Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Tekrar 58 Giyecek mi ?
Alt 29.05.2012, 22:38   #1
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Tekrar 58 Giyecek mi ?

Biz bu b.jimnastik denilen takımı zaten sewmiyoruz burda bile karşımıza çıkıyor...Dahada sevmiyorum şimdi
Alt 29.05.2012, 22:43   #2
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ulan şunun yüzünü gördümya uykumda kaçtı
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.05.2012, 23:01   #3
Kasim58
Tecrübeli Yiğido

Kasim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 455 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 Kasim58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Anlasilan toraman beyin BJK bileti kesilecek Sivasspora ve taraftara zeytindali uzatiyor kafasindan kalsin kocum senden daha cok sivasli olan 58 numarali formayi giyen futbolcu var yakisanin üstünde kalsin.
Alt 29.05.2012, 23:16   #4
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

burada ben de dahil I.Toraman hakkinda olumlu düsünmeyenlerin hissetiklerinin kin ile alakasi yok. ben bu herifi benim gözlemledigim kadariyla "adam" olmadigi icin sevmiyorum (Sivasli olmasa da sevmezdim!). bunu bircok macta gördük, Sivas-bjk maclarinda daha bariz gördük. mac icinde olan mac icinde kalir ile aciklanacak tarzda degil. bu kadar basit.

zaten o kadar hoca degismesine ragmen milli takima secilmemesinin de bir anlami olsa gerek degil mi...?

58 giyip giymemesi de tinnn yani. ne cikarttiginda üzüldüm, ne de giyerse sevinirim. sahsi tercihim ve tavsiyem 58 giymemesi.

böyle düsündügümüz icin bizden ve Sivasliligimizdan utanan arkadaslar!...dogrusu ben bu herifle alakali yorum yazarak kiymetli vaktimi heder ettigim icin kendimden utaniyorum...
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MOS-BY-58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.05.2012, 23:06   #5
etzel1967
Usta Yiğido

483 Mesajına 869 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 etzel1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

58 numaralı formayı giymesinin de, giymemesinin de bir önemi yok...sivas sevgisi yürek ister, zor bir sevgidir, zorluğu kadar da büyük ve derin bir sevgidir...hayrettin, mehmet yıldız, sedat bayrak ve blica giyiyor...bu yeterli bizim için...
etzel1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etzel1967'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.05.2012, 01:07   #6
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick

Forma demisken arkadaslar insAllah yazin izine gelecegim. Acaba Sivas store açik olurmu, olsada kayda deger bir sey varmi.

Geçen yaz benden yanlis hatirlamiyorsam 60-70 tl gibi bir rakam talep etmisti eski bir forma için magazanin birinde. Almanci oldugumumu anlamisti ne. Gerçi bana göre bedenide yoktuya neyse.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2012, 01:25   #7
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Giysin size ne sakincasi var sivasliligi sizemi kaldi? Aferin Iboo bu arada israr eden Ürgüpe tesekkürler
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2012, 07:01   #8
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yazdan yaza sivaslı olan bir adamdır ibrahim toraman
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı PETKOVİC'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.05.2012, 07:16   #9
izmirliyigido
Gast

58'i herkes taşıyamaz. Onu taşıyabilmek için büyük olmak ister, büyüklük ister. 58'i taşımakla büyüklükte olmaz, adam da olunmaz. 58'i ha sen giymişsin, ha eşeğe giydirmişsin. 58 her ikisinde de sırıtır, fark etmez. 58'i Mehmet Yıldız, Bilica, Abdurrahman Dereli taşıyınca hem kendileri, hem formaları, hem de 58 numaraları büyüyor, büyüyor, büyüyor ve staddan taşıyor taaa Sivas'a kadar geliyorlar.

Onun için İbrahim efendi küçük adamlar 58'i giyerse boğulurlar. Sen asıl ne zaman küçüldün biliyorsun. Hani "İstanbul'da ki maçta Mehmet Yıldız'ın golüyle öne geçmiştikte, tüm stad "Sivas'lı ayılar, İstanbul'da ne arar" diye feryat figan ederlerken, bir taç atışı sırasında sen ve kıymetli SERDAR ÖZKAN, Mehmet Yıldız ile (yanılmıyorsam) Abdurrahman Dereli'nin boğazına sarılmıştınız topu almak için." İşte o zaman sen çok küçülmüştün, minnacık kalmıştın, bit kadar kalmıştın, fare boku kadar kalmıştın. İşte o gün bitmiştin SİVAS'lıların gözünde. Bizi temsil ediyordun, tribünlere "sus" işareti yapıp, futbolcularımıza ev sahipliği hürmeti yapabilirdin. Yoksa 58'i sırtından attığında değil.

Şimdi ne kadar 58'i giymeye söz versende büyüyemezsin zira fare b.ku gibi kurudun kaldın. Sana tavsiyem giyme aslanım, sakın giyme o kutsal numarayı.

İnşallah ileride hoca olarakta bu kapıdan girmezsin, ben şahsen istemem.

.
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.05.2012, 07:49   #10
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şimdi taraftarda bir algı var. bunu anlayamıyorum. 58 numaralı formayı giymek zorunda değil.adam rakip takımda oynuyor diye hakaret etme aşağılama küfretme hakkımız mı doğuyor.liglerde oynayan sivaslılardan mı kuralım takımımızı. tabiki adamlar farklı takımlarda oynayacak.bize karşıda aldıkları parayı haketmek için oynayacak.taraftarla arasında ne geçti bilmiyorum ama ne olursa olsun adam bu memleketin çocuğu.tatilde yurt dışına gitmiyor gelip sılayı rahim yapıyor.eşi dostu akrabaları var. guru duymamız lazımken öfke duymanın hele bunu körüklemenin mantığı ne.belki rıza gibi dönüp memleketine hoca olarak faydası olacak. benzer bir şeyi erman için yaptılar.bjk ya gidecek dedikodusu çıkar çıkmaz hakaretler başladı. bakın beyler bu insanlar bu işten ekmek yiyor. bugün o takımda yarın başka takımda oynar.profosyonellik bu.bu kadar göçün yaşandığı şu şehirde toraman aileside göçüp gitisn mi bunu mu istiyor bazı arkadaşlar. herşeye rağmen hoşgeldin toraman...
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
giyecek, tekrar