Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır.?
Bursaspor Kazanır. 13 6,67%
Sivasspor Kazanır. 128 65,64%
Berabere Sonuçlanır. 54 27,69%
Katılımcı sayısı: 195. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bursaspor-Sivasspor
Alt 17.01.2012, 18:18   #71
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Bursaspor-Sivasspor

turgay ve batalla ya adam adama savunama yapmalıyız,bursaspor'un defansı ağır eneramo ve grosickı hızlı kosular yaparsa macı koparırız
Alt 17.01.2012, 18:23   #72
asabibaba
Usta Yiğido

asabibaba - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

992 Mesajına 2.426 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 asabibaba FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
turgay ve batalla ya adam adama savunama yapmalıyız,bursaspor'un defansı ağır eneramo ve grosickı hızlı kosular yaparsa macı koparırız
turgaya adam adamaya gerek yok.... cezalı çünkü oynamıyor
Alt 17.01.2012, 18:25   #73
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***İNŞ bursa freni patlamış tır gibi üzerimize gelirde işimiz kolay olur.bide hakem denen şahıs önemlidir
***ceza sahamıza yakın faul yapmamız gerekir.oyunu ortasağla kurmamız gerekir
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.01.2012, 19:45   #74
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Yenilmezlik Serimiz sürsün de biz kendimizi bjk yle cincon a saklayalım ztn feneri yendikk bu maçları iple çekiyoruz stad dolar inş bu maçlar da
Alt 17.01.2012, 22:23   #75
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş ben öyle ateşli bir seyirci göremiyorum internet sitelerinde futbolcu ve teknik heyete ettiğiniz küfürleri okuyorum ilk dakikalarda birde gol yerseniz o zaman o stattan çıkamazsınız taraftar takıma çok kızgın ilk yediğiniz golden sonra istifa seslerini hep beraber dinleriz pinto meselesi ise kapalı kutu yabancılar burada uyum sağlamakta zorlanıyor uzun lafın kısası cumartesi günü maçta futbolcular konuşacak pazar günü biz konuşmaya devam ederiz
Pazar günü konuşmaya dewam edelim benim için farketmez ..İnternet sitelerindeki klavyeciliği en azından benim kadar iyi biliyorsundur.Çok fazla kaale almamak gerek..Seyircinin takıma küstüğü doğruydu sanırım son gelişmelerden haberiniz yok..Şu an taraftarda şehirde tam anlamıyla takıma yine sahip çıktı.Şimdiye kadar bir kaç çatlak ses dışında ben Bursada istifa sesi duymadım..bu konuda yanılıyorsunBjk mağlubiyeti sonrası bile taraftar Yalovada takımı karşıladı..Futbol mantık ve şans oyunudur.Sivasın rahatlığı ve yakaladığı performans ortada..Buna sewindiğimizide dile getirdik.Ancak Bursaspor süperlig te kendine hedef koyan ender Anadolu kulübü olmasını göze alarak bu maç bence Bursaspor için kırılma maçı olacaktır ve farklı bir motivasyonla sahaya çıkacaklardır diyorum.Bursada Sivas mağlubiyetinin telefisi geri kalan maçlarda telafi edilmeyebilir çünkü Sivassporda en ciddi play of adayıdır...Kim kazanır kim kaybeder konusunda ısrarcı değilim..ama kendi sahasında final niletiği taşıyan bir maçı hafife alacaklarını sanmıyorum takımın ve yönetimin...Kaldıki şimdiye kadar Bursasporun oynadığı bir çok maçlardaki performansını bende beğenmedim ama istenildiğinde bir anda takım oyununa dönebiliyorlar...Hak eden kazansın....
Alt 17.01.2012, 22:32   #76
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tam olarak emin değilim ama Turgay cezalı olabilir..Eğer değilse bu adamı tutmaya gerek falan yok hatta kaleciniz kaleyi ardına kadarda açabilir..Atamıyor adam nası olsa tutsanda tutmasanda yok o yetenek..kale çizgisine 2 metre mesafeden yerden gelen topu neredeyse 90 derecelik bir açıyla tribünlere göndermek özel bir yetenek ister...messi bile başaramaz bunu...boş bırakın zarar gelmez...
Alt 17.01.2012, 22:40   #77
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Açık söylüyorum,2 tane yollarız..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.01.2012, 22:42   #78
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tam olarak emin değilim ama Turgay cezalı olabilir..Eğer değilse bu adamı tutmaya gerek falan yok hatta kaleciniz kaleyi ardına kadarda açabilir..Atamıyor adam nası olsa tutsanda tutmasanda yok o yetenek..kale çizgisine 2 metre mesafeden yerden gelen topu neredeyse 90 derecelik bir açıyla tribünlere göndermek özel bir yetenek ister...messi bile başaramaz bunu...boş bırakın zarar gelmez...
Kardeşim sen bu son maçda kaçırdıklarından dolayı Turgay'a epey kızmışsın öyle anlaşılıyor.Turgay bu ligin en iyi santrforlarından biri bence.Sivasda oynamasını istediğim topçuların başında O gelir.Beğenmiyosanız bizim Pedriel ile takas edelim.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.01.2012, 22:51   #79
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim sen bu son maçda kaçırdıklarından dolayı Turgay'a epey kızmışsın öyle anlaşılıyor.Turgay bu ligin en iyi santrforlarından biri bence.Sivasda oynamasını istediğim topçuların başında O gelir.Beğenmiyosanız bizim Pedriel ile takas edelim.
Bu adam geldiğinde avazımın çıktığı kadar bağırmıştım bu adamın topçulukla alakası yok diye şimdi olan bir şey değil..Ertuğrul buna söz vermişti Türkiyede bir takım çalıştırırsam seni o takıma alacağım diye öylede yaptı zaten Kayseriye aldı bunu...We yemin ediyorum Bursaya gelmesi söz konusu olduğunda Kayserideki bir forum sitesinde alın bu kazmayı diye yalvarıyrdu adamlar neredeyse..Haaa çok koşuyor press yapıyor dersen,onu bizde yapan çok adam var zaten ben sadece bu adamdan forvet olmaz diyorum...Takas olayına gelince bu yıl çok fazla maçınızı izleme fırsatım olmadı ama ben genç Ziya ve Kamili epey beğeniyorum takasa gerek yok Turgayı alın yeterki futbolcu vermesenizde dua ederim yemin ediyorum )))
Alt 18.01.2012, 00:31   #80
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Zevkli ve gollü bir maç olacağını tahmin ediyorum...Alınacak 1 puan bence kötü olmaz...Zira Bursa 2.yarı toparlandı sayılır...Eğer Bjk maçında 2-1 yenikken kaçırdıkları gollerdne birini atsalar ordan puan alabilirlerdi...Form düşüklüğü falan olsa da Bursa kötü takım değil...Bizim takım da maşallah bu ara gayet formda...Eğer ilk golü biz bulursak ve çabuk gol yemezsek 3 puanı da alabiliriz...Ancak dediğim gibi tipik bir beraberlik maçı gözüküyor...

Etiketler
biletleri, bursaspor, bursasporsivasspor, maçı