Alıntı:
ahmet ali Nickli Üyeden Alıntı
Devre arası isabetli takviler dediklerin.. buyuk kaleci Korcan, buyuk santrofor eranamo,cok az oynatılan Rada ve Sandro,bir mac oynayıp 16 maç yatan ve cogu maçta yedek kalan Goronicki........bunlar mı takımı kurtardı??.yorumu sana bırakıyorum dostum...
takım zorlukla sondan 4.oldu... Başarı bu mu???
Onumuzde ki sene yine sondan 4.olup kume düşmezsek hocamıza buyuk methiyeler yaparız beraberce... Istenilen bu mu??
|
Ahmet Ali Bey, buyuksen abi kucuksen kardesim diyeyim,
Iste kendi kendine ispatladinki futbol denen oyun bir anlayis olgusudur. Ben bireylerden ziyade takim futboluna ve bunun sahaya nasil yansidigina bakarim.Siz ise takimin birer parcasi olan futbolcularin tek tek meziyet ve ozellikleriyle alakalisiniz. Sizin dusuncenizde yanlis degil fakat unutmamaniz gereken bir gercek varki futbol gibi takim sporlarindaki basarida yada basarisizlikta fertlerden ziyade takimin genel olarak sahaya ne yansittigi cok daha onemlidir. Christiano Ronaldo Diyarbakirsporda oynasaydi inaninki atacagi gol sayisi 5i gecmezdi ve takimi yine kume duserdi.Rada Navratil Eneramo Grosicki belki takim kurtaran aksiyonlarda bulunmuyorlarki buna katilmiyorum, onlarin birbirini tamamlayici ozellikleri sayesinde kotu sayilmayan bir takim performansi yakaladik. Ustelik Riza hocanin gelisiyle birlikte Erman Kilic basta olmak uzere Kadir ,Pedriel ve Ziya gibi oyuncularimizda cok daha verimli olmaya basladilar. Hocamiz gelirken hedefini belirtmisti.KUMEDE KALMAK!! Bunu basardi degilmi? Onumuzdeki yilki hedefinin ust siralar oldugunu soyluyor, Simdi ona destek verme zamanimi yoksa sil bastan yeni maceralara atilma animi? Metin Diyadinin Sivassporumuza teknik direktor vasiflarina sahip oldugunu dusunmuyorum. Kiyaslamak gerekirse Riza Calimbayin Denizlisporla Uefa kupasinda son 16 yi gordugunu, Super ligin muhtelif takimlarinda BJK gibi, kariyer sahibi oldugunu gozonunde bulundurmani tavsiye ederim, samimi sevgilerimle, Yavuz