Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 20.01.2013, 07:43   #71
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takımı beğendim çok iştahlı oynadılar.Kadir,Erman,Kamil,Zi ya hepsi hepsi çok iyiydiler.İlk maçlar hep böyle olur.Keşke kazansaydık 6.sıraya çıkacakdık maç fazlasıyla.
Ferhat abim takımı beğendim diyorsa bende icimi serin tutarım.. Hastalığımdan dolayı maca gidemedim vede Tv'den de bakamadım.. O kadar olumsuz yorumlar tam icimi karartmışken sağolasın Ferhat abi
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.01.2013, 08:04   #72
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1508 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ferhat abim takımı beğendim diyorsa bende icimi serin tutarım.. Hastalığımdan dolayı maca gidemedim vede Tv'den de bakamadım.. O kadar olumsuz yorumlar tam icimi karartmışken sağolasın Ferhat abi
Takım aslında iyiydi, özellikler ikinci devre çok iyiydi. Sercan oyuna girdi fakat daha takım arkadaşlarının adını bile bilmediği!!!! bir platformda oynadı. Zamanla olacak. Umarım o zaman ligin sonlarını bulmaz. Bu takımda mutlaka 2 forvet olmalı. Pedriel acilen ıskartaya çekilmeli. Grosicki ile Ziya harika işler yapıyorlar. Hani Barca da Xavi, İniesta ikilisi gibiler. O kadar iyi anlaşıyorlarki. Zannetmiyorum Grosicki bir daha böyle bir partner bulabilsin. Kadir biraz derli topluydu. Adem de çok iyiydi özellikle top tutması dağıtması hoşuma gitti. Lakin dakika ve kondüsyon sorunu var. 65 den sonra tekledi. Borjan mükemmel toplar çıkardı ilk yarı. İkinci yarı taktik vermekle yetindi Uğur kötüydü. Ümit tekledi bu maçta. Tedirgin ve uzun toplar çıkarmayı bırakmalı bakarak görerek oynamalı.

Yani Murat kardeşim takım fena değil. Eğer Kamil gitmezse ve şu yeni forvet de iyi çıkarsa eminim bu takım çok iyi sonuçlar alacak...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.01.2013, 08:53   #73
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takım aslında iyiydi, özellikler ikinci devre çok iyiydi. Sercan oyuna girdi fakat daha takım arkadaşlarının adını bile bilmediği!!!! bir platformda oynadı. Zamanla olacak. Umarım o zaman ligin sonlarını bulmaz. Bu takımda mutlaka 2 forvet olmalı. Pedriel acilen ıskartaya çekilmeli. Grosicki ile Ziya harika işler yapıyorlar. Hani Barca da Xavi, İniesta ikilisi gibiler. O kadar iyi anlaşıyorlarki. Zannetmiyorum Grosicki bir daha böyle bir partner bulabilsin. Kadir biraz derli topluydu. Adem de çok iyiydi özellikle top tutması dağıtması hoşuma gitti. Lakin dakika ve kondüsyon sorunu var. 65 den sonra tekledi. Borjan mükemmel toplar çıkardı ilk yarı. İkinci yarı taktik vermekle yetindi Uğur kötüydü. Ümit tekledi bu maçta. Tedirgin ve uzun toplar çıkarmayı bırakmalı bakarak görerek oynamalı.

Yani Murat kardeşim takım fena değil. Eğer Kamil gitmezse ve şu yeni forvet de iyi çıkarsa eminim bu takım çok iyi sonuçlar alacak...
Teşekkürler Atilla abi.. Sizde olmasanız dün kü puan kaybından sonra büyük yeis ve endişelere gark olacaktım.. Grosicki şimdi değil ama sezon sonu gidebilir diye düşünüyorum.. Herseyin hayırlısı.. Tekrar teşekürler Atilla abi
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.01.2013, 09:10   #74
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

çok iyi oynadık çok baskı kurduk diyen arkadaşlar.bana uzaktan çekilen 2 şutun haricinde kaçan pozisyon sööleyebilirmi.takım pozisyona bile giremedi.top ayagında durmadan yan pas yaptı.belkide antebin istedigi oyun buydu top sende ama orta alandasın saga sola top çevir dur.bööle baskı kurmak ne kazandıracakki takıma ceza alanı içinde etkili olamadıktan sonra .
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.01.2013, 09:26   #75
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ilk yarı istediklerimizi yapamadık. daha çok gaziantepsporun istediği şekilde gitti maç. oyunu rölantide tutarak bizim ritim bulmamızı engellediler. ikinci yarıda ise sahada görmek istediğimiz sivasspor vardı. rakibi ciddi bir baskı altına aldık ancak bir türlü üstünlüğü getirecek golü atamadık. takımda yine erman, ziya, adem ve grosicki oyunlarıyla ön plana çıktılar. ikinci yarıda kadirin oyununuda beğendim. özlediğimiz kadiri hatırlattı bize. adem her hafta üzerine koyarak geliyor. ondan istenen futbolu sergilemeye başladı. savunmada ümit beklenenlerin altındaydı. maç boyunca tedirgin bir görüntü sergiledi. belki de buna hata yapmıyım gayreti sebep oldu. tahminim bir sonraki hafta hoca formayı rajnoch verecektir.
transferde önceliğimizin sağ bek olduğunu düşünüyorum. rakipler için sol kanadımız kadar sağ kanadımızda aynı tehditi oluşturursa durdurulması çok zor bir takım olabiliriz hücum anlamında.
3 puan alınması gereken maçtan puan kaybetmemiz elbette iyi olmadı. inşallah takımımız iyi bir form grafiği yakalayarak hem ligde hemde kupada bizlerin yüzünü güldürür.
Alt 20.01.2013, 09:48   #76
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Murad_Kelleci58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
burada yorum yapanlar skor üzerine konuşuyor antep takımı 10 kişi ceza sahası ve cevresınde sadece cenk tosun orta sahay yakın oynadı bızım forvetler kapalı kutuyu acamadı erman cok istekliydi adem topla oynamayı cok sevıyor fakat faydalıydı sercan hırslı ve hızlıydı fakat uyum sorunu yaşadı ziya ve kamil harikaydı eneramo her zamanki gibi cok kacırdı hele 1 metre kale önünden topu üstten auta attı ki ben saç baş yoldum taraftar iyi fakat maç başlamadan yine hakeme küfrettiler ve hakem takdir haklarını antepten yana kullandı ılk yarının sonlarına dogru ermanın yapmadıgı bır faule kalecı ıle karsı karsıya kalan kamılın pozısyonu vardı hakem düdük çaldı ve oyun iki buucuk dakika durdu uzatma 1 dakıka verıldı o 1 dakıka da kalecı vurusu ile bitti iki defa dudukten sonra cenk topa vurdu 1 . yı hakem es gectı ıkıncıde sarı kart gösterdi senolcan tam bır şovmen dı kotu rol yapmasına ragmen hakem taraftara olan sınırınden dolayı olacakkı hemen duduk çaldı petrıel ıyı oynadı ÜMİT çok iyi oynadı cenk tosun a yakın markaj uyguladı ve her topu kestı sonuc olarak ıyı oynadık 1 puan aldık saglık olsun mersını yener yolumuza devam ederız inşallah

haaa pankart yazdım içeri soktum acarken polıse yakalandım ve acamadım sağlık olsun
Alt 20.01.2013, 10:05   #77
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Bir Sivas klasiği: 0-0

4 Eylül Stadı'nda dün de gelenek bozulmadı. Gaziantepspor'u konuk eden Kırmızı-Beyazlılar baştan sona üstün olduğu maçtan bir puanla ayrıldı. Yiğido sahasında üst üste 3. sezonunda da Güneydoğu ekibiyle berabere kaldı

Sivas 4 Eylül Stadı’nda dün ne şiş yandı, ne kebap. Üst sıralara tırmanmak için ikinci devreye umutlu başlayan Sivasspor ve Gaziantepspor, 90 dakikası 0-0 biten maç sonunda aldıkları 1’er puan ile avundu. Yasin Pehlivan ve Serdar Kurtuluş’un cezası, Orhan Gülle, Serdar Özbayraktar, Mahmut’un sakatlıkları, yeni transfer Traore’nin de Afrika Kupası’na gitmesi nedeniyle 6 oyuncusundan yoksun olan Gaziantepspor’da teknik patron Hikmet Karaman yedek kulübesini A2 takımından 5 oyuncu ile takviye etti. Aatif’ın cezalı olduğu Sivasspor’da ise Rıza Çalımbay, yeni transfer Sercan Yıldırım’ı yedek kulübesinde oturtup, Rajnoch’un yerine genç Ümit Kurt’la takviye ettiği, ilk yarının sonlarında lige ağırlığını koyan kadrosunu sahaya sürdü. Maç öncesi kağıt üzerinde favori gösterilen Yiğido, ilk devre boyunca Erman’ın biri etkili, üç atağı dışında rakip kalede tehlike yaratamadı. Konuk ekip ise oyunu riske etmeden, alan savunmasından bir an olsun taviz vermeden, kontrollü bir oyunla rakibini durdurmayı başardı.

Eneramo saç-baş yoldurdu!

İkinci yarıda hücum zenginliği ev sahibinden yanaydı. Özellikle Sercan ve Mehmet Nas’ın oyuna girmesi ile rakip alana yüklendi. Ancak her iki ayağına da hakim olan Eneramo bu pozisyonların hepsini harcayınca, Sivasspor mutlak üç puan için çıktığı karşılaşmada 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Gaziantepspor ise sakat ve cezalı oyuncularının çokluğunda zorlu Sivas deplasmanından aldığı beraberlik sonrası ikinci yarıya puanla başlamanın sevincini yaşadı. Maçın önemli dakikaları şöyle: 55’te Pedriel ceza sahası çizgisi üzerinde sağ ayakla falsolu şekilde vurdu. Karcemarskas, kaleye giren topu çizgi üzerinde kornere çeldi. 62’de Turgut’un getirdiği topu Ekrem şutladı. Borjan bu şutu parmak uçları ile kornere çeldi. 77’de Eneramo kale içinde kontrol ettiği topu üstten dışarıya gönderdi. 81’de Eneramo’nun çıkardığı topu Erman dışarıya şutladı. 85’te Grosicki’nin kale içine gönderdiği paralel topa Eneramo dokunamadı: 0-0.

Maçın adamı:
Ümit Kurt

Sivas’ın yeni transferi ilk resmi maçında savunmada sıfır hatayla oynadı.

Kırılma anı: Dk.55

Pedriel’in köşeye giden topunu Karcemarskas çizgi üzerinde çıkardı.

Hüseyin Sakarya / Fanatik
Alt 20.01.2013, 10:09   #78
cügo58
Yiğido

104 Mesajına 159 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 cügo58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Özelikle 2. yari Tek oynayan taraf bizdik, Céza alanina kadar Top iyi geliyordu Ama 1 forvet ve bununda ENERAMO oldugu icin , nerdeyse hic pozisiyon üretemedik.artik bu Eneramo taktigi bitmeli.
Yeni forvet eneramoyu keserse, aatif(cezaliydi) ve sercan Formuna kavusursa BAY RUH( PEDRIEL) de yedege mahkum olursa bu takim Cok Can yakar!

Not: UGUR KAVUK'u hic demiyorum Artik , cünkü Herkes yedek Olur ve olduda sadece UGUR'un tükenmez bir Kredisi var .. Keske iyi bir sag Bek alinsa diye dua edelim dicem Ama bu malesef imkansiz..
cügo58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cügo58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.01.2013, 10:58   #79
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

okadar umutsuz olmaya gerek yok bizi üzen eksik ve yedek oyunculardan kurulu antepi yenememek sivasspor bu tür kapalı oynayan takımlara üstünlük sağlıyamıyor rakibin yarısahasında oynadık fakat son vuruşlarımız herzaman olduğu gibi isabetsiz ve cılız oldu kaybedilen 2 puan çok çok önemli şu maçı alsak hedefimiz büyürdü erman ve eneramo biraz daha dikkatli olmalılar bu adamlar topa düzgün vuramıyor penaltıyı bile atamıyor bize acil böyle son vuruşu iyi olan adam lazım oyuncu lazım atıfın eksikliğinide hissettik
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.01.2013, 12:54   #80
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçın en iyisi:ugur ve grosicki hariç herkes
en kötüsü:ugur(artık kronikleşti)pedriel ve grosicki
ikinci yarı daha iyiydik
1 puanda iyiidr
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı