Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sahip Çıkalım!
Alt 28.02.2013, 18:27   #71
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sahip Çıkalım!

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen daha önce atliyorsun Bulocu yalaka, hem yalakalikta hem de süratte kimse eline su dönemez senin
Benım bulü yu oven tek satır yazımı bul... Elinden opecegım...
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2013, 18:29   #72
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Size göre birini eleştirmek için illa ipinin birinin elinde olması lazım... Ama ben öyle değilim. beni tanısan yazdığın ALÇAKÇA ifadelerden dolayı utanırdın...
Alt 28.02.2013, 18:29   #73
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza ya niye sahip çıkalım .Rıza kendine sahip çıksın takıma sahip çıksın.Biri demiş ki eşek yüküyle para alıyor.Valla eşeğine göre değişir ama rakam olarak Sivas dan ne alıyor bileniniz varmi.Ben 800.000 dolar civarında diye biliyorum.Dortmund un hocası ne alıyor Dortmund dan bileniniz var mı.Sanmıyorum bu rakamdan büyük olacağını.Adamların nerdeyse tavan rakamları bu civarda.E Dortmund şampiyonlar liğinde kafaya oynuyor.Biz burda küme düşmeyelim diye ödümüz kopuyor.En basiti iki takımın oynadığı futbola bakın.Eskiden olsa tesis yok derdiniz.Sivas tesislerinin Dortmund an aşagı olduğunu da sanmıyorum.Ne saçma bi de forumlarda Rızaya sahip çıkılacakmış.Takır takır futbol oynasa takım forumda bu başlık atılır mı.Yok.Demek ki kimse iyi futbol oynanıyor iddiasında değil.E niye sahip çıkıyorsunuz kardeşim.Ha hemserimiz.Tamam yarı paraya altyapının basına geçsin o zaman.Bak sahip çıkıyoruz.Takımın başına da Dortmund un teknik direktörünü getirtelim.
Güzel kardeşim Dortmund ile Galatasaray i kıyaslamak daha adilane olur, ikisi de şampiyonlar liginde, Fatih hocanın aldığı parayla da Dortmund hocasının aldığı parayı kıyaslarsan daha vicdanlıca olur, yok vicdanım yok diyorsan Dortmund ile ZaraSpor un hocalarının aldığını da kıyasla
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2013, 18:32   #74
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

Adamda onu diyor... Sivasın hocasısın Şampiyonlar liginde oynatan adamdan çok alıyorsun. Birde bu memleketin evladı diye sahip çıkıyorsun
Alt 28.02.2013, 18:33   #75
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Size göre birini eleştirmek için illa ipinin birinin elinde olması lazım... Ama ben öyle değilim. beni tanısan yazdığın ALÇAKÇA ifadelerden dolayı utanırdın...
Ben hocaya attığın iftiralar karşısında sana karşı çıkıyorum diye sen beni Rıza yakaladı diye itham ettin ve buna sen başladın, ben de sana cevaben dedim ki ben senin gibi birinin güdümünde yazmıyorum, sen oylesin ki beni de öyle sanıyorsun. Ama sen delikanlı olsan cevap hakkı olmayan birine burda iftiralar atmazsin, zaten gerçek Sivaslı olsan burda birlik beraberlik mesajları yazarsin, maalesef her yazın Trabzonlu ağzıyla yazılmış gibi
Alt 28.02.2013, 18:41   #76
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Adamda onu diyor... Sivasın hocasısın Şampiyonlar liginde oynatan adamdan çok alıyorsun. Birde bu memleketin evladı diye sahip çıkıyorsun
Ben de ısrarla diyorum ki adamın kaç para aldığını bile bilmeden karalamaya çalışıyorsunuz, bu dogru mu?

Kaç para aldığını öğrendikten sonra da Süper lig deki diğer takımların hocalarının kaç para aldigiyla kiyaslayin da utancinizdan yerin dibine girin, eğer utanacak yüzünüz varsa
Alt 28.02.2013, 18:46   #77
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SIVAS58FOREVER Allahaşkına söylediklerimden ne anladın da direk itiraz ediyorsun ki.Sen Sivası küçültüp Rıza hocayı yücelttiğini mi zannediyorsun.Bana direk karşı çıkacağına biliyorsan şu teknik direktörlere ödenen paraları söyle öyle tartışalım.Dortmundla Zarasporu karşılaştırmadım.Sivasspor Türkiye Süperligi 2. si olmuş olmuş bir takım geçmişinde.Ben zaten onu diyorum.Önemli bir takım Sivasspor kimseye mecbur değil.Zararına hiç değil.Hocasına Dortmund un hocasından da fazla para verebilir.Ama oturup futbol seyredeceğini bilsin hiç olmassa diyoruz.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2013, 19:00   #78
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SIVAS58FOREVER Allahaşkına söylediklerimden ne anladın da direk itiraz ediyorsun ki.Sen Sivası küçültüp Rıza hocayı yücelttiğini mi zannediyorsun.Bana direk karşı çıkacağına biliyorsan şu teknik direktörlere ödenen paraları söyle öyle tartışalım.Dortmundla Zarasporu karşılaştırmadım.Sivasspor Türkiye Süperligi 2. si olmuş olmuş bir takım geçmişinde.Ben zaten onu diyorum.Önemli bir takım Sivasspor kimseye mecbur değil.Zararına hiç değil.Hocasına Dortmund un hocasından da fazla para verebilir.Ama oturup futbol seyredeceğini bilsin hiç olmassa diyoruz.
O zaman iftira atmadan konuşun.
o zaman elma ile armutu kıyaslama acemiligini göstermeyin.
o zaman SivasSpor'un yenilse dahi oynadığı iyi oyunu küçümsemeyin.
i zaman SivasSpor düşmanları gibi konuşmayın
Alt 28.02.2013, 22:40   #79
mnt3
Tecrübeli Yiğido

mnt3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

236 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mnt3 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Azıcık insaflı olun yiğido gardaşlar.Rıza Çlımbay geldiğinde bu takım küme düşmeme mücadelesi veriyordu.Geçen yıl hakemler ve ligtv alçakları Sivassporumuzun ligi ilk 4 içinde bitirmesini ve Avrupa kupalarına gitmesini ve de en önemlisi milyonlarca dolar kaybetmesine sebebp oldu.Bu ytakım bu sezon Beşiktaş,Fenerbahçe,Trabzonspo r u yendi,Fenerbahçe ile 3 kez oynadı,1 kez yendi,1 kez berabere kaldı.Dha ne istiyorsunuz?Hemşehrimiz İbrahim Dağaşan'ı küstürdünüz,İbrahim Toraman'ı( onun da hataları oldu) küstürdünüz,sıra Rıza Çalımbay'a geldi.Kafanızı kaldırın da büyük resmi görün.Çakallar, şerefsizler Sivassporumuzu alt liglere göndermek için her türlü oyunu oynarken Mecnun Odyakmaz ve Rıza Çalımbay'a sahip çıkalım.Yoksa 80 li yıllarda 2 yıl üst üste Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Malatyaspor'un şu anda hangi ligde oynadığını araştırmanızı tavsiye ederim.
mnt3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mnt3'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.03.2013, 00:21   #80
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
mnt3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Azıcık insaflı olun yiğido gardaşlar.Rıza Çlımbay geldiğinde bu takım küme düşmeme mücadelesi veriyordu.Geçen yıl hakemler ve ligtv alçakları Sivassporumuzun ligi ilk 4 içinde bitirmesini ve Avrupa kupalarına gitmesini ve de en önemlisi milyonlarca dolar kaybetmesine sebebp oldu.Bu ytakım bu sezon Beşiktaş,Fenerbahçe,Trabzonspo r u yendi,Fenerbahçe ile 3 kez oynadı,1 kez yendi,1 kez berabere kaldı.Dha ne istiyorsunuz?Hemşehrimiz İbrahim Dağaşan'ı küstürdünüz,İbrahim Toraman'ı( onun da hataları oldu) küstürdünüz,sıra Rıza Çalımbay'a geldi.Kafanızı kaldırın da büyük resmi görün.Çakallar, şerefsizler Sivassporumuzu alt liglere göndermek için her türlü oyunu oynarken Mecnun Odyakmaz ve Rıza Çalımbay'a sahip çıkalım.Yoksa 80 li yıllarda 2 yıl üst üste Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Malatyaspor'un şu anda hangi ligde oynadığını araştırmanızı tavsiye ederim.
Başarılı bir takımız, Mersin maçı dışında tüm maçlarda iyi oynadık, hakem hataları olmasa ilk 4 içinde olurduk, bunu inkar eden bence Sivas'li olamaz.

SivasSpor'u başarısız gibi göstermeye çalışanların Trabzonlu olduğundan supheleniyorum, çünkü Sivas'a yapılan hakem hatalarını biz degil spor yorumcuları söylüyor, birlik olup daha ileriye omuz omuza gidelim ve Sivas'ı başarısızmış gibi göstermeye çalışanlara gerekli cevabı verelim

Etiketler
çıkalım, sahip