Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor
Alt 13.08.2011, 13:09   #71
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mersin İ.Y. 2-2 Sivasspor

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben de Kadir'in kilo aldığını gözlemledim.
sezon basında olur ya form düsüyo kilo artısı oluyo da futbolcular cabuk verir o sorun degil
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2011, 14:58   #72
mayhos58
Acemi Yiğido

mayhos58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 mayhos58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben rıza hocanın sadece düşeeye oynayacak bir takıı çalıştırdığınA inanıyoyorum. oyuncu seçileri taktikler gidecekler kalcaklar, yapılan ve de yapılaayan transferlerr....iş gösteriyorki bu senede hedef 15 . lık başka bir şey olaz bu takımdan fazla bir şey beklemeyin.
bunun tek suçlusu rıza hocadır alınan alınamayan oyuncular sistem herşey onun eseridir.o ayrlamıştır herşeyi. kardeşim eğer isteğin transferleri yaptıramıyorsan yönetime çek git istifa et.bizde seni takdir edelim yönetimde 3 yıldır anlamak istemediğihataları anlar.amaaaa nerde delikanlıysan çık deki kardeşim bizim hedefimiz düşmemektir bunun mücadelesini vereceğiz fazla bir şey beklemeyin..... ha bizde o zaman diyelimki tamam para yok olan mallar bunlar bunlarla idare edecez... ben daha görmedim böyle birilerini...
mayhos58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mayhos58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.08.2011, 15:05   #73
mayhos58
Acemi Yiğido

allah aşkına rıza hoca söyle bi ya: pedriel, sandro, rada,uğur kavuk hatta cihan ne buluyon bu adamlarda maaşlarına mı ortaksın ne anlamadım çok mu değerli görüyon bunları ya bunları sivasta ara çok bulursun vallaha da billaha... git bir amatör maç izle sivasta çok var bunlardan birde bu adamlara dünyanın parasını veriyorsunuz bizim çoocuklar bedava oynar.şaka değil gerçek söylüyom...aşırı derecede rıza hocaya kızıyommm.bilmiyor bu işi kardeşim bu adam bu kadar basitt....sesinide çıkarmıyor tam yönetimin istediği adam...
ya allah aşkına şu pedrieli dün izledim de güldüm sadece bu ne ya allah aşkına dalgamı geçiyorlar insanlarla .. sırf yabancı diye de insana para verilmezki
rıca hoca bu isimler sivasta kaldığı müddetçe seni ve senin gibi düşünen zihniyetleeri kınayacağım..devam edersenin artık küfürde edeceğim.sivas yol geçen hanı değil...
Bu Konuda mayhos58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.08.2011, 15:07   #74
mayhos58
Acemi Yiğido

vay efendim neymiş sezon başıymış falan filanmış....geç bunları.....görünen köy klavuz istemez....
Alt 13.08.2011, 15:11   #75
mayhos58
Acemi Yiğido

mersin gidiyor keıtayı getiriyor mehmet battal başka takıma transfer oluyor bizimkiler ne yapıyor hiç....bakın görün bir taransfer yapacaz diyorlar ya yalan milleti kandırıyorlar oyalamaktan başka birşey değil.yapmayacaklar beklemeyin boşuna......bu yönetimin ben dürüst olduğuna artık inanmıyorum .para yok para yok diyip duruyorlar.nerde bu paralar.milletin takımı ağlamıyor bizimkilerde sürekli ağlam duvarının önündeler.
Alt 13.08.2011, 15:14   #76
mayhos58
Acemi Yiğido

allah aşkına rıza hoca söyle bi ya: pedriel, sandro, rada,uğur kavuk hatta cihan ne buluyon bu adamlarda maaşlarına mı ortaksın ne anlamadım çok mu değerli görüyon bunları ya bunları sivasta ara çok bulursun vallaha da billaha... git bir amatör maç izle sivasta çok var bunlardan birde bu adamlara dünyanın parasını veriyorsunuz bizim çoocuklar bedava oynar.şaka değil gerçek söylüyom...aşırı derecede rıza hocaya kızıyommm.bilmiyor bu işi kardeşim bu adam bu kadar basitt....sesinide çıkarmıyor tam yönetimin istediği adam...
ya allah aşkına şu pedrieli dün izledim de güldüm sadece bu ne ya allah aşkına dalgamı geçiyorlar insanlarla .. sırf yabancı diye de insana para verilmezki
rıca hoca bu isimler sivasta kaldığı müddetçe seni ve senin gibi düşünen zihniyetleeri kınayacağım..devam edersenin artık küfürde edeceğim.sivas yol geçen hanı değil...
lütfen sakin...
Alt 13.08.2011, 15:30   #77
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 827 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart lütfen sakin...

sevgili yiğidolar, takım kötüde olabilir, hoca yanlışta yapabilir ancak "rıza hoca" için yapılan eleştiriler çok ahlaksızca, neymiş efendim futbolcuların paralarına ortak mısın v.s. yazık ya yazık bülent uygun maçları verirken, 1.7 trilyon peşin ücret alırken sustunuz memleketin çocuğuna yükleniyorsunuz...
hep demişimdir, sivaslı sivaslının kıymetini bilmiyor maalesef...
Bu Konuda kakikli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.08.2011, 15:53   #78
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Riza hoca hakkinda ileri geri konusurken bir kez daha dusunun.. bu takimin basina futbolcularin kazancina ortak olan tek bir hoca geldi o lanet olasi da simdi hapishanede.

Mersin onu aliyomus da bunu aliyomus.. teknik direktorleri alip getiriyor sanki o oyunculari.. heriflerde para var.. is bitirici yonetim var demek ki.. bizim yonetimin en basarili oldugu alan ise fener yalakaligi malesef.. en canli ornegi de baskanimiz.. aziz ile olan iliskisine mesafe koysaydi onlarin camuruna bizi de cekmemis olurdu.

Su kulube 3 kurusluk katkisi olmayan adamlar gelip burda hic bir seyi begenmiyorlar bir de riza hocanin adamligina laf ediyorlar.. neymis 15.cilge oynatacakmis.. ya ne olacakti?.. sizin gibi cekirdekci, capulcu taraftar kitlesiyle baska ne olur? herkes once kendine baksin.. agzini toplasin.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı blacksky'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.08.2011, 16:06   #79
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
mayhos58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yanlışlıkla teşekkür butonuna bastım. Kardeş eleştirmek her insanın hakkıdır! Lakin hakaret etmek bizlere yakışmaz. Bende senin gibi bazı futbolcuların nasıl bu takımda oynadıklarını anlamıyorum. Ama herşeye tek taraflı bakmamak lazım, bir başarısızlıkta sadece t.direktör değil yönetimde o başarısızlığa ortaktır. Şu anda Rıza hocaya başarısız dememiz için en az yarım devre alacağı sonuçları görmemiz gerekir. Ayrıca kulübümüz hakkında federasyon bir karar verecek, onun için o karardan sonra ne olacağını göreceğiz.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2011, 16:21   #80
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takım dünkü maçta kötüydü her bölgede eksiğimiz var uğur kavuk gözünün önündeki topu atamıyor eneramo pedriel bişey yapamıyor kamil her şeyden umudunu kesmiş gibi oynuyo takımda iyiler hayrettin m. ali kıvanç ve navratildi bizim orta sahaya 1 tane türk forvete de yabancı oyuncu almamız şart,!!
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
mersin, sivasspor