Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 06.03.2012, 10:27   #71
risale69
Yiğido

126 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 risale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISIrisale69 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

yahu kardeşim bu kaleci sezon başında gelseydi bu kadar eleştiriyi anlardım. takımla 3. maçına çıktı. tamamen bir şanssızlıktı yaşadıkları. senecky kötü bir kaleci değil. sivas dün elinden geleni yaptı. dikkat edin takımımız avni aker, kadıköy gibi zor deplasmanlarda bile rakiplerine kök söktürüyor. herşeyi galibiyet ya da mağlubiyet üzerinden değerlendirmeyelim. biraz da oynadığı futbolun verdiği hazzı yaşayın. lezzet alın. şunu da unutmayın bu sivas ligin en iyi futbol oynayan takımı. ben başta rıza hoca olmak üzere bütünm futbolcularımı kutluyorum. haketmedikleri bir galibiyet alacaklarına böyle oynayıp yenilsinler razıyım.
risale69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2012, 11:15   #72
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick

Oyun 0-0 iken ve 0-1 iken verilmeyen penaltılar ortada. Bir hakemin bu pozisyonlara penaltı vermemesi için, ya gözünde sorun, yada başka bir sorununun olduğu apaçık ortada. Artık Kararı siz verin. 3-4 hafta önce yazdığım gibi ilk 4'e ts dışında, hiçbir takımın kalmasını ne Federasyon, ne de Yayıncı kuruluş istiyor şeklinde yaptığım görüşün doğruluğu, bu maçta hakemin yanlı yönetimiylede belgelenmiş oldu. Hakem hatalarını çıkarırsak, maalesef iyi takımlara karşı kalede zaten bu sezon hep sıkıntı yaşıyoruz. Bunun dışında savunma ve savunmaya yardım etmesi gereken oyuncularda kötü oynayınca başarısızlık ortaya çıktı. Bu sağ bekle, kaleciyle, stoperle ve ön liberoyla iyi bir takımı yenmek gerçekten çok zor. Savunmada sadece Kaan iyi oynadı. Basit ve hırslı oynadı taraftarı tek sevindirecek olaydı bu oldu. Hücumda da Erman ikinci yarıda tamamen oyundan düştü . Tehlikeye dönüşecek hiçbir pası veremedi. Suarez iyi oynamasa da mücadele etti. Eneramo'yu ise rakip stoperler değil, hakemler durdurdu. Uğur'un cezalı duruma düşmesi iyi oldu. Hocamızın artık macera aramayıp, Kaan'a verdiği şansı Muhammet'e de vermesini umuyorum.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2012, 12:16   #73
sivasliapocan
Yiğido

49 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 543 sivasliapocan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kendi sahamızda kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : o senecky ne öyle kaleci düzgün olsa maç 5-1 bizim çok kötü kaleciler alıyoruz

Maçın en iyisi kimdi : sivastan kadir gsden necati

Maçın en kötüsü kimdi : senecky

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : hakem gsyi tutuodu asıl bu maçta şike var

Maçın Kader Anı :gsnin 2. golü

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :70 e gelince dk kadir i çıkartıp en iyiyi çıkartıp cihanı alıo çok kötüü rıza hocamm
sivasliapocan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2012, 12:50   #74
HAŞİM5858
Acemi Yiğido

HAŞİM5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 HAŞİM5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Diyecek söz bulamıyorum 2 - 0 olmuş maçı çevirme durumun yok, güçün yok toplu halde hücuma çıkıp fark yemenin anlamı nedir. Rıza Hocam atak oynatacağın diye birşey yok 2 - 0 rakip önde güçün yok maçı çevirme ihtimalin yok kenardan defansa çıkma diye bağırmak çok mu zor ?

Bazen aşırı motivasyon ters etki yapabilir bugun da bunu gördük Başkanımızın gelmesi aşırı derecede takıma motivasyon kattı oyuncularımız başkana galibiyetle hoş geldin demek için mücadele ettiler ve gerçek performanslarını gösteremediler.

İlk 4 ümidi tükendi, Gençler, Eskişehir ve Bursa ile amansız bir yarışa giriyoruz. Rıza Hocanın bu kadar kritik haftalara girdiğimiz dönemde ne yapıp edip defansa çare bulacak.

Devre arası neredeyse yalvarırcasına çok iyi bir takımız ne olursa olsun devre arasında iyi bir kaleci ve iyi bir forvet transferi yapmamız halinde çok rahat ilk 4 te olacağımızı söyledik bu gerçek bir kez daha ortaya çıktı.

Senecky transferi tamamiyle hata takıma asla katkı yapacak bir isim değil. 2 maçta 7 gol yemenin açıklamasını kimse bana yapamaz. Senecky taraftar baskısı ile alınmış bir oyuncu bir nevi sus payı. Sivasspor haricinde bir sezonda 4 farklı kaleci ile maça çıkmış 2. bir takım varmı çok merak ediyorum.

Son olarakta Kaptan Uğur'a ya arkadaş sen bu takımın kaptanısın haftaya çok önemli bir maça çıkacaksın ve yediğin karta bak. Takımını yalnız bıraktığın pozisyona olaya bir bak genç değilsin 30 lu yaşları geride bıraktın hiç mi tecrübe kazanmadın...

Biz iyi bir takımız hemde çok iyi bu skorları hak etmiyoruz etmiyoruz !
yenen ikinci golde kontra yemedik. kaleci hatası. birinci gol desen yine kaleci hatası
HAŞİM5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2012, 12:52   #75
HAŞİM5858
Acemi Yiğido

HAŞİM5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 HAŞİM5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Takım Çok güzel oynadı gol eksikti. Hakem dürüst yönetse oda olacaktı. Bu takıma güveniyorum. Ama hakemlere güvenmiyorum. Nihat ŞAHİT kalede olamsı gerekiyor dişe düşünüyorum. Yine de en iyi Rıza Hoca bilir....
HAŞİM5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda HAŞİM5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.03.2012, 12:54   #76
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

maçın birkaç tane kırılma anı vardı...ilk yarı musleranın kurtardığı pozisyon...yine 2. yarı musleranın 1-0 'ken Grosickinin plasesinde yaptığı kurtarış...tabi yenen 2. golde çok basitti..zeminden seksede çok yavaşi bi toptu ve kalecimizin kurtarması gerekiyordu..bu kırlma anları hep aleyhimize işledi...bide buna b.k gibi bir hakem eklenince 0-4 normal bir sonuç oldu..haftaya işimiz çok zor bu şekilde
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2012, 13:08   #77
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyiki 43 puan aldık yoksa bu senede düşme hattında çırpınıp duracaktık takım da ilk önce kadir bekmezciyi göndereceksin lakayt ve laubali oyun oynayan adam görmedim.
Evet Arkadasim,
yaninda ugur da göndereceksin bu ikisi ilk 11de ne is var anlamadim gitti..:ma d:

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2012, 13:20   #78
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Kale ve defans yüzde 58 kaleci yüzde 42 defans care bulalim. Bedava dan galip geldiler. Yolunuz düser bir gün gene
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2012, 15:24   #79
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

maç tamamen istediğimiz ortamda geçti aslında.Ama şanssızlık,az biraz da taktiksel hatadan kaybettik.Ama oynanan oyundan alınan hazzı anlatmayız.Skor kötü olduğundan kaçırıyoruz 4 hafta da 2 puan aldık ama oyun karşılı en az 5 puan olmalıydı.Gururla seyrettiğimiz takımımızıtebrik ediyorum.Taktiksel hata kontrol oyununu oynayamıyoruz.Bunu çalışmamaız lazım.90 dak.aynı oyun olmuyor.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.03.2012, 18:07   #80
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

İstanbulun yalakası yazarları okursanız sanırsınız ki Sivas mükemmel bir zeminde oynarken,GS berbat bir zeminde oynadı.Siz azıcık kar yağınca sahanız çamurdan geçilmiyor davarlar,bunca kara rağmen böyle zemin bulmuşunuz ötüyorsunuz..
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı