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu sayı çok yetersiz çünkü uluslar arası bir organizasyon da yeterli görülmüyor kış olimpiyatlarını sadece erzuruma verren hükümet buralara yapılan tesislerin bir kısmını sivas a yapmadı yıldız dağ projesini hayata geçirmiş olsaydı o orgazisyonu ortak yapardık erzurumla şimdide sivas a 25 bin kişilik sdat yapıp gelecek yıllardada sivasın önünü kesmeyi düşünüyor kınıyorum ve yapılmasını istemiyorum eğer yapılacaksa adam gibi yigidoya yakışan en az 40 bin kişili bir sdayum istiyoruz tüm yigidolara selamlar
pehlivan ömer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2011, 12:07   #75
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

anlaşıldı arkadaşlar bunların yapacağı staddan bize hayır yok.iyisimi biz stad filan istemeyelim.bizim stadımız bize yeter.
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2011, 12:11   #76
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI

25.000 kisilik kapasite gayet iyi bana sorsaniz. Sivassporun taraftar potansiyeli asagi yukari 25.000-30.000 hitap ediyordur. Modern ve cagdas bir stad, 4 Eylülden fazla insan cekebilecek. Tribünlere kalorifer yerlestirilirse mesela, eksi 10 derecedeki maclarimizdada bile söz edilebilir konfor yaratmak mümkün.

önemli olan yeri ve kosu pistin olmamasi:

- arena sivasspor tesislerin yanina yerlestirilecek, oraya kapasitesi yeterli olan bir servis sistemi lazim, bana sorsaniz rayli sistemlerin projelestirilmesi icin tam zamani.

HAVAALANI - mimar sinan - ARENA (barabaros blv tarafi) - kümbet - GAR - inönü cad - kongre müzesi - VALILIK - hikmet isik cad - bugdaypazari - zincirli minare - AKSU - halfelik - kardesler - egriköprü - ÜNIVERSITE hizli tramvay sistemi mesela.

Stadi havalaniyla, sehir merkeziyle, aksuyla ve üniversiteyle entegre edecek gücte bir sistem. nakadar mümkün yada mantikli bir sistem bilemiyecegim, ama sonucta bu konularla ilgilenmeliyiz.
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2011, 13:15   #77
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar modern üstü kapalı ve güzel bir stad olacaksa 25 kişilik de olur bu kadar da katı olmamak lazım ya 30 bin kişilik yapıp ta bu sefer de b..k tan bir stad yaparlarsa o daha kötü olur bence.zaten sivas a bundan fazlasını yapmazlar biz bi tarafımızı yırtsakta....
30 bin kişilik stadı uyduruk yapmazlar hiç merak etme buna göz yummaz kimse.
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2011, 13:17   #78
oguzhan58 sivas
Acemi Yiğido

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 oguzhan58 sivas Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

4 eylul stadi da
4 eylul belediyespor a versinler
AMA BIZE DAHA BUYUK BIR STAD YAPILSIN !
oguzhan58 sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda oguzhan58 sivas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.02.2011, 13:23   #79
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

sayın milletvekilimiz Sivasımızın gururu Hamza Yerlikaya'ya bu konu hakkında e mail attım inanıyorumki cevapsız bırakmıycaktır mesajımı.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.02.2011, 13:24   #80
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

mesajımda sayın milletvekilimize stad konusundaki tavrımızı anlattım. inşallah tekrardan gözden geçirilir stad işi.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kararını, kişilik, kınıyorum, stadyum