Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 02.10.2011, 13:43   #71
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

çok iyi oynamadığımız antalya deplasmanıdan beraberlikle dönmekte iyidir.1 puanın bile ne kadar önemli olduğunu geçen sezon gördük.milli maç arasında sakatlarında düzelmesiyle daha derli toplu daha geniş kadroyla hazır hale geliriz.evimizde oynayacağımız maçta iyi futbolla 3 puanı alırız.ilk haftalardaki ölü toprağını üstümüzden attık.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2011, 13:56   #72
serkankeskin
Acemi Yiğido

31 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 serkankeskin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sadece maçın özetini izleyebildim ama grosiçki nin golünün muhteşem olduğunu söyleyebilirim.ikinci yediğimiz golde iki defans oyuncumuzda topa müdahale yapamıyor savunmanın daha sağlam durması lazım.sakat futbolcularımız takıma katıldıklarında daha iyi olacağız inşallah.
serkankeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2011, 14:09   #73
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1494 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
sabanoh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi biliyorsun gardas, bu sitede Riza Hoca yi elestirmek yasak.
Birtek iyi yönlerini yazmak gerek.
Tespitlerin dogru.
Bu sitede Rıza Hocayı eleştirmek yasak değil kardeşim... Doğru eleştiriye eleştiri sahibi bile olumlu bakar. Biz eleştiriyi yaparken dozunu kaçırıyoruz. Yada tahammülsüzlük yapıyoruz. Sen değil bende eleştirdim Rıza Hocamızı.. 75 den evvel oyuncu değişikliği yapmıyor zorunlu olmadıkça... Ama bizim değindiğimiz nokta farklı... Bu takım bir başkanı bir yöneticisi birde kalecisi içerdeyken takım tesislerinden tut saha içi dışı faktörlerine kadar bu adam takımı sahiplenmiştir... Sahiplendiğini bile bile ona kötülük yapmamalıyız. -Ki bu adam içimizden birisi, yani öz be öz Sivas evladı.. Olayı bu gözle inceleyin ne demek istendiğini farkedersiniz.

Futbol oyunu hatalar oyunudur, güzelliğide budur. Ama Tahammülsüzlük oyunu değildir. Eleştirelim hep beraber. Ya hocam keşke şunu değilde bunu oynatsaydın diyelim amenna... Bizim kızdığımız defol git, istifa vb söylemleri yapanlaradır. Takım 3 maçtır iyi ve iyi bakın burada felaket tellallığı yapanlardan eser yok. Çünkü onlar felaketlerde ortaya çıkan kişiler.. Biz sana değil haltercilere, İrlandacılara kızıyoruz.

Şahsım ve yönetim adına müsterih olasın...
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.10.2011, 14:51   #74
sabanoh
Tecrübeli Yiğido

sabanoh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

92 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 sabanoh FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu sitede Rıza Hocayı eleştirmek yasak değil kardeşim... Doğru eleştiriye eleştiri sahibi bile olumlu bakar. Biz eleştiriyi yaparken dozunu kaçırıyoruz. Yada tahammülsüzlük yapıyoruz. Sen değil bende eleştirdim Rıza Hocamızı.. 75 den evvel oyuncu değişikliği yapmıyor zorunlu olmadıkça... Ama bizim değindiğimiz nokta farklı... Bu takım bir başkanı bir yöneticisi birde kalecisi içerdeyken takım tesislerinden tut saha içi dışı faktörlerine kadar bu adam takımı sahiplenmiştir... Sahiplendiğini bile bile ona kötülük yapmamalıyız. -Ki bu adam içimizden birisi, yani öz be öz Sivas evladı.. Olayı bu gözle inceleyin ne demek istendiğini farkedersiniz.

Futbol oyunu hatalar oyunudur, güzelliğide budur. Ama Tahammülsüzlük oyunu değildir. Eleştirelim hep beraber. Ya hocam keşke şunu değilde bunu oynatsaydın diyelim amenna... Bizim kızdığımız defol git, istifa vb söylemleri yapanlaradır. Takım 3 maçtır iyi ve iyi bakın burada felaket tellallığı yapanlardan eser yok. Çünkü onlar felaketlerde ortaya çıkan kişiler.. Biz sana değil haltercilere, İrlandacılara kızıyoruz.

Şahsım ve yönetim adına müsterih olasın...
Atilla abi,
Türkiye'de adalet varsa içeridekiler haksiz yere koyunmamistir.
Lafin kisasi Sivasspor çok kötü günler geçirdi ama simdi iyi yolda yürümek için hatalari görmek ve halletmek lazim.
Ben her zaman Sivasspor'un arkasindayim ama bir hoca gelir bir gün de gider, tek kalacak sey Sivasspor ve taraftari, bunu da bilmek lazim.
Saygilarla
sabanoh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2011, 15:55   #75
erdaleren58
Acemi Yiğido

erdaleren58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erdaleren58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
sabanoh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
klavyede 11 harfi yan yana yazamiyan adam 23 yildir baska ülkede kendi kendine türkçeyi ögrenmis, sen baska ülkede dogsaydin da benim kadar türkçen olsaydi, ok mi?(pardon tamam mi? )
Ondan sonra ben hocalik yapmayi isterdim fakat bu mümkün oldugunu zannetmiyorum ve Riza "hocanin" 13 yil futbol oynadigini yazdin, evet iyi futbolcu olabilir(bilmiyorum) ama iyi bir teknik direktör olacagi kesin degil(ve degil zaten).
Son olarak 2 pasi bu senede yapamadigimizi sen de iyi biliyorsun.Yani 2 sene evvel le bir tek grosicki farki var, o da her seyi degistiriyor(iyi oynadigi zaman)

Gülmeye devam et gardas
Saygilarla
herkes üstüne düseni alsin bende yurt disinda yasiyorum almanyada bu mazeret deyil.o hoca bu hoca diye birsey yok yönetimin kendi tasarufudur kimi getirirse biz saygi duyariz yeterki iyi niyetli olsun dürüs olsun bize karekterli hocalar lazim,ben riza hocayi begeniyorum baskasi gelirsede üzülmem cünki yönetim kimi uygun görmüsse onu getirir.burada takimi hocayi yönetimi rencide edecek yorumlarda kacinalim,hepimizin sevinci ve üzütüsü sivasspordur.
erdaleren58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı erdaleren58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 02.10.2011, 17:40   #76
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

antalya kısa vadeli bir takım 30 un altında adamı yok bu sezon iyi işler yapabilirler ama buaştaki adamlaryüksek maç temposunu kaldıramaz ilerde sıkıntı yaşar antalya her zaman bu kadar iyioyuncuları toplayamaz yaşlı hepsi
Alt 02.10.2011, 17:49   #77
threestar58
Yiğido

threestar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

bunlari biz,mi ogretecegiz hoca,ya ve oyunculara herzaman soyluyoruz rakip takim,in tehlike,li isimleri markaj altina alinmali diye necat,i ates,i herkes biliyor demem yanlis olur, futbol bu kadar zor,mu?
threestar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.10.2011, 19:16   #78
bozatli58
Acemi Yiğido

20 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 bozatli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

teşekürler rıza hoca yalınız eneromonun daha yıpratıcı vefırsatcı olması lazım çok agırkalıyor süpersin kamil teşekürler sivassporrrrrrrrrrrrr
bozatli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bozatli58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.10.2011, 20:13   #79
Ozan5858585858
Yiğido

Ozan5858585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 149 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 Ozan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISIOzan5858585858 COK SEVILEN BIR KISI

Deplasmanda kazandığımız 1 puan için çok mutluyum Hakettiğimiz bir puan kazandık oyundan memnunum.. bu sene ilk 4'teyiz demedi demeyin..
AATIF CHAHECHOUHE #92# JOHN UTAKA #99#
[center]
Ozan5858585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ozan5858585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.10.2011, 23:53   #80
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sen deplasmandan 1 puan almışsın bi de kaanatkar olun ya bi de yarabbi bugünümüze şükür deyin ne varki bide bunu okuyayım yok Rıza hoca eleştirilmezmiş yok bilmem ne yine başladı 15 YTL lik teknik direktörler . Ya kardeşim siz taraftarsınız detek verin yaa GÖLGE ETMİYİ BAŞKA İHSAN İSTEMEZ diyesi geliyor insanın ....:confu sed:

Etiketler
değerlendirelim, maçı