maci izlemedim ama su mehmet yildizdan yavas yavas kurtuluyoruzya ona seviniyorum,
dikkatinizi cektimi bilmem mehmet yildiz ilk onbirde olmadan 3 mac iki galibiyet
Bu Konuda sivaslihakan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Kayserispor´un adeta sezonu haftalar öncesinden kapattigi,aldigi sonuclardan belliydi.Bugünki oynanan macda bunlardan biriydi.Kayseri sezonu kafasinda bitirmis gibi oynadi bizimle.Kayserispor bizim ne olursa olsun komsumuz.Iki sehir arasindaki baglarin kuvvetli olmasi gerekir.Kin baglari olusturmaya calisan ,genclerin yazilarini esefle karsiliyorum.Sivas YETMISLI YILLARDA bunun sonuclarini cok agir kayiplarla ödedi.Eski günleri hortlatmak kimseye yarar saglamaz.Iki sehir arasinda kin yerine ,dostlugu olusturmak bence daha mantikli.Her SIVAS´LI ve KAYSERI´LI kardeslerimizin tahriklerden uzak kalmasi umuduyla.Herzaman dostluk kazansin demeyi ögrenmeliyiz.
Sevgilili yiğido kardeşimyaptığın bu olgun yorumdan dolayı teşekkürlerimi sunarım biz yiğidolarada yakışan budur Sivas sporumuza başarılar dilerim
Gerçekden ikinci yarıdan sonra güzel oynuyorduk ama sanşsızlıktan dolayı sonuca yansıtamıyorduk daha iyi yerlere geleceğimizi tahmin ediyorum çünkü takımımız güzel oynuyor yoromlarımızla birbirimizi kırmıyalım çünkü her yiğido değerlidir tüm yiğido kardeşlerimize selam ve saygılar
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Maçta göze çarpanlar : ?
Taraftar takımı iyi destekledi uzun zaman aradan sonra stad tamamen doldu.Defansın geçen haftalara nazaran çok iyi oynaması ve bireysel hatalar yapmaması Maçın en iyisi kimdi : ?
Eneramo Giderek yükselen bir grafiği var bu maçda süper oynadı inş. hep böyle devam eder.Defans'ın tamamıda müthişdi.
[/B]Maçın en kötüsü kimdi : ?[/B]
Kötü oynayan yoktu ama M.Nas diğer oyunculara göre biraz daha vasat oynadı. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
İyi mücadele ettik galibiyet için elimizden geleni yaptık ve başardık.Kadir'in Bucaspor maçında cezalı duruma düşmesi beni çok üzdü inşallah kadir'in yerini doldurabiliriz.
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? M.Nas => Rada :İyi bir hamle M.Nas ileriye çıkışta toplar kaybedebiliyor 1-0 devam eden bir karşılaşmada daha dengeli oynayan Rada'yı tercih ederim Erman=>Cihan :Hafta içinde cihan yerinde oynamamaktan yakındığı ve orta sahanın ortasında daha etkili olduğunu rıza hoca ilettiği basına yansıdı ve rıza hocada onu bu alanda oynattı.kötü oynamadı erman çıkmasa onun yaptıklarını yapabilirdi diye düşünüyorum.ama yinede taze kan olarak iyi bir değişiklik diyebiliriz. Suarez=>Mehmet Y. :Suarez oyunda kaldığı sürede üst düzey bir mücadele etti ve ilk defa böyle güçlü gördüm suarez'i bu değişiklikten önce kayseri biraz topu bizim alanda oynamaya başlamıştı bu değişikle mehmet topu ilerde tutarak zaman geçirdi hatta 3 dk uzatmayı mehmet yıldız korner bayrağının yanında geçirdi.
nasıl oynadıgımız hiç önemli degil önemli olan galibiyettir tabiki bu galibiyet kayserispor gibi iyi futbol oynayan bir rakibimize karşı alınması büyük sevinç yaşatıyor onlarada başarılar dikitorum SİVASSPORUMUZ inşallah kalan maçlarınıda en iyi neticelerle kapatır inşallah yukarılarda kendimize sağlam bir yer buluruzda kabus biter başta taraftarımıza ve tüm emegi geçenlere teşekkürler ALLAH serisini nasip etsin bu galibiyet tüm camiamıza hayırlı olsun
BENCEDE RIZA HOCA İLK DEFA OYUNA DOĞRU MÜDAHALE YAPTI, TEBRİK EDERİM, ÇOK FORVET ÇOK GOL DEMEK DEĞİL İLK DEFA ORATA SAHAYI TUTTU BİZDE MAÇI TUTTUK, DÜŞÜNÜN BU DEĞİŞİKLİKLER YERİNE ÖNCEDEN HOCA, ORTA SAHADAN ÇIKARIP ÖNCE MEHMETİ SONRA YİNE BİR ORTA SAHA ÇIKARIP KAMANANI ALIRDI, İNŞALLAH BÖYLE TEMKİNLİ VE ORATA ALANI KONTROL EDEREK DEVAM EDERİZ
BÜTÜN OYUNCULARI TEBRİK EDİYORUM BENCE BİZİM SEZON YILDIZIMIZ KADİR BÖYLE BİR ADAM OLAMAZ YORULMAK NEDİR BİLMİYOR NERDE BOŞLUK VAR KADİR ORADA, GÖZLERİNDEN ÖPERİM KADİRİM, DEFANSTA BU MAÇTA İYİ KONSANTRE İDİ İNŞALLAH BU KONSANTRASYON BUCADA DA DEVAM EDER
Her şeyi ile önemli bir maçtı. Buca kazandıktan sonra mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Güzel oynadık özellikle ilk yarının başlarında oyunu tam anlamıyla forse ettik, Ermanın orta sahada oynaması takımı olumlu etkiliyor hem hücümda hemde defansta verimli işler yaptı.
Hucum hattında Eneramo ile Grosicky arasında büyük uyumsuzluk var bu sorun giderilirse daha faydalı olacaklardır.
Rıza Hoca'da maçı tam okuyamadı 60 dan sonra orta sahamız tam anlamıyla düştü müdahale etmede geç kaldı, Suarez'in yerine Mehmet YILDIZ'ı orta sahada monte edebilirdi. Yada Cihanı Suarez ile değiştirebilirdi.
Haftaya belki ligin en önemli maçına çıkıyoruz ne olursa olsun kaybetmemeliyiz...
arkdşlr..kamanan,yıldız ve hayrettin de artık bahsetmeyelim
moralimiz bozuluyor....
bunlara hoca 5 ay kafa izni hoca versin artık,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,