Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Futbol Federasyon

Futbol Federasyon Burada Futbol Federasyon hakkındaki Görüşlerinizi bildirebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

Cevap: UEFA puan silme kriterini açıkladı
Alt 27.01.2012, 23:44   #71
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1114 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: UEFA puan silme kriterini açıkladı

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Sivasspor yönetiminin bu genel kurulda ne yönde oy kullandığını merak ediyorum. Bu yönde bir açıklama oldu mu hiç?
değişmemesi yonunde oy kullandı yönetim.
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.01.2012, 23:49   #72
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Bizim yönetimin 3 temmuzdan sonra kaç açıklama yaptığını bilen var mı?
Diğer takım yöneticileri bir dakika susmuyor..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2012, 00:09   #73
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1492 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Bildiğim kadarı ile Değişmesin dendi...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2012, 02:21   #74
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

BU ÜLKEDE NAMUSLULARIN SESİ NAMUSSUZLARDAN DAHA ÇOK ÇIKMAZSA HİÇBİR SORUN ÇÖZÜLMEZ BU ÜLKEDE NEKADAR AMİGO YAZAR NEKADAR İLGİSİZ GAZETECİ NE KADAR ŞİKECİNİN KRALI TAKIM YÖNETİCİSİ VARSA HEPSİ CIYAK CIYAK BAĞIRIYOR BİZİM CANIMIZ YANIYOR YÖNETİM KAFASINI KUMA GÖMMÜŞ HERŞEYİ TEVEKKÜLE BIRAKMIŞ KİMİ ZAMAN İLHAN CAVCAVLA KİMİ ZAMAN FB Lİ YÖNETİCİLERLE AYNI GÖRÜŞÜ SAVUNUYORLAR YAW KARDEŞİM ÇIKIN SUÇUMUZ YOK BİZİ DÜŞÜRMEK YÜREK İSTER İSPATLAYIN SUÇUMUZU DESENİZE BEN YÖNETİCİ OLSAM BASIN TOPLANTISI YAPAR AYNE N ŞUNU DERDİM ŞİKE YAPANINDA SİVASSPOR ŞİKE YAPTI DİYENİNDE ŞİKE YAPTI DEYİPTE İSPAT ETMİYENİNDE İSPAT EDİPTE BİZİ BU LİGDE TUTANINDA ŞİKECİNİN KRALI OLUPTA NAMUSLU YÖNETİCİ AYAKLARINA YATANINDA ..........OZAMAN SUÇSUZ OLDUĞUMUZA HERKES DAHA İYİ İNANIRDI SUSMAK ZULME BOYUN EĞMEK MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2012, 10:30   #75
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bence yönetim süreci gayet iyi yönetti, Sivasspor geçen sezon şike yapan bir takım olarak anılırken bugün güzel futboluyla konuşuluyor. Kendimizi bu kısır tartışmalardan uzak tutarak en güzelini yaptık zaten konuşsak da kamuoyunu yönledirecek gücümüz yok.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2012, 12:28   #76
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1492 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU ÜLKEDE NAMUSLULARIN SESİ NAMUSSUZLARDAN DAHA ÇOK ÇIKMAZSA HİÇBİR SORUN ÇÖZÜLMEZ BU ÜLKEDE NEKADAR AMİGO YAZAR NEKADAR İLGİSİZ GAZETECİ NE KADAR ŞİKECİNİN KRALI TAKIM YÖNETİCİSİ VARSA HEPSİ CIYAK CIYAK BAĞIRIYOR BİZİM CANIMIZ YANIYOR YÖNETİM KAFASINI KUMA GÖMMÜŞ HERŞEYİ TEVEKKÜLE BIRAKMIŞ KİMİ ZAMAN İLHAN CAVCAVLA KİMİ ZAMAN FB Lİ YÖNETİCİLERLE AYNI GÖRÜŞÜ SAVUNUYORLAR YAW KARDEŞİM ÇIKIN SUÇUMUZ YOK BİZİ DÜŞÜRMEK YÜREK İSTER İSPATLAYIN SUÇUMUZU DESENİZE BEN YÖNETİCİ OLSAM BASIN TOPLANTISI YAPAR AYNE N ŞUNU DERDİM ŞİKE YAPANINDA SİVASSPOR ŞİKE YAPTI DİYENİNDE ŞİKE YAPTI DEYİPTE İSPAT ETMİYENİNDE İSPAT EDİPTE BİZİ BU LİGDE TUTANINDA ŞİKECİNİN KRALI OLUPTA NAMUSLU YÖNETİCİ AYAKLARINA YATANINDA ..........OZAMAN SUÇSUZ OLDUĞUMUZA HERKES DAHA İYİ İNANIRDI SUSMAK ZULME BOYUN EĞMEK MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ

Gaziantep maçı sonrasındaki hafta içerisinde Yöetim kurulumuz bu gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yapmayı düşünüyorlar. Tüm merak ettiğiniz sorulara detaylı bir şekilde cevap bulacaksınız.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2012, 12:34   #77
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Bu kadar.HARİKA YAZMIŞSIN.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2012, 12:35   #78
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hedefimiz en azından UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak ve ligi ilk dört içerisinde bitirmek. Biz işimize bakalım, çıkıp çatır çatır futbolumuzu oynayalım, puanlarımızı toplayalım, gerisi fasa fiso. Glu glu'culara aldanmadan yola devam!

Kimse puanımızı silemeyecek, göreceksiniz. Kötümser olup takımın gidişatını bozmak sadece bize zarar verir. 6-2 yenildiğimiz Kayseri maçını hatırlayın, Kayseri'ye kadar otobüste giderken televizyondan şike haberleri ve düşürülecek takımlarla igili haberleri izleyen futbolcularımızın yaşadıkları motivasyon kaybı bize hezimet olarak geri dönmüştü. Benzer bir hataya şimdi tekrardan düşmeyelim.
Aynen katılıyorumm.İstanbul yalakalrı basının abartılarına bakamyın. Onlar sadece şakşakçılık yapıyorlar
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2012, 20:02   #79
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
BU ÜLKEDE NAMUSLULARIN SESİ NAMUSSUZLARDAN DAHA ÇOK ÇIKMAZSA HİÇBİR SORUN ÇÖZÜLMEZ

Bu yeni gelen Federasyonun içinde , her ne kadar gs'li de olsa, adamlığına ve dürüstlüğüne inandığım, futbolumuza yıllarca hizmet vermiş biri var.. CÜNEYT TANMAN.
Futbol federasyonunun içinde basketbolcu ve voleybolcular çoğunluktayken ( işin bir diğer ilginç tarafı da bu ) futbolculuğuyla ve dürüstlüğüyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış bir Cüneyt Tanman gelince ben kendi adıma sevinmiştim. Ama ne yazık ki Yukarıda ki sizin sözleriniz buna çok iyi uyuyor
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2012, 22:15   #80
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1133 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bu hususlarda gayet sakin düsünüp ,mantikli yorum yapmak gerekli diye düsünüyorum.Medyada cikan haberleri okuyup galyana gelmemek,o haberlerden etkilenmemek ve kimseyi karalamamak birinci hedefimiz olmali.Ortada henüz birsey yok.Futbol Federasyonu genel kurulu toplayip genel baskan Aydinlar, istifada etse gelismeleri sakinlikle takip etmeliyiz.Kulüpler birliginin almis oldugu karar FB ve SIVASSPOR tarafindanda kabul gördügü gibi cogunluk tarafindanda kabul görmustur.Puan silme olmayacak ,sike yapan takimlar ispat edilirse küme düsürülecek.Puan silmek takimlari suclu duruma düsürecegi gibi,puan silinecek takimida tövbet altina sokacaktir.14 Subat´i beklemek zorundayiz.Yazili ve görsel basindan etkilenmeden o günü ,sabirla beklemeliyiz.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
açıkladı, kriterini, puan, silme, uefa