Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çalımbay Görevi Bırakıyor
Alt 16.05.2013, 23:37   #71
4eylül
Usta Yiğido

4eylül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

452 Mesajına 776 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI4eylül COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Çalımbay Görevi Bırakıyor

rıza hoca az önce ulusal b,r kanalda canlı yayına katıldı rıza hoca gerekli açıklamaları yaptı mutlaka sivasa geri döneceğini açlk dille belirtmesi bir hedef olarak görüyorum
4eylül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 4eylül'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.05.2013, 23:50   #72
karakaplan58
Acemi Yiğido

karakaplan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 karakaplan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Sivasli010 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
haydi byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu habere cok cok sevindim
hacı bızım sıvassporumuza haın gaddar hoca lazım emekcı hoca bıze gelmez boş konuşuyorsunuz yönetım futbolcu almayınca hoca napsın
karakaplan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı karakaplan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.05.2013, 00:11   #73
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bunca emeği var tşkler rıza çalımbay sen sivasın evladısın ne zaman zorda kalsak koşa koşa gelirsin ama kan değişikliği şart umarım yönetim vizyonu iyi olan birini getirir yoksa abbas yolcu oluruz?
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 59yigido58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.05.2013, 01:13   #74
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 543 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ÇALIMBAY GÖREVİ BIRAKTI
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay görevini bıraktı. Elazığspor karşılaşmasında takımın başında son kez göreve çıkacağını söyleyen Çalımbay “Sivas’tan mutlu ayrılıyorum” dedi.

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay Sanica Boru Elazığspor maçında takımın başında son kez göreve çıkacağını açıkladı.
Kulüp tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen Çalımbay Sivasspor’da ki teknik direktörlük görevini bırakacağını söyledi.
Göreve geldiği gündün bugüne kadar olan süreci değerlendiren ve takımı devraldığında Sivasspor’un puan anlamında kötü bir durumda olduğunu söyleyen Çalımbay, takımı gençleştirdiğini ve Sivasspor’a hizmet edecek yeni futbolcular kazandığını belirtti.
En sıkıntılı dönemin geçtiğimiz sezon yaşandığını söyleyen Çalımbay, “Kötü bir süreçte çok iyi mücadele ettik. Hiçbir zaman takımı terk etmedik. Bu süreç içerisinde çok iyi mücadeleler ortaya koyduk. Bu sene ki en büyük hedefimiz kupa da final oynamaktı ama olmadı” dedi.
Çalımbay ligde sezonu istedikleri gibi bitirdiklerini söyleyerek; “Sivasspor’da hedeflerimizi gerçekleştirdik. 3 sezona yakın bir süredir buradayım. Artık ayrılma vaktinin geldiğini düşünüyorum ve Sivas’tan iyi bir şekilde ayrılmak istiyorum. Gerek ben gerekse de ekibim burada çalışırken çok mutlu anlarımız oldu. Bir aileden farksızdık. Yönetim de dahil olmak üzere hiçbir zaman işimize karışan olmadı. Sadece futbola odaklandık. Aynı zaman da yönetim kurulumuz ve taraftarlarımız da bize sürekli destek oldu. Sevincimizi paylaştıkları gibi sıkıntılarımızı da paylaştılar. Bu süreç içerisinde çok stresli ve sıkıntılı günler de yaşadık ama pes etmedik” dedi.
Sivasspor’un teknik sorumlusu olarak son göreve Elazığspor karşılaşmasında çıkacaklarını söyleyen Çalımbay, yönetim kuruluna durumu izah ettiğinde bırakmayın mesajı aldıklarını söyledi.
Sivasspor için her zaman göreve hazır olduğunu söyleyen Çalımbay, “Başkan ve yönetim ile görüştük. Ayrılmak istediğimizi söyledik. Bu karar iki taraf için de daha iyi olacak diye düşündük. Yönetim kurulu ilk başta bizim ayrılmamızı istemedi. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Beni sevindiren olaylardan bir tanesi burada kırgınlıkla değil mutlulukla ayrılıyor olmamdır. Ligi de iyi bir şekilde bitirdik. Bundan sonra ki süreçte inanıyorum ki Sivasspor daha iyi yerlere gelecektir. Ben ve ekibim her zaman Sivasspor ile beraber olmaya hazırız. Ne zaman isterlerse yeniden göreve geliriz. Bu süreç belki çok kısa olabilir belki de yıllar sonra olabilir. Sivas benim her şeyimdir” dedi.
Kendisine herhangi bir kulüpten teklif gelmediğini altını çizen Çalımbay sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz geçtiğimiz yıl teklifler aldık. Hatta bir tanesi çok büyük bir teklifti. Hiçbir zaman Sivasspor’u yarı yolda bırakmadık ve bırakmayı da düşünmedik. Sivas için her türlü fedakarlığı yaptık. Bununla gurur duyuyorum. Pişmanlık ise asla duymadım.”

-Beşiktaş sorusu-
Bir gazetecinin "Yeniden Beşiktaş'ta görev yapmak ister misiniz-" şeklindeki sorusu üzerine Çalımbay, teklif gelmesi durumunda seve seve kabul edeceğini dile getirdi. Çalımbay, "Ancak çok saygı duyduğumuz bir arkadaşımız var orada. Çok da başarılı. İyi bir teklif olduktan sonra her yerde seve seve çalışırız" ifadesini kullandı.
Rıza Çalımbay, içinde bir ukde kalmadığını, görevini tam olarak yaptığını sözlerine ekledi. -

Sivas Memleket
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2013, 01:40   #75
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza Çalımbay neden ayrıldı?
Sanica Boru Elazığspor maçından sonra Sivasspor'daki görevinden ayrılacak olan Rıza Çalımbay, ayrılık kararının perde arkasını anlattı.

