Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Çalımbay'la devam
Alt 27.05.2011, 12:54   #71
ahmet ali
Yiğido

172 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 ahmet ali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Sivasspor Çalımbay'la devam

Alıntı:
SaYa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yanlis,,,
neden yanlis,,? anlatayim dostum..
Yabancilar dahil tum kadroyu Riza hoca kurdu.Ama maalesef tahammulsuz eses taraftari ve lokal medya tam Riza hocanin sistemi oturmak uzereyken kovuverdiler. Belesci bulentte anlayacagin hazira kondu.
Riza hoca Sivasspora geldiginde bir ucu taa bulente dayanan ertugral ve bakkaldan nasibini almis, neredeyse ruhunu yitirmis kadromuzu aldi ve devre arasi yaptigi isabetli takviyelerle kumede kalmamizi sagladi.. Dikkat edersen puanlarimizin nerdeyse hepsini transferlerden sonra kazandik. Bulentin yariyolda birakip gittigi Bucaninda durumu ortada..Yanlismi??
Devre arası isabetli takviler dediklerin.. buyuk kaleci Korcan, buyuk santrofor eranamo,cok az oynatılan Rada ve Sandro,bir mac oynayıp 16 maç yatan ve cogu maçta yedek kalan Goronicki........bunlar mı takımı kurtardı??.yorumu sana bırakıyorum dostum...
takım zorlukla sondan 4.oldu... Başarı bu mu???
Onumuzde ki sene yine sondan 4.olup kume düşmezsek hocamıza buyuk methiyeler yaparız beraberce... Istenilen bu mu??
ahmet ali isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2011, 13:31   #72
Buraq58
Usta Yiğido

Buraq58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

353 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 Buraq58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Haydi Bakalim İnşallah Daha başarili Oluruz.
Alt 27.05.2011, 16:13   #73
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

SEneye ilk 5 diyordu sonra ilk 10 oldu sonra bu seneki sıkıntıları yaşamıcaz(küme düşmemeye oynamıcaz) dedi Rıza hoca ilginç bakalım sıradakibi ben de merak ediyorum
Alt 27.05.2011, 16:27   #74
SaYa
YASAKLI ÜYE

12 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SaYa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ahmet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Devre arası isabetli takviler dediklerin.. buyuk kaleci Korcan, buyuk santrofor eranamo,cok az oynatılan Rada ve Sandro,bir mac oynayıp 16 maç yatan ve cogu maçta yedek kalan Goronicki........bunlar mı takımı kurtardı??.yorumu sana bırakıyorum dostum...
Onumuzde ki sene yine sondan 4.olup kume düşmezsek hocamıza buyuk methiyeler yaparız beraberce... Istenilen bu mu??
Ahmet Ali Bey, buyuksen abi kucuksen kardesim diyeyim,
Iste kendi kendine ispatladinki futbol denen oyun bir anlayis olgusudur. Ben bireylerden ziyade takim futboluna ve bunun sahaya nasil yansidigina bakarim.Siz ise takimin birer parcasi olan futbolcularin tek tek meziyet ve ozellikleriyle alakalisiniz. Sizin dusuncenizde yanlis degil fakat unutmamaniz gereken bir gercek varki futbol gibi takim sporlarindaki basarida yada basarisizlikta fertlerden ziyade takimin genel olarak sahaya ne yansittigi cok daha onemlidir. Christiano Ronaldo Diyarbakirsporda oynasaydi inaninki atacagi gol sayisi 5i gecmezdi ve takimi yine kume duserdi.Rada Navratil Eneramo Grosicki belki takim kurtaran aksiyonlarda bulunmuyorlarki buna katilmiyorum, onlarin birbirini tamamlayici ozellikleri sayesinde kotu sayilmayan bir takim performansi yakaladik. Ustelik Riza hocanin gelisiyle birlikte Erman Kilic basta olmak uzere Kadir ,Pedriel ve Ziya gibi oyuncularimizda cok daha verimli olmaya basladilar. Hocamiz gelirken hedefini belirtmisti.KUMEDE KALMAK!! Bunu basardi degilmi? Onumuzdeki yilki hedefinin ust siralar oldugunu soyluyor, Simdi ona destek verme zamanimi yoksa sil bastan yeni maceralara atilma animi? Metin Diyadinin Sivassporumuza teknik direktor vasiflarina sahip oldugunu dusunmuyorum. Kiyaslamak gerekirse Riza Calimbayin Denizlisporla Uefa kupasinda son 16 yi gordugunu, Super ligin muhtelif takimlarinda BJK gibi, kariyer sahibi oldugunu gozonunde bulundurmani tavsiye ederim, samimi sevgilerimle, Yavuz
SaYa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SaYa'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.05.2011, 18:07   #75
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 741 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ahmet ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
daha aldığımız futbolcular bilmisoysun bi de kalkmış olayı eleştiriysun arkadş
ona eranamo değil eneramo derler Goronocki kimse umarım iyi transferdir çünkü bizz de Grosicki bar
Alt 27.05.2011, 18:50   #76
gürünlüyiğido58
Yiğido

gürünlüyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 573 gürünlüyiğido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok güzel ve sevindirici bir haber ligde kaldıysak Rıza hocaya borçluyuz
Alt 28.05.2011, 09:44   #77
adıge26
Yiğido

adıge26 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 adıge26 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza hocaya guvenip yola devam kararı cıktıysa bunu 1 degil en az 2-3 yıl arasında olmalıydı bence hayırlı olsun iki tarff icinde
adıge26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.05.2011, 09:56   #78
ahmet ali
Yiğido

Alıntı:
ozledımeskıyı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
daha aldığımız futbolcular bilmisoysun bi de kalkmış olayı eleştiriysun arkadş
ona eranamo değil eneramo derler Goronocki kimse umarım iyi transferdir çünkü bizz de Grosicki bar
eranamo yerine eneramo,grosicki yerine gronocki demişim... ne buyuk bir hata..
cahilliğime ver arkadaşım... senin gibi yabancı dillleri iyi bilen,yabanci isimlerde hiç hata yapmadan bilen bir arkadaşımız olduğu müddetçe takımımızın sırtı yere gelmez.. bu sene sayende şampiyonuz kardeşim...
Alt 28.05.2011, 10:00   #79
ahmet ali
Yiğido

Alıntı:
SaYa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ahmet Ali Bey, buyuksen abi kucuksen kardesim diyeyim,
Iste kendi kendine ispatladinki futbol denen oyun bir anlayis olgusudur. Ben bireylerden ziyade takim futboluna ve bunun sahaya nasil yansidigina bakarim.Siz ise takimin birer parcasi olan futbolcularin tek tek meziyet ve ozellikleriyle alakalisiniz. Sizin dusuncenizde yanlis degil fakat unutmamaniz gereken bir gercek varki futbol gibi takim sporlarindaki basarida yada basarisizlikta fertlerden ziyade takimin genel olarak sahaya ne yansittigi cok daha onemlidir. Christiano Ronaldo Diyarbakirsporda oynasaydi inaninki atacagi gol sayisi 5i gecmezdi ve takimi yine kume duserdi.Rada Navratil Eneramo Grosicki belki takim kurtaran aksiyonlarda bulunmuyorlarki buna katilmiyorum, onlarin birbirini tamamlayici ozellikleri sayesinde kotu sayilmayan bir takim performansi yakaladik. Ustelik Riza hocanin gelisiyle birlikte Erman Kilic basta olmak uzere Kadir ,Pedriel ve Ziya gibi oyuncularimizda cok daha verimli olmaya basladilar. Hocamiz gelirken hedefini belirtmisti.KUMEDE KALMAK!! Bunu basardi degilmi? Onumuzdeki yilki hedefinin ust siralar oldugunu soyluyor, Simdi ona destek verme zamanimi yoksa sil bastan yeni maceralara atilma animi? Metin Diyadinin Sivassporumuza teknik direktor vasiflarina sahip oldugunu dusunmuyorum. Kiyaslamak gerekirse Riza Calimbayin Denizlisporla Uefa kupasinda son 16 yi gordugunu, Super ligin muhtelif takimlarinda BJK gibi, kariyer sahibi oldugunu gozonunde bulundurmani tavsiye ederim, samimi sevgilerimle, Yavuz
Bu konuda karşılıklı tüm fikirlerimizi yazdık.. tartıştık.. hangimizin haklı olduğunu yaşarsak onumuzde ki aylarda göreceğiz kardeşim...kendine iyi bak...
Alt 30.05.2011, 10:45   #80
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mehmet Yıldız Sivassporda sembol olmuş bir isim kesinlikle kalmalı.
Apo , Sedat da kalmalı bence.

Etiketler
Çalımbayla, devam, sivasspor