Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
kasımpaşa ve bjk maçlarında yenilgiyi asla hakedecek oyun oynamadık bursa maçını izliyemedim çalışıyordum altttaraf iyice kızıştı maalesef sivassporda potaya girdi ben oyundan ziyade sahaya çıkan ve değiştirilen oyuncu yanlışlıkları yüzünden yenilgi aldığımıza inanıyorum rıza hoca takımın bi dişlisiyle oynadımmı dırrık tutmuyor kaç haftadır iyi oynayan erhanın yerine uğuru oynatıyor onun yüzünden yeniliyoruz kasımpaşa maçında oldukça istekli olan pieci oyuna çok geç alıyor tam oyunu rakip yarıya yıkıyoruz buseferde zaman yetmiyor bursa maçında mademki grosecki çıkmış yerine girecek oyuncu mehmetnas piech pedriel adem olur ama hayrettin olmaz bunu bilmek içinde illede hoca olmak gerekmez rızahoca birazda kendi hatalarına bakmalı takım yardımlaşmadan uzak bireysel oynuyor nezamanki takım halinde oynanır sivasspor puanları toplar hakan 1 maç oynadı sonra ortada yok henüz bu ligde oynayacak kapasitede değil ademle mehmet nası değiş tokuşlu oynatması gerekiyor ortasahadan top daıtamıyoruz bunu adem yapar kadiride çalıştırır takım biran evvel toparlanmalı acil toplantı yapılıp gereken önlemler alınmalı yoksa yenilmeyi haketmedik diye diye sonra küme düşmeyi haketmedik diye dövünürüz
|
Kardeş, maçı izlemedim diyorsun, onun icin ben bazı konulara açıklık getireyim ondan sonra daha iyi yorum yapabilirsin, Grosicki nin yerine Hayrettin i aldı zannetmişsin, normaldir çünkü maçı izlemedin ve bu sitedeki yanlış yorumlara aldanıp öyle zannettin ki Grosicki çıktı onun yerine de Hayrettin girip sol açık oynadı. Ancak bu dogru degil, Grosicki sakatlanınca kanat oyuncusu alması gerekiyordu, Ziya Erdal i Grosicki nin yerine kaydırdı, Ziya bin yerine de Hayro yu aldı ve ınan bana fena oynamadılar, yani Ziya sol kanadı otobana çevirdi, bir ileri çıktı bir geri döndü Hayro ya yardım etti, ama maalesef Hakan hatalı bir pas verdi ve Hayro da boş bulundu, yoksa Bursa iyi oynamadı. Diyeceksin ki Grosicki nin yerine Mehmet Nas yada Adem koçak alınsaydı, ama orta sahanın ortasında oynayan oyuncular, Piech, Sercan ve Pedriel ise santrafor, belki Pedriel olabilirdi, ama Ziya Persembe gunu oynanan Kupa maçında sol açık mevkiinde denendi ve tam not aldı. Dar bir kadromuz oldugu icin o perşembe bu tip varyasyonlar denendi, herhangi bir sakatlık yada ceza durumunda kim nereye alternatif olabilir diye ve Ziya orada cok iyi bir sol açık olabileceğini gösterdi.
neyse, demissin ya Kasımpaşa ve Beşiktaş maçında kötü oynamadık diye, Bursa maçında da kötü oynamadık, şanssız bir gol yedik