Fizik olarak Batuhandan daha diri duruyor sahada batuhana dokunmadan adam kendini yere atıyor ileride top tutamıyor isme bakıp batuhandan yana tavır takınmak hoş değil Ahmet Aras mücadeleci topu kolay kolay kaybetmiyor devamlı savaşan biri neyse bizim dememiz boş yazık oldu gidecekse batuhan gitmesi lazım durmadan sakatlanıp duruyor
Tamam vazgeçilmez bir adam değil fakat elimizde forvet kalmadı Utakayı sayma Batuhan ve Eneramo kaldı bunlardan Batuhan zaten 2.lig topçusu ön liberodan vazgeçip iyi bir forvet şart.
Tamam vazgeçilmez bir adam değil fakat elimizde forvet kalmadı Utakayı sayma Batuhan ve Eneramo kaldı bunlardan Batuhan zaten 2.lig topçusu ön liberodan vazgeçip iyi bir forvet şart.
Aylar önce böyle dedim ama forvet alınmadı Utaka ve Batuhan'a güvenip forvet transfer etmeyip üstelik aylarca futbolda en kıytırık mevki ön libero ile oyalayıp durdular gö göre göre 3 senedir forvetsizliğe mahkum olduk.
Olmaazsa olmaz veya yeri doldurulamaz bit futbolcu değildi tabi ama mevcut kadroda tutulması gerekirdi bence en azından kupa maçlarındakii rotasyonda forma giyerdi
***Tam takımla kaynaşmıştı gönderiliyor,bazıları bu takımın toparlanmasını istemiyorlar.Yeni oyuncular alışma devresi geçirecekler biz hazır oyuncumuzu gönderiyoruz.Kötü oyuncu olsa antalya alırmı.Devre arası başka takımlar en az 4 hazırlık macı yaptı bizimkilerde MAC sayısı yok gibi.sonuc antalya maclarında izleyeciğiz ahmedi
***Tam takımla kaynaşmıştı gönderiliyor,bazıları bu takımın toparlanmasını istemiyorlar.Yeni oyuncular alışma devresi geçirecekler biz hazır oyuncumuzu gönderiyoruz.Kötü oyuncu olsa antalya alırmı.Devre arası başka takımlar en az 4 hazırlık macı yaptı bizimkilerde MAC sayısı yok gibi.sonuc antalya maclarında izleyeciğiz ahmedi
Geçen sseneki 3-0 lık paşa hazırlık maçında canlı izlemiştim. O günden beri çok beğenirim. Göndderilmesine üzüldüm. Zira bana göre daha iyisi yok takımda. Olsa neyse