Sivasspor'dan ayrılma kararı alan teknik direktör Rıza Çalımbay, NTVSpor'da "Spor Gecesi" adlı programına telefonla bağlanarak, ayrılığının perde arkasını anlattı. Çalımbay, 3 yıldır görevde olduğunu ve Sivasspor'u zor günlerden kurtardığını söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Yaklaşık 3 yıldır Sivasspor'un başındayım. İlk geldiğimiz sene takım küme düşüyordu, takımı bu durumdan kurtardık. Bu sene hedefim kupada iyi bir yere gelmekti, dar kadromuzla kupada yarı finale kadar geldik. Sıkıntı günler yaşarken insan destek istiyor." diye konuştu.

"Kan değişimi iyi olacak"
Ayrılık kararını ise "Orduspor maçı bizim en kritik maçlarımızdan biriydi. O maçta yaşananların ardından böyle bir karar almadım. Benle ilgisi olmasa da insan üzülüyor. Kan değişiminin iyi olacağına karar verdim. Yönetim ikna etmek için çaba gösterdi ama ayrılık kararı aldım. Bu belki kısa süreli bir ayrılık olur, daha sonra tekrar devam edebilirim" şeklinde özetledi.

"Geçen sene çok yıprandık"

Geçen sezon şike sürecinden dolayı çok yıprandıklarını belirten Çalımbay, "Bu sene değil de geçen sene şike sürecinden dolayı çok yıprandık. Çok sıkıntılı seneler yaşadık. Mesleğime devam etmek istiyorum, gelen tekliflere düşüneceğim" dedi.
Sivasspor'daki görevi sırasında birçok teklif aldığının altını çizen tecrübeli teknik adam, "Hiçbir takımla görüşmediğimi Sivasspor'a söyledim. Sivasspor'u iyi bir şekilde bırakıyorum, umarım geldiğimiz aman da iyi bir şekilde devam ederiz" ifadelerini kullandı.

"Son maçta İnönü'de olmak isterdim"

İnönü Stadı'yla ilgili duygularını da paylaşan Çalımbay, "Futbol kariyerimde Beşiktaş'ta başka hiçbir takımda oynamadım. Bundan da gurur duyuyorum, Beşiktaş'ın yeri bende ayrıdır. Son maçta İnönü Stadı'nda olmak isterdim, benim hayatım orada geçti. O sahada en çok forma giyen futbolcularından biriyimdir. İnönü benim evim gibiydi, inşallah ismini değiştirmez" diye konuştu.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2013, 01:45   #76
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hayırlı olsun inşallah bjk yi çalıştırıp mutlu olur bize gelecek olan hocada rızayı artmaz inşallah
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2013, 07:57   #77
Has Sivas`li
Yiğido

196 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 580 Has Sivas`li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu belki kısa süreli bir ayrılık olur, daha sonra tekrar devam edebilirim" şeklinde özetledi.

Sivasspor'u iyi bir şekilde bırakıyorum, umarım geldiğimiz aman da iyi bir şekilde devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Bu cümlelerden nasil anlam cikartmamiz lazim pek cözemedim. Hocaya yakin cevrelerden bilbi alinirsa fena olmaz.
Has Sivas`li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2013, 08:42   #78
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

TEBRİKLER guzel bir haber bu yanlız yonetim yeni teknik adam konusunda cok iyi dusunmeli kariyerli üst düzey bir teknik adam bekliyorum inş son dk ya kadar beklenip rastgele bir adam almazlar
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2013, 09:30   #79
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Has Sivas`li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu belki kısa süreli bir ayrılık olur, daha sonra tekrar devam edebilirim" şeklinde özetledi.

Sivasspor'u iyi bir şekilde bırakıyorum, umarım geldiğimiz aman da iyi bir şekilde devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Bu cümlelerden nasil anlam cikartmamiz lazim pek cözemedim. Hocaya yakin cevrelerden bilbi alinirsa fena olmaz.

belki mi?? aman geri gelmesin mesela Eneramo gecen sene baska külüb gitmek istedi ancak kimse bunu almadi sebep ORTADA !!!!
sonra SIVASSPORA kosa kosa geri geldi bu nebicim is?? Bu is gercekten tek SIVASSPOR da olur ben yönetim olsaydim HAYATTA Eneramo geri almazdim

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.05.2013, 10:08   #80
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1092 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU taraftar sitesinde hiç kimse Rıza hocanın düşmanı değil önce lafını düzelt.Rıza hocayla uzaktan , yakından tanışıklığımızda yok. Konu Sİvasspor olunca eleştiriye açık olacaksınız zorla kimse kimseyide sevecek diye birşey yok. Futboldan anlayan Sivassporu canı gibi seven bizler eleştirdik Rıza hocayı. Canı sağolsun küme düşürmedi bizi ama Sivassporada birşeyler katmadan gitti. Düşman gördüğün insanlar bile burda saygılı bir şekilde Vedalaşıyor.
+++++++++++++++++
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bırakıyor, Çalımbay, görevi