Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.04.2012, 08:00   #71
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1669 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Güzel bi maç olacağı günler öncesinden belliydi zaten.
Geriye düşmemize rağmen müthiş mücadele ettik.Çokta gol kaçırdık.
Daha önce söylemiştim bu takım deplasmanda daha güzel oynuyor.
Zaten attığımız golün çoğunu deplasmanda atmışız buda Sivasspor'un büyüklüğünü gösteriyor.

Bizim bi hedefimiz vardı o hedefe ulaşmak için mutlak galip gelmemiz gerekiyordu tüm oyuncularımızda bunun bilincinde olduğu için olması gereken oldu ve Sivasspor'um hedefine ulaştı.

Samsunspor işini son maça bırakmamalıydı ama futbolun cilvesi işte.
Yayıncı kuruluş ağlayan taraftarları neden sürekli gösterir durur anlayamadım..ÜZÜLDÜM.

Mesut hocam yapma Allah aşkına nerdeyse toptan sahaya girecektiniz.
O pozisyon penaltı değildi..Birdaha izle bana hak verirsin..

Samsunspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ''Geldiğimiz günden beri elimizden gelen mücadeleyi vermeye çalıştık, hakkınızı helal edin. Bırakıyorum, Ankara'ya dönüyorum'' dedi.

Böyle olmasını biz istemedik hocam sağlık olsun..Ankara'da görüşmek dileği ile..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.04.2012, 09:18   #72
xremix
Yiğido

xremix - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 xremix Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
burak58as553 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok garip bir takımız..Deplasmanda bütün maçlarda gol atan tek takımız..Altı pastan gol kaçıran ve bu bir değil iki değil tam üç defa gol kaçıran bir takımız..9 kişiyle son dakikaya mağlup girip stoperi forvette oynayan tek takımız..Bir sezonda 4 kaleci oynatan tek takımız..Hakemler tarafından ince ince doğranan tek takımız..Ligde 4 büyütülmüşlerden sonra en fazla gol atan tek takımız..En fazla gol yiyen bir takımız..Maçta öndeyken bile sürekli hücum yapmak isteyen tek takımız..Bu kadar başarıya rağmen tribune gelmeyen tek halkız...
çok güzel özetlemişsin bende özelik ile takıma destek vermeyen istanbul takımını tutan sivaslılara sesleniyorum ,bu başarı size de kapak olsun...!
xremix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı xremix'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2012, 09:38   #73
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Takımımızı tebrik ederim ancak Mesut Hoca ve Samsun için üzgünüm.Şehriyle takımıyla lige renk katıyorlardı.Üç beş kendini bilmezin ne dediği önemli değil. Samsun sevdiğim kulüplerden biri.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2012, 09:42   #74
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1154 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Iyiki bu macda Sivasspor´ún ilk sekiz gibi bir gayesi vardi.Yoksa baska yorumlarada sebep verebilirdi bu mac ve sonradan gene basimiz agriyabilirdi.Sivasspor ,Samsun´un hayallereini adeta eritti.Samsun bir seyi unttu.Macin berabere gelmesi bu macin ibresini Sivas´a cevirecegini unuttu.Herkes sunu iyi biliyorki Sivas cok hizli kontraya cikan bir takim.Böyle bir takima karsi arkayi acarsan alinacak bu sonucda kacinilmaz olur.Iki takim arasindaki kalite farki gözle görülüyordu.Bizim takimimiz her haliyle Samsun´dan üstündü.Sivas´í yeneceklerine o kadar inanmislardiki,bu inanmislik beraberlik golüyle yerle bir oldu.Galibiyet golünü attiklarinda dahi bu mac böyle bitmez dedim.Sahada oynayan takim bizdik.Seyirci destegini arkasina alan samsun´daha degisik bir futbol beklenebilirdi. Fakat beceremediler.Samsun kümeye düserken,Sivas´ín sekizincilik idealleri sonucunda maalesef Antalya Sivas sayesinde ligde kaldi.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.04.2012, 09:53   #75
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu sezon kümeye oynar denilen Sivassporun camia olarak onurlu mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum.

Bu arada şikeci fener kümeye diye dakikalarca tempo tutup fenerbahçeye hakaretler savuran samsun camiası sowun golüyle çılgınlar gibi sevinen tribünlerine sadece büyük bir camia olmak için daha çok fırın ekmek yemenız lazım dıyorum. Umarım kapak olmustur sıze.
Alt 08.04.2012, 10:06   #76
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

çok duygusal hüzünlü stresli maç oldu sivassporun hakettiği playofa kalmasına sevindim sevdiğim şehir olan samsunun düşmesine üzüldüm mesut hocaya üzüldüm oyunculara taraftarlara üzüldüm mehmet özdileğe üzüldüm ekmek yediği doyduğu şehir kaldı doğduğu şehir düştü rıza hocanın eşine kızlarına üzüldüm eşinin babasının memleketinin takımı playofa kaldı annesinin memleketinin takımını kağıt üstünde eşi düşürmüş oldu çok karışık istemediğim duygusal maç oldu keşke tüm takımlar işlerini son haftaya bırakmasa hersene böyle maçlarda düşman kazanıyoruz maalesef
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.04.2012, 10:37   #77
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 838 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

samsun formlarında yazılan yorumları koplaya-yapıstır yapmakla amaç ne bilmıyorum,az çok dusuncelerını tahmın edıyoruz,
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2012, 10:54   #78
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
samsun formlarında yazılan yorumları koplaya-yapıstır yapmakla amaç ne bilmıyorum,az çok dusuncelerını tahmın edıyoruz,
Hiç mi sağduyulu yorum yapılmadı ayrıca. Bunları da kopyala yapıştır yapsınlar.Bizim aramızda da özellikle yendiğimiz takımları aşağılayan yorumlar yapılıyor ama bu Sivas camiasını bağlamaz nasıl bu kendini bilmezler Samsun'u bağlamıyorsa.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.04.2012, 11:14   #79
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

2 metreden az bir mesafeden bos kaleye golu atamayip sari kart gormek dunyada her futbolcuya nasip olmaz. Tebrikler Pedriel Suarez !!!!
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.04.2012, 11:18   #80
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Her ne kadar son maca biraksakta bilegimizin hakkiyla play off a kaldik aslinda ilk 4 bizim yerimizdi ancak hakemler yayinci kurulus ve bazi camialarin elele vermesi ile bu yolun disina itildik .son macin samsunla olmasi samsun adina bir sansssizlikti yapacak birsey yok . Mac sonumda kendini bilmezlerin ettigi kufurler samsjna dusmanlik beslememize neden olmayacak. Umarim yakin zamanda superlige geri donerler. Ugur boralin bankasyada devam etmesi dilegiyle
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı